Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
Načo za také peniaze? Za také peniaze môžeš mať Takstar Pro82, CM MH751 alebo Philips SHP9500.
-
Ryan Giggs
VIP
Takstrari, Philipsi ani CM nie su wireless.
True wireless a nie uplne špunty su napr. QCY T3e. Su to take nie uplne klasicke špunty, take polovične. V opačnom pripade ostavaju asi len už aacidom spominane nejake napodobeniny airpodov.
Za polovicu peňazi s dobrym zvukom maš Bluedio, alebo Ausdom. A dosť pravdepodobne budu aj lepšie hrať.punky66 napísal:Caute,
nema niekto skusenosti so Sudio Regent ? https://www.alza.sk/sudio-regent-cierne-d5530842.htm
ale to asi nemozem ocavakat od tychto![]()
Ini to nerobia, pretože taka konštrukcia veľa vyhod nema.aacid napísal:ani zdaleka nepoznam vsetky sluchadla na trhu ale pokial viem, tak to robi jedine apple so svojimi airpodmi.
Aby sa dalo pohodlne použivať ľave sluchadlo v pravom uchu, museli by byť identicke, resp. museli by sa dať nosiť (pomyselnym) kablom dole aj hore. A to su z true wireless maloktore sluchadla, a ak, tak su to určite špunty. Sluchadla na štyl airpodov sa takto daju použiť ťažko, kedže su tvarovane. Tak tato podmienka nebude splnena, keď to nemaju byť špunty.Muffi napísal:Potrebujem poradiť s výberom slúchadiel.
Nie je treba žiadny extra zvuk a podobne, ale je tam jedna špecifická záležitosť a to že budú určené pre osobu, ktorá počuje len na jedno ucho.
musia byť true wireless
rozpočtovo to vidím tak do 70 € cca.
Ideálne keby to neboli štuple
by bolo fajn, keby sa dali zapnúť samostatne a keď sa napr. jedno pokazí, mohla by tá osoba používať druhé.
Existuje vôbec také čosi?
True wireless a nie uplne špunty su napr. QCY T3e. Su to take nie uplne klasicke špunty, take polovične. V opačnom pripade ostavaju asi len už aacidom spominane nejake napodobeniny airpodov.
asi nema, jedina vyhoda je pohodlnost. nepoznam pohodlnejsie sluchadla nez airpody. sice som neskusal true wireless stuple, ale trochu sa toho bojim, kedze zatial kazde, kazde, uplne kazde stuple ma bud tlacili alebo netesnili alebo mi pomaly z ucha vyliezali.Ryan Giggs napísal:Ini to nerobia, pretože taka konštrukcia veľa vyhod nema.
na druhu stranu airpody ani zdaleka neizoluju zvuk tak dobre ako stuple. vsetko ma svoje vyhody a nevyhody.
Airpody sú ozaj drahé a mimo rozpočet v tomto prípade. Pozerám tie QCY T3e a celkom sa mi to pozdáva, tie by mohli byť ok, len som nenašiel, že by sa niekde predávali.
-
Ryan Giggs
VIP
Je to novinka tak zrejme preto. Na audigo ich uz maju zobrazene, len este nedostupne. Bolo by im mozno dobre napisat kedy budu.
No ja to chcem dávať ako narodeninový darček na konci mája, to nemyslím, že za 3 týždne ich stihnú, ale skúsim napísať veru keby náhodou.
-
Ryan Giggs
VIP
Tak to maš blbe no. Z Činy to tiež ťažko stihneš a ine uplne bezdrotove nešpunty asi ťažko u nas najdeš (ostatne ani vonku nie je nejaky extra vyber). Jedine potom možno ešte Happy Plugs Wireless, to su tvarovo airpody, len nie su true wireless.
Bude to musieť byť asi kompromis v niektorej požiadavke. Ak niekomu nenapadne ešte niečo ine.
Bude to musieť byť asi kompromis v niektorej požiadavke. Ak niekomu nenapadne ešte niečo ine.
Čaute, poradte pre brata nejaké uzavreté slúchadlá do 40€, bude to mať iba k mobilu.
Dík
Dík
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. Maxell Retro DJ, Soundmagic P22.
kz bluetooth adapter nenajde ios ani android co s tym ?
-
Ryan Giggs
VIP
Pokiaľ ti to nefunguje na žiadnom androide a ani na ios, tak je niekde problem. Bežne totiž funguje s oboma OS uplne normalne.
signal do sluchadiel ide pri zapnuti pipne a blika na modro, problem nastava pri sparovani ho nenajde
-
Ryan Giggs
VIP
Pokiaľ si skusil reštartovať mobil a aj tak nejde, je možne že je to vadne.
Potreboval by som poradit s kupou nausnikou.Kupil som na odporucanie Sound magic HP200 zvuk dobry ale kvalita nic moc stale sa mi zatlaca lave sluchadlo az prestane skoro uplne hrat.Musim to do povodneho stavu vratit vysavacom
Po novom som daval dole nausnik a pekne sa mi rozlepil po okraji a uz ho nedokazem namontovat nazad.Tak hladam daku nahradu 
Kúp asap toto
https://www.brainwavzaudio.com/products ... ystery-box
Alebo potom
https://www.brainwavzaudio.com/collecti ... us-colours
ale radšej by som skúsil ten mystery boxík, hocijaké prídu, budú pasovať.
https://www.brainwavzaudio.com/products ... ystery-box
Alebo potom
https://www.brainwavzaudio.com/collecti ... us-colours
ale radšej by som skúsil ten mystery boxík, hocijaké prídu, budú pasovať.
Dost mi to pripomina random steam keys
Potom dam vediet co mi pride 
Čiže napr. KZ ZS3? Tie som videl od tých 8€. A nejaké možnosti v cenovej relácii okolo 30€?Ryan Giggs napísal:Viacmenej ktorekoľvek KZ s odpojiteľnym kablom, a BT kabel k tomu. Kabel stoji cca 10€, najlacnejšie dobre ZS su od cca 8€.
-
Ryan Giggs
VIP
V relacii okolo 30€ vies kupit KZ ZS10. Co su najlepsie sluchadla od KZ. Daju sa najst od nejakych 23€. Plus kabel a si nieco nad 30€. A zvukovo si na urovni 150+ eurovych BT spuntov.
Alebo ak chces lepsie spracovanie tak KZ ZS10 Pro. Tam sa aj s kablom vojdes do 40€.
Alebo ak chces lepsie spracovanie tak KZ ZS10 Pro. Tam sa aj s kablom vojdes do 40€.
-
starysomar
Hardcore addict
SUPERLUX - HUSP - tie nie sú wireless
-
Ryan Giggs
VIP
To je odporucanie komu?