Romovia na Slovensku
Re: Romovia na Slovensku
Solo_Kamen si asi predstavoval, že ich naberú na helikoptéry a začnú vyhadzovať. Aj takéto vlhké sny majú ľudia na pravom spektre. 
Veľkú časť cigánov tento ľudsko-právne liberálne-demokratický systém zdegeneroval už natoľko, že najväčším trestom by pre nich bola nejaká forma samostatnosti, odpojenie od sociálneho systému Európanov.
Na druhej strane, aj keď bolestivé, šlo by o očistný a ozdravný proces.
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2019, 16:54)
Na druhej strane, aj keď bolestivé, šlo by o očistný a ozdravný proces.
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2019, 16:54)
Ešte asi musí veľa ľudí zomrieť, aby sa niektorí ľudia prestali tešiť z takýchto výsledkov volieb..“Večer sa tešíte z výsledku volieb a nechápete tých skoro 10% ľudí, čo volilo Kotlebu. A v tú istú noc vám brutálne zabije cigán spolužiaka. Áno, cigán. Nie Róm, ani menšina. Cigán. Zabil nám kamaráta a suseda. Rovesníka. Števa. Mohol som to byť kľudne ja, alebo hocikto z nás… Števo bol slušný, nekonfliktný človek, ktorý každému vždy pomohol,” uviedol nahnevaný obyvateľ Dobšinej.
https://www.hlavnespravy.sk/mlademu-rom ... il/1701193
To čo je zase za výplod?
Teraz páchateľa vraždy dávali na Markíze, vyplakával, že on nevie, bol opitý a nafetovaný.
A to ho teraz pustili von z väzenia a hneď vražda. Takýto by si fakt zaslúžili trest smrti, čo s takýmito? 20 rokov ho budú držať v base, pustia, a pár dní na to zase spraví vraždu? Načo sa s takýmito sa trápiť?
A to ho teraz pustili von z väzenia a hneď vražda. Takýto by si fakt zaslúžili trest smrti, čo s takýmito? 20 rokov ho budú držať v base, pustia, a pár dní na to zase spraví vraždu? Načo sa s takýmito sa trápiť?
Doživotie. Opakovaná recidíva.
V Trnava malo vcera prve svate primanie aj romske dievca. Nechceli ju usadit v prvom rade. Uz to riesi NAKA.
Kotlebnici samozrejme komentuju o dusu spasenu.
Ja som bol najviac zhusený z postoja farárka, ktorý nielenže neprehovoril do duše rodičom detí, ale rómsku rodinu sa snažil presvedčiť, že je to vlastne v poriadku a dievča môže mať 1. sväté prijímanie na ďalší deň a sama. Proste hnus.
Čím skôr by sme na Slovensku mali zaviesť sekulárny štát. Cirkev by sa mala financovať sama z vlastných zdrojov. Som zvedavý koľko ovečiek k sebe naženú (a s nimi aj peniaze), keď majú takýchto farárov.
Čím skôr by sme na Slovensku mali zaviesť sekulárny štát. Cirkev by sa mala financovať sama z vlastných zdrojov. Som zvedavý koľko ovečiek k sebe naženú (a s nimi aj peniaze), keď majú takýchto farárov.
Zase klameš a zavadzašjackb napísal:V Trnava malo vcera prve svate primanie aj romske dievca. Nechceli ju usadit v prvom rade. Uz to riesi NAKA.
Mazurek diktoval Livii? 
skladanie sa nema nic s tym, ze dieta chceli poslat dozadu.
//autoeditácia príspevku (29 Máj 2019, 7:26)
stravil som trochu casu googlovanim a prisiel na to, ze screenshot, ktory sem dal kali je z webu Noveho casu. ten v rovnaky den pisal, ze dievca ktore padlo z Mosta SNP na auto zomrelo, aj ked ostatne spravodajske weby, ze je stabilizovana.
takze jedinym zavadzajucim klamarom a slaboduchou nulou zase len ostava clen obce fasistickej.
skladanie sa nema nic s tym, ze dieta chceli poslat dozadu.
//autoeditácia príspevku (29 Máj 2019, 7:26)
stravil som trochu casu googlovanim a prisiel na to, ze screenshot, ktory sem dal kali je z webu Noveho casu. ten v rovnaky den pisal, ze dievca ktore padlo z Mosta SNP na auto zomrelo, aj ked ostatne spravodajske weby, ze je stabilizovana.
takze jedinym zavadzajucim klamarom a slaboduchou nulou zase len ostava clen obce fasistickej.
Oplatí sa pocut a vidiet detsky zbor Čhavorenge s Idou Kelarovou
reakcia na toto video. https://www.youtube.com/watch?time_cont ... 03uHsDxuRg
nechápem prečo odbornička na rómsku problematiku Irena Bihariová z progresivného slovenska nejde do terenu aby miestnym obyvateľom ukázala ako humánne riešit také problemy.
nechápem prečo odbornička na rómsku problematiku Irena Bihariová z progresivného slovenska nejde do terenu aby miestnym obyvateľom ukázala ako humánne riešit také problemy.
Dúfam, že keď sa tam zase kotlebovci vrátia, tak ich Rómovia vyženú. Samozrejme, takisto problémy daného pána nemožno ignorovať. Bez toho, že sa prekoná chudoba a Rómovia z MRK začnú pracovať, sa však takéto delikty neprekonajú.
-
Solo_Kamen
King
Je to jeho pozemok, na jeho mieste by som opakovane urgoval políciu a ak by to zlyhalo, ideálne riešenie by bolo vyhlásiť zbierku na búracie práce. Kľuďne mu prispejem nejakú tú stovku, ak by bolo treba.
Nepojdeš sa za neho radšej mečovať?
Tento problem ale nema nic s romami a romskou problematikou, ak ti niekto obyva na cierno pozemok, stat to musi riesit.
Riesenim samozrejme nemyslim bager ale nechavat socialne slabych na niekoho pozemku len pre to, ze je to pre stat tak pohodlnejsie je kentus.
Riesenim samozrejme nemyslim bager ale nechavat socialne slabych na niekoho pozemku len pre to, ze je to pre stat tak pohodlnejsie je kentus.
kali, ktory podla vlastnych slov nie je kotleba sa najskor bije za povest Voccu a jeho Evy... teda manzelky a teraz ako NPC zdiela linky s logom kotlieb.
co ale bezradni Slovaci, ktori dali Voccovi peniaze na bager, ktory mal prave sluzit na obranu bezrednych Slovakov a nakoniec nie su ani peniaze, ani bager. jeden by mohol povedat, ze Vocca ludi ociganil.
co ale bezradni Slovaci, ktori dali Voccovi peniaze na bager, ktory mal prave sluzit na obranu bezrednych Slovakov a nakoniec nie su ani peniaze, ani bager. jeden by mohol povedat, ze Vocca ludi ociganil.
Určite, ono takéto prípady potom len vyvolávajú nenávisť a ďalšie vlny latentného rasizmus / anticiganizmu. O to viac, keď sa toho chopia a zneužívajú strany ako kotlebovci.Hegy napísal:Tento problem ale nema nic s romami a romskou problematikou, ak ti niekto obyva na cierno pozemok, stat to musi riesit.
Avšak, štát zlyháva a nekoná v x iných sférach, čiže nie je to nič podivuhodné a ani to nemožno chápať ako nejaké konanie v prospech Rómov voči "bielym." To je blbosť.
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2019, 20:27)
Dúfame, že týmto naserem všetkých debilov.
už len keď si niekto hovorí že je antifašista prilieva benzín do ohňa a ten ich typ hudby sa vôbec nezlučuje s romskou kultúrou. Na otázku či si môžu zato že žijú medzi hovnami nevedel ani reagovať. Každý jeden člen z tejto kapely by nechcel mať za susedov asocialných ciganov a to že prídu raz za život na pár hodín do osady a sa natočia, neznamená že môžu moralizovať. Po skončení videa som si hneď pomyslel že to bude kapela zo západu