Zdravím , aká je podľa vás férova a zdravá ponuka pre Slovenskú celebritu / mediálne známu osobu o Propagačnú Fotku ?
tz. fotka kde má napr na tričku firemné logo . fotka by bola použita na stránke a v baneroch .
nechcem to prehnať a nechcem ani uraziť , tak koľko by som mal ponúknuť napr takému Danglovi či podobne známej osobe ?
Video Reklamu odhadujem na slušný balík (aj 7K-15000Eur hádam) ale akú ponuku by som mal spraviť za fotku vo firemnom tričku , aby som neurazil a zároveň sa nenechal okradnúť ?
Kolko ponúknuť za verejne známu osobu
Re: Kolko ponúknuť za verejne známu osobu
Keď som videl ten nadpis témy, myslel som si, že ide o niečo iné...ale budiš... 
Neponukaj nic, nech ti oni povedia kolko za to chcu. Kopa spevakov bude mat svojho managera, ktory take veci riesi a zrejme maju aj cennik, ktorym sa riadia.
-
yoggy
Pokial to chces na ucely blackhatu, tak za fotku vo firemnom tricku netreba platit. Staci pokial to spravis vo photoshope. 
Tak sa spýtam koľko si vypýtajú . som zvedavý .
Yoggy iba "team" bude mať firemné tričká (dorobené vo photoshope)
ale bola by to dobrá drzovka spraviť aj maskota(známu osobu) falošného .
môj photoshop skill je na úrovni mrazu , tak skúsim pohľadať nejakého freelancera , myslíte že je možné spraviť vo photoshope aj také 3D realistické logo na stene aké mávajú niektoré firmy v budove či v ofice ? alebo sa to oplatí viac kúpiť reálne fyzické 3d logo ?
Yoggy iba "team" bude mať firemné tričká (dorobené vo photoshope)
môj photoshop skill je na úrovni mrazu , tak skúsim pohľadať nejakého freelancera , myslíte že je možné spraviť vo photoshope aj také 3D realistické logo na stene aké mávajú niektoré firmy v budove či v ofice ? alebo sa to oplatí viac kúpiť reálne fyzické 3d logo ?
Za peniaze dokážu ľudia urobiť neskutočné kúsky