Pokazená grafika?
Pokazená grafika?
Ahoj. Mám problém s grafikou v hrách. Zobrazuje ju ako veľmi zaostrenú. Ale keď urobím screenshot, tak mi to Windows ukáže normálne. V prílohe je aj foto mobilom pre porovnanie. Začalo mi to robiť včera len tak z ničoho.
NVIDIA GeForce GTX670
najnovšie ovládače
Windows 10
testované hry CS:GO, DiRT Rally 2.0
NVIDIA GeForce GTX670
najnovšie ovládače
Windows 10
testované hry CS:GO, DiRT Rally 2.0
Re: Pokazená grafika?
to potom skor vyzera na nejake blbe nastavenie monitora.. skus to resetnut..
Pre istotu:
- priprav si najnovsie ovladace
- stiahni si DDU: https://www.guru3d.com/files-details/di ... nload.html
- odpoj PC od internetu a restartuj ho do safe modu
- odinstaluj ovladace s pomocou DDU
- restartuj PC a potom nainstaluj najnovsie ovladace
Potom mozes skusat dalsie veci. Je mozne ze to je aj monitorom, skus ho resetnut do povodnych nastaveni a skontroluj ci je video kabel spravne pripojeny. Mozes skusit aj iny kabel (DVI/HDMI/DP)
Potom mozes skusat dalsie veci. Je mozne ze to je aj monitorom, skus ho resetnut do povodnych nastaveni a skontroluj ci je video kabel spravne pripojeny. Mozes skusit aj iny kabel (DVI/HDMI/DP)
Nepomohlo nič. Skúsim ešte vymeniť kábel.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ako to moze byt ovladacmi, ked mu to na screenshote vyzera dobre? nie su to prave tie ovladace, z vystupu ktorych sa vytvara screenshot?Gothar napísal:Pre istotu:
ja by som to skor tipoval na nejake nastavenie ... skusil by som ako sa to sprava vo fullscreen windowed ... pohral sa s rozliseniami ... a preklikal nastavenia monitoru ..
V okne to vyzeralo dobre a po prepnutí na fullscreen sa to pokazilo. Ale od dnes sa to už opravilo, neviem čo tomu bolo.
Nepravdepodobne, ale nvidia ma rozne moznosti upscalingu tak som to pripisoval tomu alebo niecomu podobnemu. Nepredpokladal som, ze by si len tak prestavil nieco na monitore, podla mna je vzdy vyssia sanca ze nieco zblbne v ovladacoch.*****HERO***** napísal:
ako to moze byt ovladacmi, ked mu to na screenshote vyzera dobre? nie su to prave tie ovladace, z vystupu ktorych sa vytvara screenshot?
ja by som to skor tipoval na nejake nastavenie ... skusil by som ako sa to sprava vo fullscreen windowed ... pohral sa s rozliseniami ... a preklikal nastavenia monitoru ..
Teraz mi pri hraní 5x zamrzol PC 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak to moze byt problem s grafikou. Mozes pustit daky 3D Mark alebo nieco podobne a uvidis co sa stane. Tiez by som este otestoval RAM, i ked to by nemalo mat suvis s tym co popisujes.