Rakuske volby 2017 - pravicova vlada na obzore
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Rakuske volby 2017 - pravicova vlada na obzore
prve spravy hovorili o tom, ze je to neter nejakeho ruskeho oligarchu, ktory ma blizko k Putinovi. bez toho, aby niekde bolo slovo udajna (neter).
aky druh marxistickeho antifasistu to hugo je, ked mu nevadi diskreditacia jedneho v susednej krajine este aj z oligarchickeho Ruska?
Ale ten status nebol o korupcii...ephramko napísal:Korupcia. Zneužitie právomoci verejného činiteľa. Sabotáž. Vlastizrada. To sú jasne definované zákony pre takéto správanie politikov. O čom tam chce Draxler diskutovať? Skorumpovaný politik nemá, čo hľadať v politike a mal by ho riešiť sudca. Rakúšania tomu rozumejú. Vláda hneď padla, budu predčasné voľby. To len u nás chcú politici v podobných situáciách "diskutovať" a ešte sa cítia urazení, že sa o nich verejne nehovorí v dobrom... Chce sa mi z nich grcať.
Inak súhlas, a som rád, že sa faškovia takto vyfarbili. Veľkí národniari a bojovníci proti systému, a aha.
A ďalší rozmer to má, že sa tu furt tvárime, ako je na západe všetko super, demokracia frčí. No, toto bola krásna ukážka reality. Špinavosti, dohady, podiely v médiách, ktoré pôjdu na ruku, oligarchovia, štátne zakázky. A Rakúsko.
Strache je kkt nie je o čom debatovať, čo vyšlo nemá čo hľadať v politike. Asi je totálny debil, že uveril nejakej rozprávke o ruských peniazoch.
Omnoho zaujímavejšia je otázka, kto je schopný takúto pascu pripraviť, toto celé zrealizovať, nahrať a potom ešte počkať 2 roky aby to vytiahol tesne pred EU voľbami a ako bonus ešte aj odpálil vládu v Rakúsku.
Budú v tom politické sily aj mimo Rakúska, lebo toto vytiahli akurát teraz, nebude to žiadna náhoda. Vraj sú tam úseky, kde sú závažné veci aj ohľadne Kurza. A že takéto videá existujú znamená, že hoci ich aj mohol niekto vydierať, aj kancelára. Situácia je omnoho závažnejšia ako by sa to mohlo na prvý pohľad zdať.
Toto pomôže hlavne ľavicovým stranám, liberálom a ich pravicovým spojencom v iných krajinách akým je Merkelová. Asi chceli ukázať, že Rakúšania sa mýlia, keď si myslia, že si môžu vybrať aj niečo iné ako im ponúka ľavicovo-liberálna diktatúra.
Omnoho zaujímavejšia je otázka, kto je schopný takúto pascu pripraviť, toto celé zrealizovať, nahrať a potom ešte počkať 2 roky aby to vytiahol tesne pred EU voľbami a ako bonus ešte aj odpálil vládu v Rakúsku.
Budú v tom politické sily aj mimo Rakúska, lebo toto vytiahli akurát teraz, nebude to žiadna náhoda. Vraj sú tam úseky, kde sú závažné veci aj ohľadne Kurza. A že takéto videá existujú znamená, že hoci ich aj mohol niekto vydierať, aj kancelára. Situácia je omnoho závažnejšia ako by sa to mohlo na prvý pohľad zdať.
Toto pomôže hlavne ľavicovým stranám, liberálom a ich pravicovým spojencom v iných krajinách akým je Merkelová. Asi chceli ukázať, že Rakúšania sa mýlia, keď si myslia, že si môžu vybrať aj niečo iné ako im ponúka ľavicovo-liberálna diktatúra.
takze ked sa niekto necha skompromitovat absolutne idiotskym konanim, tak to nie je problem jeho samotneho, ale druhej strany, ktora to pripravila? stacilo by, keby mal konzistentne nazory a konal v sulade s tym, co hovori a ta diabolska lavica by ostala bezzuba, ale to by sme asi chceli moc, co?
chyba komunikacie, prve spravy popisovali iba stretnutie s ruskou podnikatelkou, nie ze to bolo zinscenovane, mnohi(vratane smatanu) si to uvedomili a svoje vyjadrenia zmenili. ale jasne bola to hlupost komentovat na zaklade neuplnych sprav.
Hugo, ale tvoja “alternativa” je vlada osob, ktore dnes siju topanky ci kydaju hnoj na JRD. Co je este menej pripustne ako oligarchokracia
Ak to aspoň dodatočne upravili - Smatana a spol. - fajn, ale inak to pekne poukazuje aj na nich samotných: ak sa im to hodí do krámu, tak sa veľmi rýchlo zverejňujú zapálené statusy. Kde je tá kritickosť, obozretnosť, tá antikonšpiračná mentalita, overovanie zdrojov?
Ako, mňa to vôbec neprekvapuje, ale mnohí si to zjavne neuvedomujú, majú svoje bubliny, svojich hrdinov a od nich bez myšlienok preberajú veci. Proste len upozorňujem aj na tento aspekt.
A som veľmi zvedavý, ako dopadnú rakúske voľby. Ľavica v tom vidí príležitosť, ale až také jednoznačné to nemusí byť. Ale ako vo všeobecnosti sú radi, že sa takto neofašisti vyfarbili.
A som veľmi zvedavý, ako dopadnú rakúske voľby. Ľavica v tom vidí príležitosť, ale až také jednoznačné to nemusí byť. Ale ako vo všeobecnosti sú radi, že sa takto neofašisti vyfarbili.
Rakuske volby 2017 - pravicova vlada na obzore
Hugo, hugo, hugo. Ked sa deje cerveny protest a nie je to riesene live na pravicovych mediach, tak prskas, ze korporacie zakazali pisat. Ked nazbieraju material a overia fakty a napisu o par dni, to uz nechces vidiet.
Ked pravicovi aktivisti pisu live o Rakusku je zle-nedobre, mali cakat.
Ty si tu palicu najdes vzdy
Ked pravicovi aktivisti pisu live o Rakusku je zle-nedobre, mali cakat.
Ty si tu palicu najdes vzdy
Hughito je stastim bez seba "ako sa rakuska pravica vyfarbila" ale zda sa ze ked sa zacnu zverejnovat dalsie zaznamy tak rakuska lavica na tom nebude so skandalmi o nic lepsie..https://www.novinky.cz/zahranicni/clane ... i-40283866
pozor, diskreditacia lavice uz bude dielo korporacii a USA, ktore chcu brat robotnikom a rolnikom pravo byt politicky zastupovanymi
Lenže ak si si nevšimol gogo, ja nie som žiadny ultrafanda parlamentných ľavičiarov. Čiže padni komu padni.