Spotify

Informácie o software, ankety...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Spotify

Príspevok od používateľa aacid »

toto sa robi bezne, jediny problem je ze nemas ziadnu istotu dokedy ti to bude fungovat, je to na dobre slovo. samozrejme za tu sumu ak ti to pobezi pol roka tak mozes byt spokojny a cokolvek naviac je uz cisty zisk.
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DropDead »

Inak, ak máte appku na Windowse, nestáva sa Vám, že pravidelne po nejakom čase prestane synchronizovať Songs sekciu? V robote mi to nerobí ale doma stále, musím púotom stále mazať zložku Spotify z Localu.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

aacid: Presne tak

DD: Mám appku na Windowse. A ty hovoríš o tom že máš tvoje songy stiahnuté ? Ja mám hudbu downloadnutú len v mobile. V PC nie.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

ja sa čudujem samotnému Spotify že sú takí benevolentní ohľadom tých family účtov
fildinko
King
King

To je také ako keby si povedal že ľudia čo si kúpia licenciu na Windows tak sú piráti. Vôbec. To mi príde ako keby bol niekto nasratý zato že on to kúpil za plnú sumu a niekto za drobné.
tyler91
King
King

ja si to platím vrámci family účtu a je jasné,že z dlhodobého hľadiska pokiaľ budú narastať family užívatelia tak to službu neuživí a bude sa s tým musieť niečo robiť
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

fildinko napísal:aacid: Presne tak

DD: Mám appku na Windowse. A ty hovoríš o tom že máš tvoje songy stiahnuté ? Ja mám hudbu downloadnutú len v mobile. V PC nie.
Nie nie, na PC ich nemám stiahnuté, streamujem ich, len že sa mi ten daný playlist nechce automaticky synchronizovať.

//autoeditácia príspevku (24 Apr 2019, 13:50)
Tak ono toto fórum nie je 100% užívateľov, ja koho poznám, ten netuší o tomto s rodinným účtom, ja som tiež nevedel, kým som to tu nezbadal v téme.
tyler91
King
King

čo ja viem,tie informácie o family účte sa podľa mňa už dosť rýchlo šíria,v jednom účte sú až 5 ľudia,jeden to povie kto to ešte nemá,nájde ďalších 5 atď...A spotify už jedného času to riešila: https://zive.aktuality.sk/clanok/135162 ... aj-rodina/
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

To je co za blud že sa informácie rýchlo šíria? Je to normálna služba ktorú ponúkajú. Keby im to nevychádzalo tak to neponúkajú. A okrem toho ponúkajú aj iné výhodné predplatné, to tiež budú predávať pokiaľ sa to ľudia nedozvedia? Amazon ide tiež ponúkať hudobnú službu a zadarmo, to budú tiež poskytovať len do doby pokiaľ sa to ľudia nedozvedia?
tyler91
King
King

Podľa mňa na čo sa týka SK/CZ trhu tak family účtov je veľa-percentuálne,zo všetkých platiaciach (ľudia hľadajú členov na bazoši,forach,na facebooku plno komentárov ako sa na family ušetriť,na obchode play,informuju o tom IT stránky,veľká reklama priamo na Spotify stránke atď) a slováci naozaj nie sú naučený platiť si za hudbu 6€ mesačne,tak preto väčšina počúva cez Youtube alebo má iba free účet... a z tých 9€ (1,5€ je tax,takže ostane im 7,5€) za 5 ľudí zisk je naozaj minimálny.Tým,že to neužíva skutočná rodina,na skutočnej adrese,tak porušuješ podmienky a Spotify má právo ti účet zrušiť.Myslím,si že buď to začnú kontrolovať alebo cena Family pôjde hore
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Lenze v tomto konkretnom pripade (svk) je miziva sanca vyssich ziskov ak by zacali family kontrolovat a blokovat. Ako sam pises slovak neda 6€/mes.
tyler91
King
King

Je jasné,že Spotify žije z trhoch ako Švajčiarko,Británia,Nemecko,Švédsko,USA kde premium pre jedného stojí minimálne 10€ a ľudia tam nevyhľadávajú rôzne akcie ako ušetriť,ale proste si to zaplatia a neriešia ceny

//autoeditácia príspevku (24 Apr 2019, 15:57)
mikioko napísal:To je co za blud že sa informácie rýchlo šíria? Je to normálna služba ktorú ponúkajú. Keby im to nevychádzalo tak to neponúkajú.

Myslím si,že oni to brali vtedy ako "promo" cenu a ľudí chceli naučiť počúvať hudbu týmto systémom a nepoznali slovenskú mentalitu na všetkom čo sa dá tak ušetriť a že tie učty budú pomaly prevažovať tie solo...ako vážne zo 7,5€ za 5 ľudí nemôžu mať relevantný zisk
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Prosím nerob zo Slovákov podvodníkov. Áno v zahraničí je viac predplatiteľov za plnú cenu ale určite nie menej podvodníkov percentuálne ako u nás. Slovák si zvykol platiť za takéto služby, viď každý jeden väčší web má platený obsah, milión poskytovateľov Pay TV aj samotné hbo ma u nás viac predplatiteľov ako v Čechách a to ich je raz toľko. Pozri si ebay a rôzne fóra kde sa dá kúpiť Spotify alebo vídi za hranice a uvidíš ze to tam vôbec není tak poctivé všade.
tyler91
King
King

áno,treba povedať,že slováci sa pomaly učia si za služby platiť,ale to sa nestane len tak za rok,že všetci prejdú na platené služby,tu narozdiel od takého Nemecka,za stiahnutie filmu ti nehrozí žiadna pokuta,ale rozbieha sa to tu pomaly s tými službami.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Akoze nie? Aj u nas je uz pokutovatelne uz aj stahovanie, nie len zdielanie.
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

fildinko napísal:Idem už pár týždňov cez môj účet ktorý mi "boostli" cez ebay (niečo ako win 10).

A môžem len odporučiť. Cca 7,50e za "lifetime"
Uprimne ti drzim palce nech ti to funguje aspon 3 mesiace a kludne aj viac. Ja ked som tu zhanal cloveka do rodiny tak som sa pozrel do nastavenia rodiny a bol som velmi prekvapeny ked som zbadal ze sme full. S tym ze dievcinu naviac som nepoznal a urcite ju ani neinvajtoval. Bol tam mail tak som jej napisal a presne si kupila lifetime, tak som jej ho velmo rychlo zrusil. :D to ma pobavilo, trosku menej ze som musel menit heslo na fcb kedze to mam prepojene :cry:
fildinko
King
King

Pár dní dozadu sa mi stalo že ma "vyradili z rodiny". Napísal som predajcovi na ebay že mám issues. Poslal som mu mail a heslo. Cez noc mi to opravil. Dnes sú to dva mesiace od kúpy (stálo ma to 7,40€).
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Viete odporučiť nejaký gigantický playlist takých "jednoduchých" songov, aké hrajú rádiá? V zmysle, že hity (nové, aj staré), do toho občas nejaký mainstreamový rock, alebo rap a takéto iné zánre.
V robote počúvame rádio 10 hodín denne, striedame ich niekoľko a je to brutálne slabé, 1 song denne aj 4x.
ja_som
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ja_som »

begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Hensym napísal:Viete odporučiť nejaký gigantický playlist takých "jednoduchých" songov, aké hrajú rádiá? V zmysle, že hity (nové, aj staré), do toho občas nejaký mainstreamový rock, alebo rap a takéto iné zánre.
V robote počúvame rádio 10 hodín denne, striedame ich niekoľko a je to brutálne slabé, 1 song denne aj 4x.
Odporúčam "sociálnu sieť" (alebo diskusné forum) Reddit a to konkrétne r/SpotifyPlaylists

Neskutočné množstvo playlistov, skutočne každému podľa chuti.
Napísať odpoveď