Alternatívny toner Brother TN-2421 - ktorý?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Alternatívny toner Brother TN-2421 - ktorý?

Príspevok od používateľa DropDead »

Ahojte,

budem kupovať laserovku používajúcu tento toner (Brother TN-2421) a prirodzene som začal pozerať Heuréku a ponuku alternatívnych tonerov (originál 70€...wtf? to je viac ako polovica sumy celej tlačiarne, to musí mať marže ako boh).

No len...
https://kompatibilne-naplne-a-tonery.he ... patibilny/
podľa mojich predbežných výpočtov je ich tam...tristo päťdesiat tisíc.

Nemáte nejaké odporúčanie pre nejaký z týchto alt. tonerov? Prípadne aj značku, zatiaľ som pozeral Printline.cz (samozrejme sľuby ohľadom vysokej kvality, akurát lacnejšie vďaka recyklácií), tie nie sú tak lacné, sú aj lacnejšie ale tam to začína, je to neskutočný zával nič nehovoriacich značiek, tak aj keby nie pre tento toner ale ak by ste mali skúsenosť s niektorými značkami alt. tonerov, tak by som to naozaj ocenil.

Orientačne hľadám niečo za približne 50% sumy originálu, teda tých 35€, max. 45€. Samozrejme s čipom. O plnenie nemám záujem, parádna babračka.

Ď za prípadné rady. :wink:
mikioko
Light Professional
Light Professional

Re: Alternatívny toner Brother TN-2421 - ktorý?

Príspevok od používateľa mikioko »

Používám tn-2320 najskôr som kúpil z ebay najlacnejší a v pohode, teraz som kúpil z dobre tonery sk za 20€ dva kusy XXL a verím ze to bude tiež ok. Na také domáce tlačenie je to super. Tlačil som na tom už aj diplomovku a bolo to úplne v pohode.
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Ahoj, ja kupujem nahrady z mojetonery.sk. Sice nie pre tento konkretny model tlaciarne, no nikdy nebol problem s dodanim alebo kvalitou tlace. Taktiez tam maju skoro stale nejaku zlavu (aj teraz pozeram, ze 12% nad 12€), doprava zadarmo.
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Osobne mám dobré skúsenosti so značkami TB-print a Pryzmat(repasy). Myslím, že obe sú poľské, ale dávajú záruku na tlačiareň v prípade, že by sa niečo stalo.
Naopak zlé skúsenosti mám s EKO toner(kompatibilný), kde sa ich použitý prášok vôbec nezapiekol a výtlačky špinili.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kupujem z dobretonery.sk a mojetonery.sk, zatial nebol hadam ziadny problem.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

Ďakujem za tipy, skúsil som to s mojetonery, dobrá cena za 2ks, mali tam dokonca aj pásky pre štítkovač + zľavička a doprava zdarma, potešilo. Suma sumárum okolo 29€/toner.
Napísať odpoveď