Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
K tomu ochrannému sklu na foťák, ak by si používal pri fotení blesk, alebo svetlo pri videu, budú nepoužiteľné. Ochranné sklíčko má výrez na LED diódu, svetlo osvetlí hranu sklíčka a fotky sú zafarbené a rozostrené. Ale to platí iba pri originál sklíčku. Ja som potom objednal sklíčko na iPhone, to je len malé okrúhle, takže by nemalo robiť problémy.
-
Daniel9911
Professional
Ahojte, potreboval by som kúpiť nový telefón a vôbec si neviem vybrať cena do 370€. Pozeral som zatiaľ Honor 10,Honor 8x,Huawei P20 lite,Huawei P30 lite a Samsung A50. Xiaomi som moc nepozeral lebo som našiel stránky kde sa sťažovali na reklamy v telefóne tak neviem čo je natom pravdy. Vedeli by ste mi pomôcť ? ďakujem za každú radu.
Momentalne najlepsi kauf je LG V30, ktory kupis uz za 300€ novy.
Škoda že si nenapísal čo očakávaš od telefónu (okrem toho aby to nebol xiaomi). Pokiaľ ide o cenu, rozhodoval by som sa medzi: Sony Xperia 10, Motorola One Vision, iPhone 6s Plus, ASUS ZenFone 5z alebo LG G7 ThingQ.
-
Daniel9911
Professional
Telefón sa bude využívať viac menej na telefonovanie a surfovanie na internete občas by som si tam chcel spustiť aj hru napr. Dragon ball dokkan battle, nebolo by zle ak by to robilo aj pekne fotky pre prípad ak chcem niečo nafotiť (napr. štítky a aby to bolo pekne čitateľne). Hlavne aby to malo aj podporu pamäťovej karty a nech to ma aspoň úložný priestor minimálne 64GB. Chcel som ísť po Honore alebo Huawei ale vôbec neviem čo bude s tou značkou a podporou Google aplikácii, kedže mám gmail účet a appka by mi celkom chýbala ak by, ju zakázali v Huawei telefónoch. Pozeral som aj Samsung telefóny presnejšie A50 a teraz aj A70. Sesternica mal problémy zo Samsung telefónom strednej triedy že mu po roku začalo sekať a napr. pri pozeraní videa na yt obraz ide dopredu a zvuk pozadu. Mobil by som chcel brať cez operátora oranžového, najlepšie cez retenčné ak sa to podarí.
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Čaute borci,
rozhodujem sa medzi týmito 3 telefonmi, neviem si dať rady ktorý kúpiť:
Huawei P20 Twilight vs. Huawei P30 Lite vs. Samsung Galaxy A50
Skúste mi pomocť pri výbere.
Telefon využivam na telefonovanie, sms, fotky, internet
rozhodujem sa medzi týmito 3 telefonmi, neviem si dať rady ktorý kúpiť:
Huawei P20 Twilight vs. Huawei P30 Lite vs. Samsung Galaxy A50
Skúste mi pomocť pri výbere.
Telefon využivam na telefonovanie, sms, fotky, internet
huawei by som teraz vseobecne nekupoval, kto vie ako nakoniec dopadnu..
-
Arkaz
Addict
Chcel som vziat p30 pro na pausal v telekome. pausal Ano L. a pred 4 dnami stal 29€ jednorazovo a 19€ mesacne. vcera stal 279€ jednorazovo a 13€ mesacne a dnes uz 399€ jednorazovo a 13€ mesacne. ma niekto logicke vysvetlenie pre takrto zbesile zvysovanie cien?
jednorazovo 29€ pri pausale L za p30 pro mi nejako nesedi
-
guess.whoo
Redeemer
tiez si myslim ze to bol nejaky bullshit
-
Daniel9911
Professional
hm zaujímavé, teraz o2 dáva dva zariadenia Huawei za ceny jedného asi sa chcú zbaviť Huawei.
-
Arkaz
Addict
Nebol to ziadny bullshit vraj limitovana akcia no :-/ nech sa paci tu je archivny cennik
https://www.telekom.sk/subory/e7361012c ... 197d98b30c
https://www.telekom.sk/subory/e7361012c ... 197d98b30c
zdar vedeli by ste mi poradit nejaky mobil do 180-200e a dispelej do tych 6 palcov ? dik
https://www.alza.cz/huawei-p20-lite?dq=5282004
nieco take ? na heureke som nasiel za 180e
-
guess.whoo
Redeemer
vyborna volba
Xiaomi Mi 8 Lite 4GB/64GB alebo Xiaomi Redmi Note 7 4GB/64GBkzS^ napísal:zdar vedeli by ste mi poradit nejaky mobil do 180-200e a dispelej do tych 6 palcov ? dik
-
guess.whoo
Redeemer
huawei ma lepsi fotak
to uz je zase velke ... a co redmi note 5 ??
Zdravím. Chcel by som si kúpiť mobil Xiaomi Redmi 6A Dual SIM 16 GB. Vedel by mi niekto poradiť, či na tomto telefóne je možné sledovať Amazon Prime Video? Vďaka za každú pomoc...
Ahojte,
aktuálne vlastním OnePlus 3t (SD821, 6GB ram, 128GB rom) a uvažujem nad zmenou do 400€ (čím menej tým lepšie).
Telefón by som nemenil, ale začína robiť problémy (nestabilné BT, slabo počuť pri telefonovaní,...).
Samozrejme aby som výkonovo nebol na tom horšie. 128GB rom som nikdy nevyužil a stačí mi aj 64GB.
Telefón je na všetko od telefonovania až po hranie hier. Jediná podmienka je čítačka odtlačkov vpredu (v displeji/pod) max. na boku (určite nie vzadu).
No a v poslednom čase aj dosť fotím a keďže OT 3t ma OIS tak sa trochu obávam tej elektronickej
Rozmýšlam nad Xiaomi MI 9t, alebo MI 9 SE, len tu sa obávam toho SD 710/SD730 či je minimálne rovnako výkonný ako aktuálne v OT SD821.
Nejaký nápad? Dakujem
aktuálne vlastním OnePlus 3t (SD821, 6GB ram, 128GB rom) a uvažujem nad zmenou do 400€ (čím menej tým lepšie).
Telefón by som nemenil, ale začína robiť problémy (nestabilné BT, slabo počuť pri telefonovaní,...).
Samozrejme aby som výkonovo nebol na tom horšie. 128GB rom som nikdy nevyužil a stačí mi aj 64GB.
Telefón je na všetko od telefonovania až po hranie hier. Jediná podmienka je čítačka odtlačkov vpredu (v displeji/pod) max. na boku (určite nie vzadu).
No a v poslednom čase aj dosť fotím a keďže OT 3t ma OIS tak sa trochu obávam tej elektronickej
Rozmýšlam nad Xiaomi MI 9t, alebo MI 9 SE, len tu sa obávam toho SD 710/SD730 či je minimálne rovnako výkonný ako aktuálne v OT SD821.
Nejaký nápad? Dakujem
Neuveríš, ale presne toto som riešil teraz. Týždeň som čumel do toho a porovnával MI9 SE A MI 9T. Čítal som, že fotky, ktoré lezú z tohtoročných modelov sú horšie ako z minuloročných. Tento rok úplne nepochopiteľne vypustilo Xiaomi OIS aj z vlajkovej lode MI9. Tu nejde len o stabilizáciu videa, ale aj o fotky v horších svetelných podmienkach, kde vďaka OIS si vie telefón nastaviť dlhšiu uzávierku a fotka nebude rozmazaná.
MI 9SE sa preslávil nešťastnou aktualizáciou, ktorá poslala takmer všetky európske verzie (tie čo kúpiš aj u nás v eshopoch) do hard bricku a jediné trvalé riešenie je EDL flash, na ktorý asi nemáš autorizáciu, takže len servis. Aktualizáciu však našťastie (po týždni !!!) stiahli z obehu.
MI 9T je pomerne nový model. Nie vždy ale u Xiaomi sa to niekedy stáva, že nové modely trvá pomerne dlho, kým sú softvérovo vyladené do použiteľného stavu.
A vieš čo som nakoniec kúpil? Starší model, ale nový Mi 8, globálnu verziu vo flash sale za 270 €.
MI 9SE sa preslávil nešťastnou aktualizáciou, ktorá poslala takmer všetky európske verzie (tie čo kúpiš aj u nás v eshopoch) do hard bricku a jediné trvalé riešenie je EDL flash, na ktorý asi nemáš autorizáciu, takže len servis. Aktualizáciu však našťastie (po týždni !!!) stiahli z obehu.
MI 9T je pomerne nový model. Nie vždy ale u Xiaomi sa to niekedy stáva, že nové modely trvá pomerne dlho, kým sú softvérovo vyladené do použiteľného stavu.
A vieš čo som nakoniec kúpil? Starší model, ale nový Mi 8, globálnu verziu vo flash sale za 270 €.