Zdravím mám problém, že môj zdroj v PC vydáva v poslednej dobe dosť hlučný zvuk a neviem čo s tým lebo dosť mi to prekáža. Niečo podobné ako v tomto videu:
Okolo 0:36 je to skoro ako u mňa. Neviete či sa s tým dá niečo spraviť? Ak nie tak asi treba vymeniť zdroj. Je to staršie PC i5 3350p + gtx 660 oc je tam teraz 500w Ace power.
Zvuk zo zdroja
Re: Zvuk zo zdroja
Skus niecim na chvilu zastavit ventilator. Ak zvuk neprestane tak to bude asi nejaka cievka bzucat.
Hej zastavil som ventilátor a robí to stále. Okrem toho dosť hlasného zvuku je to nejaký veľký problém? Asi sa to nedá odstrániť takže pomôže len výmena že? Vedeli by ste potom poradiť nejaký nový lacnejší zdroj? Je to staré PC a moc sa mi doň nechce investovať.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tie cievky niekedy bzucia aj na zakladnej doske ak sa nevydaria. Daju sa zakvapnut lakom a nechat cez noc vytvrdnut. Len to by si ten zdroj musel otvorit, a to neviem ci sa ti chce. Mozno aj vycistit od prachu by nezaskodilo. Su tam kondenzatory nabite na nebezpecne napatie aj po odpojeni zo siete, tak tych sa radsej nechytaj.