epilator chlpkov ako darcek pre zenu
-
Holdo
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Snazim sa vybrat nejaky dobry epilator pre zenu ako darcek na vyrocie, velmi do toho ale nevidim. Viem ze su strojceky co trhaju chlpy a potom su nejake laserove ci ake. Hladal som testy, nasiel som https://dodomacnosti.sk/ipl-epilatory/# ... eview-6089 produkt roku 2018, ale su aj drahsie, ktore maju vacsi vykon, ako napr. https://www.alza.sk/philips-lumea-prest ... tm#recenze
Prd do toho vidim, nemate tu niekto skusenosti a triezvy pohlad na vec? Cena 300 - 400 €.
Prd do toho vidim, nemate tu niekto skusenosti a triezvy pohlad na vec? Cena 300 - 400 €.
-
hojko
Site Admin
Re: epilator chlpkov ako darcek pre zenu
Co ti povedat, z nas chlapov zrejme nikto nic take nepouziva
Cize ti ostava akurat si precitat tak nejaky test, resp. recenzie od ludi. Ked sa pozeram na web domacnosti.sk na ktory odkazujes, tak akurat tam vidim refferal pri kazdom vyrobku s preklikom na Heureku a teda proviziu z predaja, ak sa takto preklikas k obchodu a zakupis tam tovar. Cize pre mna su tieto weby neobjektivne a je ich kopa dalsich nezmyselnych alternativ (test-epilatorov.eu, rankito.sk...). Ak hladas nieco objektivnejsie, tak napriklad napriklad september/2018 - casopis dTest: https://www.dtest.sk/testy-vyrobku-765/ ... torov-2016
-
Holdo
Light Star
Dik za nazor. Na dteste toho vela nevidiet ked ho nemas zaplateny. Asi zoberiem ten Philips Lumea Advanced IPL SC1997/00, za tie peniaze to nemoze byt zle a pochybujem ze su hodnotenia vymyslene, viacmenej sa vsade zhoduju. Inak cital som, ze sa tym moze "depilovat" aj muz 
moze, co je na tom?
zaklad je byt uplne oholeny a epilovat iba korienky, inak ti chlpy zhoria a poskodis senzor, philips to samozrejme neuznava
samozrejme sa neepiluju intimne partie
zaklad je byt uplne oholeny a epilovat iba korienky, inak ti chlpy zhoria a poskodis senzor, philips to samozrejme neuznava
samozrejme sa neepiluju intimne partie
-
hojko
Site Admin
Vysledky testov na dTeste stoja 1,60 eur, ci to je drahe za to, ze si precitas recenzie a porovnania zariadenia, ktore chces kupit za 300-400 eur??? Okrem toho casopis sa da najst aj v PDF forme na stiahnutie napriklad na uloz.to a inych weboch, len treba obetovat 5 minut casu a dat si tu namahu, pripadne obetovat 1,60 eur za clanok. To, ze sa hodnotenia na tych pofidernych weboch zhoduju je samozrejme, pretoze su to castokrat kopirovane a prekladane hodnotenia z inych webov, resp. prepisane. Ci si myslis, ze web za ktorym stoji jedna osoba a recenzuje+porovnava pneumatiky, televizory, IPL lasery, pracky, fotaky, zehlicky, kavovary, zahradne kosaky, frezy, vrtacky..., ze ma natolko odbornych znalosti a skusenosti na hodnotenie??? Ak by si cital dTest, pripadne ho obcas pozeral v televizii, tak vies, ze ked nieco testuju, tak castokrat su to testy v odbornych laboratoriach (jedlo, kava...) a niekedy zhodnotia, ze vzhladom na vysoke naklady laboratornych testov od daneho testu upustili. Ale kup co chces, su to tvoje peniaze.
Tiez som to chcel kupit frajerke na narodeniny ale kolegyna ma odhovorila. 20 min kym vylaserovala jednu nohu, treba obchadzat kazde znamienko, efekt kratkodoby. Ma nejaky philips za 300e. Nakoniec sa vratila k ziletkam.
vidis, kolegyna nepochopila zakladny pricnip fungovania ipl a potom rozdava do sveta hlupe rady
a holi si nohy ziletkou 
ipl nici korienky, nie chlpy, aby ten korienok znicil uplne, treba to logicky opakovat, pocas prvych mesiacov mozno aj kazdy tyzden - neskusenemu uzivatelovi, pripadne cloveku, ktory dokonca necital ani len manual sa moze zdat, ze to nefunguje - je to zakladny fakt fungovania ipl a netreba prestavat, po 2 mesiacoch sa korienok znici a nastupi udrziavacia faza ipl a tou je pouzitie 1x za 2 mesiace,
ipl sa masivne zacina pouzivat pred letom - april+maj aby mali zeny cele leto pokoj a pekne opalenie na tele
teoreticky je jedno ktory ipl si kupis, ale ja by som si bral od philipsu, tu technologiu maju zmaknutu najlepsie, lisia sa iba vybavou nie kvalitou senzoru, teda moze mat vlastnu bateriu a nemusis cupiet v kupelni na vani ale mozes ist do obyvacky na gauc, moze mat vlastne osvetlenie, moze mat ipl hlavu na bikini a tak dalej
//koniec citacie - tuto spravu diktovala priatelka
//
ipl nici korienky, nie chlpy, aby ten korienok znicil uplne, treba to logicky opakovat, pocas prvych mesiacov mozno aj kazdy tyzden - neskusenemu uzivatelovi, pripadne cloveku, ktory dokonca necital ani len manual sa moze zdat, ze to nefunguje - je to zakladny fakt fungovania ipl a netreba prestavat, po 2 mesiacoch sa korienok znici a nastupi udrziavacia faza ipl a tou je pouzitie 1x za 2 mesiace,
ipl sa masivne zacina pouzivat pred letom - april+maj aby mali zeny cele leto pokoj a pekne opalenie na tele
teoreticky je jedno ktory ipl si kupis, ale ja by som si bral od philipsu, tu technologiu maju zmaknutu najlepsie, lisia sa iba vybavou nie kvalitou senzoru, teda moze mat vlastnu bateriu a nemusis cupiet v kupelni na vani ale mozes ist do obyvacky na gauc, moze mat vlastne osvetlenie, moze mat ipl hlavu na bikini a tak dalej
//koniec citacie - tuto spravu diktovala priatelka
-
guess.whoo
Redeemer
jasne
priatelka 
celkovo ale neviem ci je epilator dobrym darcekom..to je ako keby si jej podprahovo hovoril, ze je chlpata
celkovo ale neviem ci je epilator dobrym darcekom..to je ako keby si jej podprahovo hovoril, ze je chlpata
naozaj[emoji3]
a co je na tom?
ak je v pohode a nebude to brat osobne je to super darcek
vela zien si to nekupi lebo je to pomerne drahe same na to nemaju
a co je na tom?
ak je v pohode a nebude to brat osobne je to super darcek
vela zien si to nekupi lebo je to pomerne drahe same na to nemaju
Philips Lumea funguje, len treba ratat s tym, ze je to beh na dlhu trat. To znamena, ze po nejakej dobe treba cely proces zopakovat niekolkokrat, priatelka to myslim opakovala 4krat a az potom boli vysledky dobre.
Naproti tomu bratova zena chodila na laserovu epilaciu, dala za tie sedenia polovicu ceny Lumei a ako vravela chlpy jej to iba preriedilo, takze urcite sa viacej oplati to zariadenia mat doma. Najlepsie to vraj funguje na bledu pokozku a tmave chlpy, na svetle chlpy to nezabera.
Naproti tomu bratova zena chodila na laserovu epilaciu, dala za tie sedenia polovicu ceny Lumei a ako vravela chlpy jej to iba preriedilo, takze urcite sa viacej oplati to zariadenia mat doma. Najlepsie to vraj funguje na bledu pokozku a tmave chlpy, na svetle chlpy to nezabera.
lumea nici korienky, nie chlpy, pri pouziti treba byt oholeny inak sa chlpu spalia, znici sa snimac a 400€ vyhodis do kosa
cim bledsia pokozka tym je ucinnejsia, preto ako som pisal, sa pouziva pred letom, akurat obdobie ako je teraz
cim bledsia pokozka tym je ucinnejsia, preto ako som pisal, sa pouziva pred letom, akurat obdobie ako je teraz
Lumeu som kúpil frajerke, zatiaľ to použila iba raz a vraví že taký rozdiel nečakala. Len ako píše Chezter, aj po dôkladnom oholení ju to pálilo a cítila spáleninu, tak verím že sa to nepoyebe po pár použitiach. 
Môžem odporučiť ten Philips kúpil som ho žene k narodeninám a je veľmi spokojná;) Sám používam len holiace strojčeky philips ...Holdo napísal:Snazim sa vybrat nejaky dobry epilator pre zenu ako darcek na vyrocie, velmi do toho ale nevidim. Viem ze su strojceky co trhaju chlpy a potom su nejake laserove ci ake. Hladal som testy, nasiel som https://dodomacnosti.sk/ipl-epilatory/# ... eview-6089 produkt roku 2018, ale su aj drahsie, ktore maju vacsi vykon, ako napr. https://www.alza.sk/philips-lumea-prest ... tm#recenze