Na Slovensku vládne korporátokracia

Diskusie na politické témy...
DrCry
Zablokovaný
Zablokovaný

Na Slovensku vládne korporátokracia

Príspevok od používateľa DrCry »

Vládne na Slovensku korporátokracia? Áno. Tak ako povedal musoliny , korporátokracia je najhoršia forma fašizmu , niektorý ľudia to považujú za extrémny liberalizmus ale opak je pravdou , jedná sa o najhoršiu formu fašizmu a v našom prípade ešte doplnenú o slniečkarsky postoj ktorý sa presadzuje , no viete odkiaľ... Moju donedávna len domienku potvrdili prezidentské voľby kde nastrcena postavička od esetu , penty a progresívneho Slovenska Pobehlica z.caputova vyhrala prezidentské voľby . Či soros , či nesoros , či americké mimovládky či nie o tom sa tu nebudem vyjadrovať lebo bez dvokazov sú to len konšpirácie, ale čo môžme povedať táto páni Pezinská skládka(Pobehlica čaputova) je len projekt esetu a penty a sub projekt progresívneho Slovenska (prog.svk je v skratke projekt ktorý má za účelom cucat eurofondy a dotácie) , a to sú jasné fakty pre každého ktorý nemá namiesto mozgu karfiol. Aj samotné voľby sú takto zmanipulované kde dosadili falošnú figúrku mistrika aby nazbieral hlasy a potom sa vzdal v prospech pani pezinskej skládky. .. neviem čo je horšie či táto fašisticka podvodnicka čaputova alebo daňový podvodník , úžerník,scientolog a pozemkový mafián Kiska ale každopádne sú to len koníky pána trnky a koníky pána hasčaka nič viac nič menej.. chcel som tým len povedať , že túto nevladnu ľudia ale vládnu tu firmy , kam sa natlaci viac prnazit to vyhrá , aj v stredoveku keď ste mali 10000 vojakovu armádu a bojovali ste proti 30.000 vojakovej armáde tak ste proste nevyhrali a mohli ste sa snažiť ako kolvek ..

Teraz sa do mňa fašistické matovickove a fašistické sulickove ovečky ktoré pravdepodobne volili capitovu pustia , tak som zvedavý koľko jaskyňolezcov sa tu nájde .

Ja nie som ani smerák ani kotlebar ani ľavicová či pravicová ovečka , všetko je to odpad , ale radsej by som volil smer ako podvodníka a psychopata klamára matovica (,olano) či sulika (sas)... Ešte že tu dvochodcovia držia toho hranáča(smer) lebo ak bude olano alebo SaS najsilnejšia politická strana tak sa sťahujem to do Ruska.. tak ale dvochodcovia to tu istia tým je jedno čo drizga todova a ožratý Korda a nafetovana petkova. Fašistické ovečky spomedzi olano a sas sa budú rozdeľovať medzí ďalšieho fašistu pamäť scientologa mafiána podvodníka užerníka klamára Kisku (je nás viac) .. teraz sa Napadlo ako to ten podvodnicky čavo čo má na hlave 4 medené drôty (Kiska) myslí že "je nás viac" ? Ja sa pýtam koho? Koho viac? Je nás viac scientológov? Je nás viac kamarátov Soroša? Je nás viacero pozemkových mafiánov? Je nás viac úžerníkov? Je nás viac daňových podvodníkov ?Stále nechápem , koho je nás viac? To by som rád vedel ... No nebudem sa na neho už hnevať , svojím činom založiť politickú stranu spraví dobrú vec keď ovečky sa rovnomerne rozdelia medzi strany troch podvodnickych fasistov.
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Na Slovensku vládne korporátokracia

Príspevok od používateľa beardie »

DrCry
Zablokovaný
Zablokovaný

Som vyučený historik , nemusíš ma poučovať . Vlad "napichovac/narazač" predviedol výhodu stratégie v asi najpozoruhodnejsiom merítku.. bolo to myslené v 99% všetkých bitkách..
beardie
Redeemer
Redeemer

nie si schopny napisat gramaticky spravne aspon 4 slova po sebe, povacsine ti chybaju fakty, tych zopar relevantnych prekrucas, urazas ludi, ktorym nesiahas na po clenky, siris nenavist, srsi z teba zlost

ma zmysel na teba reagovat?
DrCry
Zablokovaný
Zablokovaný

Macko pu pozerám že som urazil fašistickú ovečku :D ? No priznaj sa volili si Čaputovu že? Tiež Kisku tiež že ? To by ma zaujímalo aký fasistcku stranu volíš , či fašistické olano alebo fašisticku sas? Teraz predpokladám že budeš migrovať po zimnom spánku ku strane je nás viac fašistických hajzlov.
beardie
Redeemer
Redeemer

utekaj spinkat, urobis tak najlepsie

snad len: "Fašizmus (po taliansky fascismo) je forma radikálneho autoritatívneho nacionalizmu vyznačujúca sa obsesívnymi predstavami o rozklade spoločnosti, dekadencii a o národnom potupení, snažiaca sa o dosiahnutie národného znovuzrodenia."

pokojne nam tie tvoje predstavy prednes

nic z toho ale nesplna ani OLaNO, ani SaS, ani Kiska, ani Caputova, ani nikto iny, koho si za fasistu oznacil, ty historik
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ako historik by si predsa mal ovladat zakladne pojmy, napriklad co je to fasizmus.
Musoliny ako odporca fasizmu? :D

Mam pocit, ze si alternativci rozsirili strategiu nazyvat fasizmom cokolvek a kohokolvek, aby sa dany pojem stratil svoj skutocny vyznam alebo vysumel do stratena, aby ked sa niekto bude spravat realne ako fasista, bude mat fasisticky program a rozpravat ako fasista tak to bolo bagatelizovane.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

toto ale zaviedli v suvislosti s Ukrajinou na Sobotnom Vysavaci a prevzali to ludia ako Zlodej Bojlerov (ktory za to dostal po hube) - cokolvek neadoruje Gosudara vsetkej Rusy je fasisticke. toto sa ale podoba na filmove tyzdenniky z prvych rokov vlady komunistov. takze opat na bludwevobch neobjavili Ameriku, len zrecyklovali cudzie hlupe reci ako to stale.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Chlapče môj nešťastný, kde si študoval? :D
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Vyučený historik
Dvochodcovia
Niektorý ľudia

Pán sa vyučil na vysokej škole života :)
A keď si pozriete jeho príspevky v iných témach, bude jasné že je to hacker polyhystor.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

len tolko k tomu
Prílohy
drabikfasizmus.png
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

DrCry napísal: teraz sa Napadlo ako to ten podvodnicky čavo čo má na hlave 4 medené drôty (Kiska) myslí že "je nás viac" ? Ja sa pýtam koho? Koho viac? Je nás viac scientológov? Je nás viac kamarátov Soroša? Je nás viacero pozemkových mafiánov? Je nás viac úžerníkov? Je nás viac daňových podvodníkov ?Stále nechápem , koho je nás viac? To by som rád vedel ... No nebudem sa na neho už hnevať , svojím činom založiť politickú stranu spraví dobrú vec keď ovečky sa rovnomerne rozdelia medzi strany troch podvodnickych fasistov.
Moznosti je viacero ...
Prílohy
DPH.jpg
kiska-lajcak-soros.jpg
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

Smer nevolia len dochodcovia, ale hlavne vsetci clenovia mafie smer a ich rodiny, teda ludia ktori zo smeru ziju. Na slovensku je velmi vela ,,nasich ludi", co maju neskotucne majetky z firiem napojenych na smer a ani nie su medialne znamy. Aj keby soros prisiel osobne za caputovou a dal jej 500 litrov na kampan, stale by to bolo omnoho mensie zlo ako mafia smer.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Hlavný problém tu je, že debaty poklesli tak hlboko, že sa ľudia dohadujú o faktoch.

Niekto ešte príde a povie, že týždeň má 8 dní a slnko vychádza na západe, tu sa už spochybňuje všetko.

Každý čakal na internet, že to bude slobodný prejav ale opak je pravdou, je cenzúra alebo záplava dezinformácií.

Len tak mimochodom, všade na svete tí mocní a bohatí ovplyvňujú politiku a politikov a aj občanov. Tak isto aj médiá sú ovládané niekým, kto má nejaký názor na veci a podľa toho si vyberá ľudí, aby tam mal takých, čo s ním súhlasia.

Najlepšie vypnúť telku, počítač, telefón a vykašlať sa na všetko. :)
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

Vela ludi sa nechava zastrasovat vecami ako je soros, dzendzer ideologia, roznymi konspiraciami a podobne... Staci ze nejaky autoritativny vodca nieco niekde povie a uz je to automaticky pravda... Vzdy sa najlepsie ziskaval vplyv sirenim strachu, nenavisti a vytvaranim imaginarnych nepriatelov. Hlavne na slovensku kde ludia vyhladavaju vodcov, ked nie su schopni prijat zodpovednost za svoj zivot.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

beardie napísal:"Fašizmus (po taliansky fascismo) je forma radikálneho autoritatívneho nacionalizmu vyznačujúca sa obsesívnymi predstavami o rozklade spoločnosti, dekadencii a o národnom potupení, snažiaca sa o dosiahnutie národného znovuzrodenia."
"Obsesívne predstavy" :lol: No to je tiež úžasne nezaujatá definícia..
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

ropman napísal:Vela ludi sa nechava zastrasovat vecami ako je soros, dzendzer ideologia, roznymi konspiraciami a podobne... Staci ze nejaky autoritativny vodca nieco niekde povie a uz je to automaticky pravda... Vzdy sa najlepsie ziskaval vplyv sirenim strachu, nenavisti a vytvaranim imaginarnych nepriatelov. Hlavne na slovensku kde ludia vyhladavaju vodcov, ked nie su schopni prijat zodpovednost za svoj zivot.
a potom sú tu bojovníci za slušnosť, lovci hoaxov z denníka smeti (najlepšia žurnalistika na svk podľa beardieho) ktorí zverejnia toto. Veď oni sami polarizujú spoločnosť na týchto hlupych výrokoch a ešte to dajú na prvú stranu nech to bije do očí v trafike.
https://www.postoj.sk/45143/aj-pedofil- ... dennik-sme
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Podobne kontroverzné témy, navyše často ale s totálnym klamstvom rovno v nadpise, otvárajú aj tvoje obľúbené Rusmi financované stránky. Aj tam takto vyplakávaš? Pochybujem.

A ako bojovník za slobodu slova by si mal novinárom zo SME ruky-nohy bozkávať, že majú odvahu otvárať takéto ťažké témy.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Podla M4jk1 ho je najlepsia zurnalistika ked clovek bez vzdelania a kritickeho myslenia pise hluposti, ktore sa mu pacia od kuchynskeho stola svojich rodicov. Taky ucinkuje prave v dokumente prave od sme.

Polarizacia spolocnosti nie je clanok o peodiflovi, ale vyhlasenie kazdeho, kto napriklad nema problem s vysledkom volieb za vlastizradcu.
beardie
Redeemer
Redeemer

M4jk1:-) napísal:lovci hoaxov z denníka smeti (najlepšia žurnalistika na svk podľa beardieho)
nie, že by bol môj názor nejak relevantný alebo bol dokonca etalonom správnosti, ale...
Môžeš ma odcitovat, kde to tvrdím?
Napísať odpoveď