Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Kotelna.cz
Ja tam hravam na awp.. Asi jeden z poslednych portalov, kde hraju ludia...
Ja tam hravam na awp.. Asi jeden z poslednych portalov, kde hraju ludia...
-
Wishmaster
Medium Professional
-
mirak2
Hardcore addict
omg. som to skusil. jednak matchmaking trva nenormalne dlho a po druhe, uz druhu hru som s prehladom vyhral. toto ked ma pomoct csgo, tak si myslim ze do roka zomrie uplne.
Samovoľne sa mi v CS:GO vyskytol problém: klávesa Q nejde stlačit spolu s inou (napr. WSAD), keď nemám nič iné stlačené tak to funguje normálne, ale keď idem napr. dopredu (W) tak nemôžem zároveň stlačiť Q na zmenu zbrane za predošlú. Ak to namapujem na hocičo iné ako Q tak to funguje, ale nebudem si po 15 rokoch zvykať na inú klávesu. Nestretli ste sa s niečim podobným?
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak ono kedze pribudlo kopu novych hracov, tak jasne ze teraz natrafis na totalnych noobikov a vies lahko vyhrat, horsie ze pribudlo kopu cheaterov...
Ako ja nevidim problem, ze pribudol novy mod, ale to ze v klasickom a vlastne ani v tomto mode nijak nemotivuju hracov aby to hrali, ziadne odmeny, hlavne ze debilne bednicky to pada furt, ale aby dali dake free kluce alebo skiny, ktore uz skoro nepadaju iba tie sive , tak prakticky hrac nema co dosiahnut v hre. Jedine za hranie rank, ktory je proste v kazdej hre.
Ako ja nevidim problem, ze pribudol novy mod, ale to ze v klasickom a vlastne ani v tomto mode nijak nemotivuju hracov aby to hrali, ziadne odmeny, hlavne ze debilne bednicky to pada furt, ale aby dali dake free kluce alebo skiny, ktore uz skoro nepadaju iba tie sive , tak prakticky hrac nema co dosiahnut v hre. Jedine za hranie rank, ktory je proste v kazdej hre.
-
mirak2
Hardcore addict
neviem preco, ale tie battle royale hry maju nieco do seba. pubg ani fortnite ma velmi neoslovili, ale danger zone ma celkom zacal bavit. neviem sice ako to funguje v ostatnych br-style hrach, ale zacina ma strasne srat, ze solo a squad su zmixovane spolu. vsak to neni normalne, ze ked hram solo, tak musim celit dvojici ako squad, ktori vkuse bezia spolu a ked jedneho dokazem sundat, ale dvoch uz skor nie. hlavne, ked nabojmi treba setrit... nehlada nikto partaka do squadu?
Ale ved solo, je solo nie. Nikdy sa mi nestalo , ze by som hral solo a boli dvaja. Jedine daky bug alebo zmena, ja som to uz nehral asi 2 mesiace. momentalne hravam APEX a ked uz CSko, tak klasika alebo kompetetiv
-
mirak2
Hardcore addict
bol "update": https://blog.counter-strike.net/index.p ... /02/23187/
Added “auto-fill squad” option for Danger Zone games and made all games to have squads of two players. Deselecting the “auto-fill squad” option allows players to play solo for additional challenge.
CS:GO Freesync - Áno alebo nie? Používajú freesync top hráči? Vďaka
Solo na danger zone uz nefunguje par dni. Co je hrozna skoda, takto naozaj hras naraz minimalne voci dvom hracom, to tazko clovek potom vyhra.
Inak nechce niekto hravat Wingman-a so mnou? Som Gold Nova 2, ak to niekoho tankuje (hram viac-menej pre zabavu). Len ma uz trosku nebavi byt zmixovany s Rusmi.
Inak nechce niekto hravat Wingman-a so mnou? Som Gold Nova 2, ak to niekoho tankuje (hram viac-menej pre zabavu). Len ma uz trosku nebavi byt zmixovany s Rusmi.
Neviete preco CSGO servery nebyvaju s W3modom? Nasiel som jeden jediny aj to zahranicny...
chlapi caute... neviete mi niekto poradit nahodou? este len tento tyzden som si dal konecne win. 10... nainstaloval som si napr. GTA 5 a ide mi to pekne na ultra a o dost lepsie ako na WIN 7 proste vsetky hry ktore som hral na win 7 mi o dost lepsie idu na win. 10 teda okrem cska... nainstaloval som aj CS a ked zapnem hru tak je vsetko nastavene na ultra a padaju fps a celkovo mam malo fps ci to je nastavene na ultra alebo vsetko nastavim na low... proste to iste... prosim neviete poradit co s tym? ci to niekde v ovladaci nastavit v nvidia geforce experience alebo niekde inde? neviem si s tym rady aby mi csko islo na 120 fps... ako aj tych 120 je dost ale proste pocitovo to je ako keby 50... dik za rady a pomoc
ako zakladna vec, je vypnut vertikalnu synchronizaciu... dalsia vec u CSGO je FPS drop normalny, ale nenapisal si vobec aku grafiku mas
skusil som ponastavovat grafiku podla jedneho chlapika na youtube a hned to vyskocilo na cca 250-350 fps a ide to omnoho lepsie ale stale tam citit pri pohybe taky divny pocit
vert. synch mam vypnutu v hre... grafiku mam GTX 970
Tak vela spravi aj slabsi monitor - ten tvoj pocit - "plavania" ... ale samozrejme nehovorim o fps
cauko,
ked som bol maly a prvy krat som si nainstaloval steam a zacal hrat cs 1.6 maval som take obcasne lagy, zaseky, pri stabilnom fps
nejako som to vyriesil a hral som vela vela rokov bez problemov
dnes som ten isty pocitac preinstaloval, stiahol steam, a hram cs go bez jedineho problemu, avsak pri cs 1.6 sa mi vratil stary znamy problem obcasnych zasekov
pridavam video, upol som ho len teraz tak moze trvat kym sa spracuje z 360p
fps mam stabilnych 100 ci je plny server ci prazdny, ci sa hodi smoke ci nie, mam optiku, q9400 na 3ghz, 8gb ram a gtx1060 (ako maly som hral na gt 8600)
v userconfigu mam toto
cim to kua moze byt
ako 10 rocny som to dokazal vyriesit
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2020, 16:47)
tak ked si vytvorim hru s botmi mi to vlastne nerobi, iba na serveroch
ked som bol maly a prvy krat som si nainstaloval steam a zacal hrat cs 1.6 maval som take obcasne lagy, zaseky, pri stabilnom fps
nejako som to vyriesil a hral som vela vela rokov bez problemov
dnes som ten isty pocitac preinstaloval, stiahol steam, a hram cs go bez jedineho problemu, avsak pri cs 1.6 sa mi vratil stary znamy problem obcasnych zasekov
pridavam video, upol som ho len teraz tak moze trvat kym sa spracuje z 360p
fps mam stabilnych 100 ci je plny server ci prazdny, ci sa hodi smoke ci nie, mam optiku, q9400 na 3ghz, 8gb ram a gtx1060 (ako maly som hral na gt 8600)
v userconfigu mam toto
a pripajam aj screeny z nastavenia grafikyfps_max 101
fps_modem 0
cl_cmdrate 101
cl_rate 100000
rate 100000
cl_updaterate 101
cl_cmdbackup 2
developer 1
ex_interp 0.01
hud_fastswitch 1
cl_weather 0
gamma 999
brightness 999
lightgamma 0
gl_monolight 0
gl_overbright 1
cl_shadows 0
cl_dynamiccrosshair 0
cl_smoothtime 0
cim to kua moze byt
ako 10 rocny som to dokazal vyriesit
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2020, 16:47)
tak ked si vytvorim hru s botmi mi to vlastne nerobi, iba na serveroch
-
*****HERO*****
Guru wannabe
to bude nejaka kktina s netom/nastavenim rejtov ... skus sa pohrat s tym cl_smoothtime, pripadne zvysit ex_interp
skusal si ine servery?
alebo este ma napada, ze to moze bytt problem typu, ze ta hra ti ide proste velmi rychlo oproti tomu, ako ide na serveri ... bo tento isty efekt sa deje pri speedhackovani .. nieco ako ked spustis nejaku retro hru na novom procesore a ide 100x rychlejsie kvoli frekvenci
skus sa cez task managera pohrat s poctom jadier pre csko
skusal si ine servery?
alebo este ma napada, ze to moze bytt problem typu, ze ta hra ti ide proste velmi rychlo oproti tomu, ako ide na serveri ... bo tento isty efekt sa deje pri speedhackovani .. nieco ako ked spustis nejaku retro hru na novom procesore a ide 100x rychlejsie kvoli frekvenci