Objednavanie z gearbest

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Objednavanie z gearbest

Príspevok od používateľa heker »

Veru tak, pise, ze kupon uz vyprsal.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Z vlastnej skusenosti - komplexne problemy ma support problem riesit. Nerozumeju, alebo nechcu rozumiet. V tvojom pripade je blba situacia - objednavku si urobil bez cipu. To ze v case niekto napisal ze ti to pride je tak 50/50. Mozu a nemusia to akceptovat. Rovno by som otvoril case cez PayPal, zda sa ze tie riesia ludia ktori rozumeju anglictine :-)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

no ved to ze akoby som na gearbest supporte pisal s niekym kto ani nevie anglicky a len kopiruje frazy. case na paypal som dnes pre istotu tiez otvoril.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ešte tam píšu že boli dva kupóny, tak možno chyba v matrixe a jeden bol na topánky s a druhý bez čipu.

Možno samotnú formuláciu textov pochopili zle už na fontechu a uviedli to inak ako to je.

Skúsil by som v prvom rade kontaktovať fontech, keďže pomáhajú s objednávkami cez ich kupóny a s podporou gearbestu potom komunikujú oni.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

uz som pisal aj na fotech :D uvidime kto pomoze skorej :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Aky je rozdiel v krajine povodu medzi G-W-3 / G-W-4 / G-W-6 ?
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Sú to európske sklady a po novom sa už nikde neuverejnuje kde sa nachádzajú. Jedine po známosti sa to dá zistiť ale určite nie verejne.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Momentalne maju Soocare X3 za 35€ z ciny a 40+5€ z EU. V com je vyhoda toho EU skladu? Lebo ak by mi z ciny kefku stopli tak by to stale pozdaneni nebolo 45€ pokial viem. Jedine rychlejsie dodanie ma napadlo.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Z Ciny budes cakat tak 3 tyzdne. Na colnici ti to stopnu a zaplatis 4,50 poplatok za colny servis ci ako to volaju a DPHcku vo vyske 7 eur. Cize spolu 46,50 eur a cakas 3 tyzdne. S colnicou to natiahnes aj na 4 tyzdne. Z EU skladu to mas za 3-5 dni doma v priblizne rovnakej cene.
mikioko
Light Professional
Light Professional

Keď to objednáš z Číny cez belgium registered tak to ide mimo colnicu a teraz mi prišiel TV box rekordne za 2 týždne.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Az na to, ze su pripady, ze to zastavili aj tak a preclili. Aj tu na fore sa par krat o tom pisalo, naposledy okolo Vianoc co som to postrehol.
baldorex
Addict
Addict

Presne tak. Každú chvíľku niečo funguje. Holandská, belgická pošta...je síce veľká šanca, že to prejde bez povšimnutia, no riziko je vždy.
Mne nedávno zastavili zásielku cez holandskú poštu, videl som zastavenú zásielku belgickej pošty.

Kto chce istotu, treba objednať z eú skladu, kde je cena vyššia, pretože ten tovar bol reálne preclený a DPH vybavená.
mikioko
Light Professional
Light Professional

Ja poznám prípady keď zastavili aj dpd cez eu express. Ale chalan ma kupón z fontech.startitup.sk ktorý garantuje preplatenie všetkych colných nákladov v prípade objednávky cez registered Air mail. Treba sa len ozvať.
Edit:
Keď zastavia vec colnici, treba to vyplatiť a otvoriť ticket na gearbest kde treba poslať doklad o zaplatení colného konania ak by odmietli preplatiť treba na fontech zaslať číslo objednávky a číslo ticketu a vybavia to.
Totižto fontech vidí presne kto si co cez ich link objedná a vie vybaviť pre svojich zákazníkov tieto veci.
Není dôležitý kupón ale dôležitý je link odkiaľ je a u toho hľadať servis s preplatenim colneho.
Oni dokážu vybaviť napríklad aj také veci, že keď sa ti pokazí nejaká drahšia vec nemusíš to zasielať do Číny ale gearbest ti preplatí opravu tu.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ahojte, chcel by som z Gearbestu objednať telefón (o skoro 40% lacnejšie ako na slovensku) a všade píšu, že doprava Priority Line je absolútne bez CLO a dodatočných poplatkov - je to naozaj tak?

Druhá vec, možno blbá otázka - ale nie sú na GB nejaké "fejky", používané verzie a podobne? Lebo tie ceny sú až veľmi dobré, na to že avizovaná doprava má byť free a bez poplatkov.

Dík.
baldorex
Addict
Addict

Na GB fejky moc nie sú, sleduj hodnotenie obchodníka.
Pri spomínanom spôsobe doručenia je veľká pravdepodobnosť že to prejde bez zastavenia, záruka ale nie je. V prípade že to colnica zastaví, GB sľubuje preplatenie...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Tak s EU Priority Line mi este nic nezastavili. Objednaval som X telefonov. Ide to cez DHL a colne vybavi GB, tebe to donesie kurier. Vacsinou tak 3 tyzdne.
mikioko
Light Professional
Light Professional

Záruka je, už som riešil nespočetne veľa krát a vždy k mojej spokojnosti.
Napísať odpoveď