Preposlanie balika z Nemecka
Preposlanie balika z Nemecka
Chcem si kupit vec z eshopu, ktory ale nedorucuje na slovensko, iba napr. do nemecka, rakuska, polska...
Nasiel som sluzbu ktora mi vie balik preposlat z nemecka:
https://www.mailboxde.cz/
Myslite ze je to legitimna sluzba alebo scam ? Mne sa to zda celkom doveryhodne. Mate nejake skusenosti s touto alebo nejakou inou firmou co preposiela baliky ?
Nasiel som sluzbu ktora mi vie balik preposlat z nemecka:
https://www.mailboxde.cz/
Myslite ze je to legitimna sluzba alebo scam ? Mne sa to zda celkom doveryhodne. Mate nejake skusenosti s touto alebo nejakou inou firmou co preposiela baliky ?
Re: Preposlanie balika z Nemecka
nebyvas niekde pri hraniciach? my sme s kolegami objavili ze napriklad z amazonu neni problem si poslat zasielku do kittsee (prva dedina za hranicami), je to lacnejsie, maju otvorene aj cez vikendy a staci tam prist, ukazat obciansky alebo pas a dostanes balicek.
s tou sluzbou skusenosti nemam, kedysi som pouzil nieco podobne na zasielku z US a islo to, ale tak toto je niekto uplne iny.
s tou sluzbou skusenosti nemam, kedysi som pouzil nieco podobne na zasielku z US a islo to, ale tak toto je niekto uplne iny.
nebyvam prave moc pri hraniciach
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
-
mirak2
Hardcore addict
tuto konkretnu sluzbu nepoznam, ale tieto preposielacie sluzby funguju a su legitimne a mam vela kolegov, co si nechavaju takto preposielat veci z nemecka, co maju drahe postovne do zahranicia
Mailboxde.cz som asi pred tromi rokmi použil a bez problémov môžem odporučiť. Ale čo sa s ňou mohlo stať za ten čas neviem, od vtedy som ju už nepoužil.
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
To sa dá doručiť normálne nejak na adresu pošty alebo akú adresu zadas pri objednávke?aacid napísal:nebyvas niekde pri hraniciach? my sme s kolegami objavili ze napriklad z amazonu neni problem si poslat zasielku do kittsee (prva dedina za hranicami), je to lacnejsie, maju otvorene aj cez vikendy a staci tam prist, ukazat obciansky alebo pas a dostanes balicek.
-
mirak2
Hardcore addict
na nemeckom Amazone sa da vybrat pickup location, tam zadas kam to chces poslat, moze to byt posta alebo hociktory DPD pickup point
- Prílohy
-
- Place Your Order - Amazon.de Checkout - Mozilla Firefox.png (15.37 KiB) 3299 zobrazení
Začiatkom roka som cez mailboxde.cz objednával z Amazonu a všetko prišlo v poriadku, dodanie trvalo nejaké 4 dni.
-
yoggy
Nasla by sa nejaka sluzba, ktora by mi poskytla adresu v rakusku?