Chcel by som kupit reproduktory/soundbar k tv LG sk8000plb. Rozpocet okolo 200-250 eur. Hlavne aby mali dobry zvuk pri hudbe. Je to pre starsich rodicov, tak by potesilo jednoduche ovladanie.
Idealne ak by sa produkt nachadzal na stranke
http://katalog.fastplus.sk/katalog/2006 ... video.html
Vopred dakujem za odporucania.
Soundbar/repro k tv
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Soundbar/repro k tv
Obavam sa že na tej stranke nie je v tej cene nič čo by sa v ramci hudby dalo označiť za dobre hrajuce. Teda okrem mikrosystemov, čo ale zas nie je uplne najidealnejšie pripajať k TV.
Najlepšie nejake 2.0 regalovky s digitalnym vstupom. EDIFIER R2730DB alebo niečo podobne na ten štyl.
Najlepšie nejake 2.0 regalovky s digitalnym vstupom. EDIFIER R2730DB alebo niečo podobne na ten štyl.
A soundbar by si mi odporucil aky do 200/250 prosim ta ? Lebo to chcem pre rodicov, a dnes som to bol obzriet a normalne repraky sa tam nezmestia. jedine nalezato a to by boli na obyvackovej stene skoro na plafone. Soundbar by vyzeral najlepsie, aj ten televizor ma taky vyssi stojan tak by sa tam pekne zmestil.
Dakujem.
Dakujem.
-
Ryan Giggs
VIP
Soundbar velmi na hudbu nie je. Idealne ale nejaky LG ked uz je ten TV LG. Bude to spolu dobre komunikovat. Do tej sumy sa vojde SK6.
mam 2.1 300W soundbar od LG, ma ASC aj nejaky cinema mod, ak tam pustim 5.1 BRay film, tak zvuk ma taky divny priestorovy efekt akokeby s ozvenou, v podstate nepocuvatelne
cim to je ?
cim to je ?
Ako to mas prepojene?
cez optiku, asi som to vyriesil, na TV v pokrocilom nastaveni zvuku trebalo zvolit “reproduktory na tv vypnute” ja som mysle ze to vypina automaticky [emoji849] zaujimave ze ked som si pustal pesnicky cez YT cez appku v TV alebo klasicke tv vysielanie nic nebolo pocut, az ked som zapol ten film