Takže "problém" mám nasledovný:
Máme doma satelitnú televíziu od spoločnosti FreeSat. Z ničoho nič sa nám stratil signál, stanice nefungovali, atď. - proste sme museli to riešiť servisom. Známy pracuje pre DigiTV a rovno doniesol nové set top boxy od Digi, aj parabolu vymenil. Doteraz sme boli s FreeSatom spokojní, vlastne sme len chceli, aby sa nám ten signál, resp. stanice vrátili a fungovali, no on, ako som už vyššie spomenul, urobil kompletnú "prerábku", lebo vraj sa už neoplatí ostať na FreeSate, lebo ho kúpil Skylink a už to bude s nimi ísť len dole vodou.
Takže moja otázka znie, čo sa oplatí viac v aktuálnej situácií: Digi, alebo FreeSat? DigiSport pre nás nie je až tak dôležité, nevýhodu vidím hlavne v absencií niektorých filmových staníc (vlastne aj celkovo zoznam staníc má asi FreeSat lepší) na Digi, čo FreeSat aj v nižších balíčkoch ponúka (dokonca sa mi zdá, že sú o 1-2 eur aj lacnejší). Výhoda Digi môže byť v tom asi, že majú viac HD programov (aj keď mi to veľmi neriešime, pozeráme TV aj v SD kvalite bez najmenších problémov), ako aj vzhľadom na budúcnosť, ale na to by som už poprosil Váš názor.
Ďakujem pekne,
Váš Leslie10