Doom 4
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Doom 4
Hm. Ma byt novy wolfenstein? A novy doom?
Myslim, ze to budu klasicke linearne konzolovky, akych je v poslednej dobe kopa, no rad sa necham prekvapit...
Myslim, ze to budu klasicke linearne konzolovky, akych je v poslednej dobe kopa, no rad sa necham prekvapit...
je to vlastne remake jednicky?
V tých gameplay videách nejak nevidno pohyb hráča. Zdá sa mi, akoby hráč lietal.
Je pravdou že v staručkom Doom 1+2 to bolo až prehnané (ako chôdza opilca), ale tu mi to zas chýba úplne...
Je pravdou že v staručkom Doom 1+2 to bolo až prehnané (ako chôdza opilca), ale tu mi to zas chýba úplne...
FIGHT
LIKE
HELL
[youtube]KSZ4tSoumNk[/youtube]
LIKE
HELL
[youtube]KSZ4tSoumNk[/youtube]
má to aj nejaký príbeh, či je to len taká bezduchá strieľačka?
-
Wishmaster
Medium Professional
Doom bol vzdy len o koseni kokosakov z pekla.. Tam pribeh netreba 
-
lekoklatik
VIP
Tato tema je sice uplne mrtva, ale doom stale zije 
Konecne to hram (uz asi tyzden) a musim povedat ze som stare doom-y nikdy nehral (len doom3) ale toto je tazka pecka.
Momentalne to hram druhy krat a rozhodne si to tam aspon este raz na nightmare.
Ten soundtrack, glory killy, zbrane, upgrady zbrani, level design. Velka parada.
Hram to ako anti stres ked ma niekto/nieco naserie.
Vyraz ze "to nie ty si uvazneny s demonmi v pekle, to demoni su uvazneni s tebou" sa celkom hodi.
Takto som sa pri fps nezabaval uz dost dlho
A este raz, ten soundtrack, to je masterpiece!
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2019, 17:12)
Hrate niekto multiplayer na PS4?
Konecne to hram (uz asi tyzden) a musim povedat ze som stare doom-y nikdy nehral (len doom3) ale toto je tazka pecka.
Momentalne to hram druhy krat a rozhodne si to tam aspon este raz na nightmare.
Ten soundtrack, glory killy, zbrane, upgrady zbrani, level design. Velka parada.
Hram to ako anti stres ked ma niekto/nieco naserie.
Vyraz ze "to nie ty si uvazneny s demonmi v pekle, to demoni su uvazneni s tebou" sa celkom hodi.
Takto som sa pri fps nezabaval uz dost dlho
A este raz, ten soundtrack, to je masterpiece!
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2019, 17:12)
Hrate niekto multiplayer na PS4?
hm ja som tuto hru mal naistalovanu od leta asi do vianoc a maximalne co som to v kuse hral bola asi polhodinka, proste ma to nebavilo, taka tupa mastenica "bez a strielaj vsetko co sa hybe" . Proste nie moj zaner. To iste z dectva som hral asi ako prvu hru unreal turnament, (ktoru som s bratom mastil nonstop) teraz som si to stiahol po rokoch najnovsiu UT ako free toplay na origine a je to prakticky to iste, takze to slo po hodine hrania prec.
UT nie je na Origine ako F2P, ale ako Alpha na Epic launcher-y. Nemylis si to s niecim inym?
ANo pomylil som sa, bolo to na tom epic lounchery , kde je FORNITE