ťažší chod pantov na notebooku

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

ťažší chod pantov na notebooku

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Ahojte, mam notebook Asus UX303L a zlomil sa mi na displaye držiak pantu, dnes som ho rozobral a kúpil nato lepidlo, ale zistil som, že sa tie panty neskutočne ťažko hýbu existuje nato mazivo ? okrem WD40 či by som tam použiť nechcel. Napr. na tých pantoch je matica takže teoreticky aby som ju trošku povolil bol by to problém ? Ďakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: ťažší chod pantov na notebooku

Príspevok od používateľa hojko »

Tazko povedat, ked nepozname co si s tym narobil a ako to tam vyzera. Mozes skusit pouzit daku vazelinu, len si daj pozor, aby teplom nezmenila konzistenciu a nebola moc riedka, takze by ti mohla potiect po obleceni, po posteli, po stole... WD ti je na nic, kedze za par dni vyschne.
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Notebook som mal v servise kde mi ho tiež zalepili len neviem čím ale po týždni sa to zase odtrhlo, tak som kúpil dvojzložkové akrylove lepidlo, už len počkať kým to zaschne a uvidím.
BudGet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BudGet »

Väčšina pántov má maticu na úpravu tuhosti, treba dať dole displej, možno bezel aj pánty, záleží na notebooku.
Takto to približne vyzerá: https://imgur.com/a/0ME92j5

//až po odoslaní som si prečítal celý príspevok :) môžeš to kúsok povoliť, snaž sa obe strany nastaviť na približne rovnakú tuhosť, ale nie veľmi, nech sa ti displej nehýbe v prievane :D
Napísať odpoveď