Ahojte. Priatelka by chcela naramok alebo hodinky na sport, teda hlavne jej ide o to, aby aplikacia zobrazovala co najviac informacii o sportovej aktivite - chodi cvicit, vacsinou skupinove cvicenia.
Tam kde chodi cvicit jej odporucali hodinky Polar. Hlada nieco do cca 150 eur. Viete poradit co najlepsie sa da kupit v takej cene ?
Dakujem
Hodinky / naramok na sport
Re: Hodinky / naramok na sport
Povedal by som že funguje v tomto prípade rovnica drahšie=lepšie resp. drahšie=presnejšie. Ako veľmi jej na tom záleží aby to bolo presné ? Alebo to chce len preto aby to mala ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Diodovy/opticky merac v hodinkach nie je taky presny ako hrudny pas. Najma v zatazi. Kupil som si miesto starych hodiniek nedavno Garmin Forerunner 235, skusal som pri behu vonku, pri behu v posilke na pase, pri futbale. Pri konstatnom behu v priemernom tempe by to bolo OK, ale pri vyssich tepoch a spotenej ruke to uz ukazovalo dost nezmysli. Kedze snimace pouzivam uz par rokov, tak zhruba viem pocitovo kde sa pohybujem tepmi. A teda v klude viem povedat, ze ked dam pri futbale v telocvicni 4 dlzky v plnej rychlosti a nahaname sa tam, ze urcite nemam tep 150 ako ukazuju hodinky, ale niekde okolo 175. Schvalne si to chcel porovnat s tym, ze si vezmem nabuduce hrudny pas a budem to merat tym. Rovnako kamarat, ktory behavam polmaratony a ma aj par maratonov za sebou, tak me Garmin Fenix 3, ale na meranie pouziva hrudny pas kvoli presnosti.
Preto by som odporucil hodinky, ktore maju hrudny pas, bez ohladu na to ci to bude Polar, Garmin, Suunto, TomTom...
Preto by som odporucil hodinky, ktore maju hrudny pas, bez ohladu na to ci to bude Polar, Garmin, Suunto, TomTom...
porovnanie
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2019, 8:47)
+ som este zabudol, Apple watch 4 maju tu vec, ze ked merias tep a prilozis palec druhej ruky na korunku, tak ti meria tep pomocou ekg, aj ked ti tam zrovna nevyskakuje ta krivka.. A to je uz uplne presne..
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2019, 8:47)
+ som este zabudol, Apple watch 4 maju tu vec, ze ked merias tep a prilozis palec druhej ruky na korunku, tak ti meria tep pomocou ekg, aj ked ti tam zrovna nevyskakuje ta krivka.. A to je uz uplne presne..