Game of Thrones - Seriál

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Game of Thrones - Seriál

Príspevok od používateľa jackb »

Spoiler
bude the Mad Queen
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

jackb napísal:
Spoiler
bude the Mad Queen
no mna prekotilo z postele na zem !! teraz tu Cersei naozaj neznasam
a kto zabija mad kingov ? no Jamie :) ale aj jednej aj druhej je*e
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

SPOILER

ja to hovorim od zaciatku ze z kingslayera sa stane aj queenslayer.
predpokladam ze buduci tyzden zomrie cersei a o 2 tyzdne padne aj daenerys. jedna rukou jamieho a druha rukou arye.

ale hej, paci sa mi ze prave ked si clovek hovori ze ta daenerys nebude dobra kralovna, ukazu cersei a hned sa vsetka nenavist uprie zase na nu :D
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Mám taký pocit, že ten úplný koniec bude na prd.

Daenerys je taká aká je, zachránili sever aj celý svet od NK ale vraj je zrazu skoro ako Cersei? Teraz tipujem, že nejako zomrie či už v boji alebo neviem ale je to dosť pravdepodobné ale férové to nebude, keďže toľkým pomohla a by mala skončiť zle?

Je možné aj, že Cersei zabije Arya ale že čo tam chce spraviť Jamie to mi úplne jasné nie je. Teraz po tom, čo Cersei za ním poslala vraha ešte by ju išiel zachraňovať? To by tiež bolo trochu čudné. A to hlavne preto, lebo sa na cestu vydal až vtedy, keď sa dozvedel, že zaútočili na Daenerys a dopadlo to pre ňu dosť zle. Aj predtým bolo jasné, že sa do hlavného mesta vydali aby zaútočili, teraz má Cersei asi lepšiu šancu na výhru ako doteraz.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

koniec by mal byt totozny s knizkou nie? len omacky ako sa k nemu dostat maju scenaristi uz z vlastnej hlavy
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Dany skončí ako jej otec. Vyzerá to tak, že aj ona už má v hlave "burn them all"
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Cesar napísal:Mám taký pocit, že ten úplný koniec bude na prd.

Daenerys je taká aká je, zachránili sever aj celý svet od NK ale vraj je zrazu skoro ako Cersei? Teraz tipujem, že nejako zomrie či už v boji alebo neviem ale je to dosť pravdepodobné ale férové to nebude, keďže toľkým pomohla a by mala skončiť zle?

Je možné aj, že Cersei zabije Arya ale že čo tam chce spraviť Jamie to mi úplne jasné nie je. Teraz po tom, čo Cersei za ním poslala vraha ešte by ju išiel zachraňovať? To by tiež bolo trochu čudné. A to hlavne preto, lebo sa na cestu vydal až vtedy, keď sa dozvedel, že zaútočili na Daenerys a dopadlo to pre ňu dosť zle. Aj predtým bolo jasné, že sa do hlavného mesta vydali aby zaútočili, teraz má Cersei asi lepšiu šancu na výhru ako doteraz.
daenerys je rozmaznane dievca ktore chce tron a spravi pre to vsetko. jedine co ju zachranuje ze si vybrala dobrych poradcov. nebyt poradcov, na sever nejde, ide rovno do king's landing, pravdepodobne porazi cersei a nasledne ju prevalcuju nemrtvaci zo severu.
lebo ono je sice pekne ze zachranila kade koho, ale pravdou je ze ako panovnicka moc dobra nie je.
ja sa proste bojim ze daenerys este vyparati nieco nepekne, lebo sa bude chciet zbavit Jona.

no a jaime, to je podla mna cele o nejakom jeho vnutornom boji, na jednej strane chape co vsetko cersei sposobila a co vsetko sposobuje, na druhej strane ju stale miluje, ako sestru alebo ako matku jeho deti. netreba ocakavat ze sa bude spravat uplne racionalne, dozvedel sa ze cersei je v ohrozeni (predtym tam daenerys isla s tym ze mesto obsadi, teraz po smrti draka a kamaratky to tam ide vypalit a akekolvek sance cersei na prezitie su urcite nizsie ako boli predtym).
CheZteR napísal:koniec by mal byt totozny s knizkou nie? len omacky ako sa k nemu dostat maju scenaristi uz z vlastnej hlavy
lenze ta kniha este nie je napisana...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

napisana nie je ale Martin mal tvorcom oznamit ako to ma skoncit a oni sa tym maju riadit, myslim ze to ma napisane aj v zavete pre kazdy pripad[emoji3]
Cesar
Addict
Addict

Daenerys sa už odsudzuje ešte ani nič nespravila. Vraj zabila by Jona, čo ale veľmi pravdepodobné nie je.

Vypáliť mesto - veď už Cersei toľkých dala zabiť aj z ich ľudí, draka a teraz čaká, že nič nebude? Mnohí boli zabití a toto bude pomsta a ľudia z mesta vieme akí sú, podriadia sa tomu, kto je aktuálne pri moci a oni budú len štítom pre Cersei, aj toto sa pripisuje za vinu Daenerys? Nečudujem sa, že sa Daenerys chce pomstit Euronovi a Cersei. A obyvatelia keď budú chrániť Cersei tak im treba.

A Jona majú všetci radi ale proti Cersei ale aj voči iným by už padol x-krát, keby ho nezachránila v poslednej chvíli Sansa, Daenerys a raz ho už aj vlastní zabili. Je slabý na to, aby vládol, on padne rýchlo proti Lennisterom alebo proti hocikomu inému. On aj keby sa dostal na trón dosť rýchlo bude preč, vždy sa nájde niekto ako Cersei. Daenerys dokáže reálne vládnuť.

A keby na konci vyhrali v hlavnom meste bolo by po všetkom a potom by ju zabila Arya alebo Jamie? A dovtedy bola dobrá potom sa jej zbavia, to by už bol koniec dosť o ničom, tak by ani Jon nebol o moc lepší ako tí, čo sú pri moci teraz.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Prečo sa všetci obavaju vypalenia KL ? Ako to chce vypalit ? Stratila dalšieho draka a už vie že sa na nom nebude premavať pri hradbách lebo odpália aj posledného. Podla mna už vypálenie nieje v pláne tak ako sa planovalo ked mala ešte dvoch. Armádu ma drobnú, celkovo som zvedavý ako presne chcu dobyť KL. Skor si myslim že tam bude zasa hrať velku rolu Arya a Hound, ktory zabije brata Mountaina, poslednu prekažku pred Cersei
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Zase slabá časť, už to nemá grády. :) Padá to do priemeru. Som rád, že už len dva či tri diely a je koniec. Ale o to viac sa teším na knihu.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja som mal pocit ze z konverzacie medzi Tyrionom a Spiderom je to celkom jasne ze sa chcu zbavit Daenerys.

Daenerys nema ziadne vodcovske vlastnosti, v tom meste otrokov to bolo vidno velmi dobre. teraz presla cez more a nema ziadnu podporu, sama si to uvedomuje. naproti tomu je tu Jon, ktory je targarian aj stark zaroven, ludia ho maju radi. a v neposlednom rade, ma prednostny narok na tron.

Daenerys toto neprekusne, ona chce vladnut sama. o tron sa delit nechce.
a k vypaleniu kings landing... pokial to spravi, da sa na rovnaku uroven ako je cersei, bude z nej len dalsi vladca tyran, takeho nechce na trone nikto.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

aacid napísal:
daenerys je rozmaznane dievca ktore chce tron a spravi pre to vsetko. jedine co ju zachranuje ze si vybrala dobrych poradcov. nebyt poradcov, na sever nejde, ide rovno do king's landing, pravdepodobne porazi cersei a nasledne ju prevalcuju nemrtvaci zo severu.
lebo ono je sice pekne ze zachranila kade koho, ale pravdou je ze ako panovnicka moc dobra nie je.
ja sa proste bojim ze daenerys este vyparati nieco nepekne, lebo sa bude chciet zbavit Jona.

no a jaime, to je podla mna cele o nejakom jeho vnutornom boji, na jednej strane chape co vsetko cersei sposobila a co vsetko sposobuje, na druhej strane ju stale miluje, ako sestru alebo ako matku jeho deti. netreba ocakavat ze sa bude spravat uplne racionalne, dozvedel sa ze cersei je v ohrozeni (predtym tam daenerys isla s tym ze mesto obsadi, teraz po smrti draka a kamaratky to tam ide vypalit a akekolvek sance cersei na prezitie su urcite nizsie ako boli predtym).

lenze ta kniha este nie je napisana...
Praveze si vybrala tych najhorsich poradcov. Varys sluzi tomu kto je prave silnejsi co sa ukazalo aj v posledenej casti kde uz planuje ako ju zabit. Tyrion je Lannister , vzdy bude chranit svoju rodinu. On nechce Cersei zabit tak ako ona nezabila jeho ked mala moznost. Vzdy sa snazil presvedcit Danearys aby vyjednavala s Cersei miesto toho aby ju znicila ked Cersei nemala skoro nic. Ako to, ze Cersei vie o kazdom ich kroku a Danearys nevie skoro nic , lebo ma dobrych radcov? Preco jej radcovia nevedeli o pasti v Dragonstone? Preco tam neposlali najskor nejakych spehov? Vdaka jej radcom prisla o draka a Cersei medzi tym ziskala armadu a opevnila mesto. A teraz ked jej uz dosla trpezlivost ze ju kazdy len sabotuje tak je zrazu Mad queen a Cersei je vlastne ta dobra ved ona chce chranit svojich ludi. :roll: .

Ako povedala Olenna Tyrell
"He's a clever man, your Hand. I've known a great many clever men. I've outlived them all. You know why? I ignored them. The lords of Westeros are sheep. Are you a sheep? No. You're a dragon. Be a dragon."
Cesar
Addict
Addict

Podľa mňa Daenerys nechce vypáliť celé mesto a každého čo tam je čo by z toho mala, ide o Cersei a Eurona, aj ich armáda keby sa dostali do vnútra načo by tam robili veľké masakre ľudí, nedáva to zmysel. V upútavke už tam vidno, že tam budú všetci čo sa vydali na cestu, aj Jon.

Euron v tom videu vyzerá by niečim prekvapený a vyzerá to byť scéna kde bude útok drakom. Podľa niektorých špekulácií bude mať drak nejaké brnenie, čo mi pripadá teraz ako totálny blud lebo odkiaľ by také niečo mali ale mňa by už neprekvapilo veľmi nič. :lol: S niečím musia prísť asi takto čo vieme teraz by bol útok drakom čistou samovraždou.

twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

uz nech to skonci.ide to strasne dole
Prílohy
59624150_681263965625930_6263036411855765504_n.jpg
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

:D To dobre vystihli.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ja moc nechapem tomu hejtu na poslednu epizodu, bitka bola poslabsia a tym padom som uz od pokracovania nic necakal, ale pacil sa mi. na rozdiel od ostatnych som mal zas taky ten stary got feeling :D jasne, je to skratkovite, ale bolo to treba ukoncit, vtedy sa take veci deju. ale naozaj netusim, co cakat od dalsieho dielu a to ma dost bavi :D
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Toto je dobré kritické video, chlap tam vysvetľuje, čo a ako je tam zlé a dokonca dáva alternatívy, ako to mohli spraviť podstatne lepšie bez nejakých zásadných rozdielov, čisto len s logickým a lepším scenárom.

Ja poslednú epizódu radšej hodnotiť nebudem, dopozerám to, lebo nevidieť posledné dva diely by mi už nedalo, ale inak v tom už nevidím čo kedysi, obrázok koňa vyššie dokonale sedí :)

Ono tvorcovia podľa mňa veľmi dobre vedia, čo im zabezpečí vysokú sledovanosť a aj preto tá posledné rada takto vyzerá. Len mi je divné, že keď strávia 10 rokov s projektom, tak v závere sa uprednostnia iné veci pred kvalitným dokončením. Mohlo sa to dostať medzi kultovky nebyť nezvládnutých sezón 6 a vyššie, teraz nemyslím, že to bude toho hodné a schopné.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

no tam ide o to ze to bolo dobre preto lebo cerpali z knihy, teraz nemaju z coho cerpat lebo knihy predbehli a potrebuju to ukoncit, sam Martin vravel ze si predstavoval ze to pojde 13 sezon
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

more !!! vsetci co tu hejtujete ! a potom serialy ako je kobra 11 a ine ko*ot serialy ktore davaju v TV a tam najdes hodnotenie 4- 5 hviezd ( na csfd) tak to je akoze v poriadku ? ! vsak tu jedna cast ma extrem rozpocet je to EPICKE ze ta sem tam od*ebe z toho .. ja nechapem ako mozte toto povedat vsak to nieje LACNE ! vyzera to super ! ziadne svetre a teplaky a ponozky v sandaloch .. ja osobne som videl xy kur*a vela serialov !! niektore aj viac krat ... do okola... ale len tu som si kupil ponozky GoT a tricko :) a napr Narcos je tiez mega serial ... ale tam som si nekupil nic.. ( nato nemam ... :) )
Napísať odpoveď