Chyby na hojko.com

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Chyby na hojko.com

Príspevok od používateľa Dreamer »

Jasne, jednoduchsie je, ak si to takto nastavi 50 tisic uzivatelov, akoby 1 admin zmenil cas vsetkym.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

predstav si, ze na fore su ludia, ktori ziju aj mimo CE(S)T zony
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Ti maju nastavene trvalo dane casove pasmo. Kolko uzivatelov z tych 50 tisic ma casove pasmo kde nie je letny cas? To su len vyhovorky, ved v minulych rokoch sa to myslim takto bezne nastavovalo.
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

jeden nemenovany sw guru dokazal narobit bugy aj vo vasom kode
Prílohy
qwe.jpg
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Preco nemozem vytvorit novu temu vo fore "Návody - Návody, tipy a triky..."?

Mam viacero tipov, o ktorych som chcel napisat a toto forum je na to idealne.

Je to chyba, alebo toto forum bolo uzatvorene zamerne? Ak ano, preco? Reagovat na existujuce temy je mozne.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Keď sa pozriem na tie archaické témy (SMS zadara, sťahovanie videí z YT, zadarmo z Rapidshare), tak sa ani nečudujem že sa to zamklo.

Ono všeobecne, ak máš naozaj dobré návody na niečo, tak tisíc krát lepšia platforma je YouTube. A ak tie návody chceš robiť textovo, tak to nemá význam, lebo v dnešnej video dobe ti nikto neuprednostní písaný text pred videom.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Stare temy tam su zrejme preto, ze sa to zamklo, v inych forach su este starsie temy, ale uzivatelia tam stale prispievali, takze sa posunuli.

Ja mam skor tipy ako navody, ktore zrychlia a zjednodusia pracu a pouzivanie pc, teda nie komplexny navod na jednu aplikaciu, ale systemove tipy a triky - a mozno by to inspirovalo aj dalsich a mohli by sme si tak vymenit rozne tipy.

Mohol by som napisat do inej sekcie, ale naco je tu potom tato sekcia? Vlastne by som porusil pravidla fora, kedze by som napisal temu do zlej sekcie.

Necham to ale na moderatorov a potom sa rozhodnem...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Hensym napísal:Keď sa pozriem na tie archaické témy (SMS zadara, sťahovanie videí z YT, zadarmo z Rapidshare), tak sa ani nečudujem že sa to zamklo.

Ono všeobecne, ak máš naozaj dobré návody na niečo, tak tisíc krát lepšia platforma je YouTube. A ak tie návody chceš robiť textovo, tak to nemá význam, lebo v dnešnej video dobe ti nikto neuprednostní písaný text pred videom.
uprednostnim normalne a prehladne napisany tutorial pred akymkolvek videom na youtube od nejakeho nahodneho experta s indickym prizvukom.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nepodarilo sa mi to najst, ale pamatam si nieco v tom zmysle, ze to bolo v zaujme udrzania kvality toho subfora. Teda mozes zalozit temu s navodom niekde inde a ak sa ukaze, ze je plnohodnotny, tak moderatori celu temu presunu medzi Navody.
Hensym
VIP
VIP

mirak2 napísal:uprednostnim normalne a prehladne napisany tutorial pred akymkolvek videom na youtube od nejakeho nahodneho experta s indickym prizvukom.
Súhlas, ale ešte lepšie je normálne a prehľadne natočené video. :) Podľa mňa to z videa vždy pochopíš lepšie, ako z textu, lebo to vidíš. A je jedno či je to recept, návod na trik s kartami, alebo na opravu auta.

Nemusíme škatuľkovať, že všetky textové návody robia odborníci, a videá robia nekompetentní indovia. :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Textovy navod je IMHO lepsi, lebo ked hladas nieco konkretne z toho postupu, lahsie to ocami preskenujes a najdes, nez preklikas kazdych 30 sekund hadajuc ci sa nahodou netrafis do toho co potrebujes.
Ja si pamatam, ze ta sekcia bola zamknuta preto, lebo uzivatelia pisali do nej temy so ziadostou o pomoc, a nie navody ako take. Podobny problem je vypuklejsi na lamkach. Ludia proste necitaju nazov sekcie a pisu kam ich napadne.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Hensym napísal:Súhlas, ale ešte lepšie je normálne a prehľadne natočené video. :) Podľa mňa to z videa vždy pochopíš lepšie, ako z textu, lebo to vidíš. A je jedno či je to recept, návod na trik s kartami, alebo na opravu auta.
Tak po prve, ta sekcia je pod "Počítače » Návody", takze by slo o PC a uz som spominal ze skor tipy a triky (co je priamy popis tej sekcie).

Videa robit nebudem a poviem priklad, jedna z tem by bola o "mysich skratkach", tak ako su klavesove skratky, ale neviem ako by som na videu ukazal, teraz stlacam tlacidlo 4+koliesko dole, dole, dole - a tlacidlo 4 je to na strane, ale na niektorych mysiach moze byt na druhej strane a na niektorych su tlacidla 4 a 5 prehodene...
Gothar napísal:Nepodarilo sa mi to najst, ale pamatam si nieco v tom zmysle, ze to bolo v zaujme udrzania kvality toho subfora. Teda mozes zalozit temu s navodom niekde inde a ak sa ukaze, ze je plnohodnotny, tak moderatori celu temu presunu medzi Navody.
Ja neviem, uz teraz je tazke kontrolovat OT v temach, tak mam pisat temy do inej sekcie a niekto to presunie? Lenze ked to bude presunute, uz to bude mimo novych ci aktivnych tem a vacsina ludi to uz precita alebo odignoruje v povodnej, nespravnej sekcii. Tych tem by som zrejme napisal niekolko a ako som pisal vyssie, veril som ze sa zapoji aj niekto iny, ale ked to bude zmiesane niekde inde, tak to zrejme nepojde.

Mohol by som k nazvom pridat predlozku "Tip - ...", ale naco mame sekciu Navody, tipy a triky...

Inak ta sekcia je celkom dole, tak neviem ci by tam vazne niekto neustale vytvaral OT temy, preco to nevyskusat aspon na nejaky cas obnovit, ak by boli problemy, tak sa to znova zamkne. Prip. este k popisu by sa mohla dopisat poznamka, ze nesluzi na otazky.

EDIT: Este k tej kvalite subfora, ako kvalitne je teraz, ked su tam davno neaktualne temy?

Ja som chcel povodne spravit jedinu temu, kde by sa pridavali rozne tipy, ale nedalo by sa o nich diskutovat a bolo by to celkovo neprehladne, tym ze existuje samostatne subforum to mohlo byt lepsie, ak by niekto niecomu nerozumel, dalo by sa reagovat, prip. ak by mal niekto podobny tip k rovnakej teme, tak by mohol pouzit danu temu...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Hensym napísal:
Súhlas, ale ešte lepšie je normálne a prehľadne natočené video. :) Podľa mňa to z videa vždy pochopíš lepšie, ako z textu, lebo to vidíš. A je jedno či je to recept, návod na trik s kartami, alebo na opravu auta.

Nemusíme škatuľkovať, že všetky textové návody robia odborníci, a videá robia nekompetentní indovia. :)
najvtipnejsie je, ze koniec koncov ti video od nahodneho Inda vzdy pomoze, hlavne ak ziaden iny tutorial o tom nie je. ich kompetentnost je velmi variabilna :D
Hensym
VIP
VIP

Dreamer: chápem, čo chceš povedať. :) Na veľa vecí naozaj video nie je dobrá platforma, osobne si ale všímam že skôr hľadám na YT. Inak, konkrétne návod na "myšie skratky" by mal význam? Tam doslova záleží od modelu myšky, nie? Ak sú nejaké zaujímavé skratky aj pre bežnú myš, čo má okre klasických tlačidiel len tie na Dopredu a Dozadu, rád sa dozviem. :)

mirak: takto? :lol:
Prílohy
indian.png
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

cize vlastne z toho mi vychadza ze najlepsie pre moderatorov by bolo vytvorit temu "VSETKO SEM"
a oni by si to potom v zaujme zachovania kvality fora presuvali sami do jednotlivych tem :D

lebo zamknut temu navody rady tipy a triky a nedovolit cloveku sa tam s niecim podelit mi pride smiesne - ved toto je diskusne forum, teda niekedy bolo... kolko je tu ludi 30? 40? ktory sem chodia pravidelne, ta tema by mohla ludom pomoct a mozno pritiahnut dalsich ludi naspat na forum, ja si pamatam casy ked tu bolo denne 10 a viac stran prispevkov, dnes si nove prispevky pozriem na jednej obrazovke smartfonu :)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Hensym napísal:Na veľa vecí naozaj video nie je dobrá platforma, osobne si ale všímam že skôr hľadám na YT.
Ide o to, ze su to tipy, triky, "zlepsovaky", ktore zjednodusia a zrychlia bezne cinnosti na pc, ale tie bezne nikto nehlada, aj preto by bolo lepsie aby boli v samostatnom subfore a nie stratene niekde vo velkom subfore.
Hensym napísal:Ak sú nejaké zaujímavé skratky aj pre bežnú myš, čo má okre klasických tlačidiel len tie na Dopredu a Dozadu, rád sa dozviem.
Presne pre taku obycajnu mys su tie tipy, nezalezi na znacke a pouzitie nie je komplikovane ako pri AutoHotkey, kde sa to zrejme tiez da nastavit.
Hensym
VIP
VIP

Chezter: Ono obnovená téma s návodmi nezmení fakt, že všeobecné diskusné fóra proste už dneska neletia.

Zdravie sa rieši na svojom fóre, mamičky majú vlastné fórum, chlapi majú stavebné fóra, autá majú špeciálne fóra, kóderi chodia na stackoverflow, keď googliš otázku vyskočí ti Quora a pod. Je to proste riadne vidno, že ten internet je dnes úplne inde, ako bol pred 10 rokmi. :) :(
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

My, čo sem stále chodíme sme dinosauri doby. Internet išiel dopredu, ale my nie. Zostali sme tu zaseknutí...zo zvyku.
Hensym
VIP
VIP

Paradox je, že robím v digitálnom marketingu a klientov učíme, že sociálne siete sú budúcnosť. Ale denne checkujem Hojko a keď vidím niekoho, čo denne pridáva storky na Instagram tak si pomyslím, že je ko*ot. :lol:
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Neodpustim si poznamku, roznych extremistov tu nechate sirit ich klamstva a odkazy na bludweby, ale subforum na pc tipy neodomknete "v zaujme udrzania kvality toho subfora", to je paradox.
Napísať odpoveď