Strana SaS
Re: SaS - Strana Richarda Sulíka
použijem tvoj štýl argumentácie, všetko už bolo povedané a ostatné si dohľadaj sám
...z mojej strany išlo o ironiu huginko, keďže si dokázal Sulíka nazvať trapnučkym fašistom (bez dôkazov) len preto, lebo s ním súhlasí nejaký nácek na nejakom fóre, ale budiš, tvoje dvojaké metre poznám. ty môžeš a my nie ..a skrejp to povedal pekne
Takže irónia. No aspoň že tak. 
-
skjerp-deg
Medium Star
Ty si nepochopil môj príspevok. Ja som sa tvoj príspevok nesnažil protiargumentovať. Ja som sa ti snažil vysvetliť, že niekto na neho už protiargumentoval. Veď poďme sa na to pozrieť spolu ešte raz.hughito napísal:Ak nedokážeš protiargumentovať, tak radšej len "skimmuj."
Tu je tvoj claim, ktorý tvrdí, že keď s niekým neonacisti súhlasia, ten človek sa automaticky stáva trapnučkým fašistom:
A tu niekto ukazuje na modelovej situácii, aké je to nezmyselné tvrdiť, že keď s niekým nacisti súhlasia, tak ten človek sa automaticky stáva členom tejto skupiny:hughito napísal: Ten pocit, keď Sulíkovi začnú drukovať neonacisti. Žeby ten trápnučký fašista aj celkom sedel?
Oh wait, aj ten druhý claim je od teba.hughito napísal: Aha. Čiže podľa teba to má vyzerať takto: SMER navrhne zákon x a ešte pred hlasovaním sa spýta: hej, náckovia z ĽSNS, budete hlasovať za alebo proti? Za? Jáj, tak to radšej stiahneme. Hlasovanie sa nekoná.
Ale prd makový, podrobná diskusia ohľadom trápnučkého fašistu tu už prebehla veľmi dávno. Nuž, je to tak. Ja svoje príspevky píšem v kontexte všetkých ostatných, ktoré som tu napísal a v kontexte diskusií a polemík, ktoré som absolvoval. Ale beriem, niekedy nejaký menšia provokácia, sarkazmus alebo skrátka len zjednodušený príspevok môžu zostať nepochopené.Tu je tvoj claim, ktorý tvrdí, že keď s niekým neonacisti súhlasia, ten človek sa automaticky stáva trapnučkým fašistom.
Áno, claim je odo mňa, ale tiež vychádza z reality. Takto sa to reálne prezentovala v časti médií a ktosi to vytiahol aj tu na hojku, už neviem presne kto. Samozrejme, je to blbosť. Stačilo pár klikov a "zistila sa" obrovská previazanosť stany SaS s ĽSNS.Aha. Čiže podľa teba to má vyzerať takto: SMER navrhne zákon x a ešte pred hlasovaním sa spýta: hej, náckovia z ĽSNS, budete hlasovať za alebo proti? Za? Jáj, tak to radšej stiahneme. Hlasovanie sa nekoná.
https://www.nrsr.sk/web/Page.aspx?sid=s ... b&ID=41149
"Slovak national parties score alarmingly low on EU climate action. Similarly to Czechia, only the national member of the European S&D group scores above 25%. All other parties show very little support for climate action. The three ECR member parties act as fully fledged climate change denialists, with one of them shamefully gaining zero points out of 100."
Strana odborníkov, indeed.
PDF:
http://www.caneurope.org/docman/climate ... yywwENpwXI
Strana odborníkov, indeed.
PDF:
http://www.caneurope.org/docman/climate ... yywwENpwXI
Trteno.
Sulík, október 2016: Hlasoval som proti Parížskej dohode
https://www.facebook.com/watch/?v=1141930335886693
Sulík, jún 2019: "Áno, robme celosvetové dohody, ako napríklad Parížsku zmluvu a dbajme na ich dodržiavanie."
https://komentare.hnonline.sk/komentare ... UiHuQcjwOs
Sulík je už ako Klaus a tieto postavičky z ODS... jedna sorta ľudí, mentálne zmýšľanie rovnaké.
Sulík, október 2016: Hlasoval som proti Parížskej dohode
https://www.facebook.com/watch/?v=1141930335886693
Sulík, jún 2019: "Áno, robme celosvetové dohody, ako napríklad Parížsku zmluvu a dbajme na ich dodržiavanie."
https://komentare.hnonline.sk/komentare ... UiHuQcjwOs
Sulík je už ako Klaus a tieto postavičky z ODS... jedna sorta ľudí, mentálne zmýšľanie rovnaké.
Ale ved vsetko sa vyvija, iba nerozumni ludia nikdy nemenia svoje nazory.
-
javatar
Hardcore addict
Hlavne obe vyjadrenia su v odlisnom kontexte (nehlasovanie a kritika Parizskej dohody a kritika nadmernej glorifikacie studentky). Hugo bud slepo "anti-Sulikuje" alebo postuje nieco co necital.
Aj ked Sulik sa v tomto pripade vyjadruje naozaj nerozumne - jedine s cim suhlasim je, ze problem je treba riesit rozumne a nie hystericky.
Aj ked Sulik sa v tomto pripade vyjadruje naozaj nerozumne - jedine s cim suhlasim je, ze problem je treba riesit rozumne a nie hystericky.
javatar slepo "anti-hughituje," inak si neviem tento blábol, čo si splodil, vysvetliť. Po štvrť roku si čosi napísal do témy Politika a hneď čosi takéto.
Ale tak proti gustu žiaden dišputát.
gogo: Zase všetko má svoje mantinely, nedá sa každý rok prevracať kabát a nazývať to rozumnou zmenou názoru. Treba to nazvať pravým menom: pokrytectvom, farizejstvom, vyber. SaSka na zelené témy kašle, neverím im z tejto agendy ani pol slova.
gogo: Zase všetko má svoje mantinely, nedá sa každý rok prevracať kabát a nazývať to rozumnou zmenou názoru. Treba to nazvať pravým menom: pokrytectvom, farizejstvom, vyber. SaSka na zelené témy kašle, neverím im z tejto agendy ani pol slova.
škoda, že ten istý meter neaplikuješ na Blahu a sociálnych kleptokratov
Ďalší taký prípad, ako pozerám. 
__
Ide aj o to, že som teraz niekde zachytil čosi v zmysle, že "zelená v našom logu nie je náhodná." No to určite.
SaS sa dostala do parlamentu na témach pre mladých, tráve a pod., odvtedy primárne kope za záujmy podnikateľov, prípadne v pridružených témach presadzujú koncepty privatizácie a pod. O zelené politiky ani nezakopli, viď. aj Sulíkov postoj k Parížskej dohode. Takže teraz im takúto agendu určite veriť nebudem.
__
Ide aj o to, že som teraz niekde zachytil čosi v zmysle, že "zelená v našom logu nie je náhodná." No to určite.
Sulikova one man show ho vyjde draho, zostanu mu uz len internetovi podnikatelia z menejstatu.
Konečne! Už aby to bolo.
-
javatar
Hardcore addict
V ramci hojkovskej konspiracie sa tu s par uzivatelmi v anti-hughitovani striedam. Bohuzial neboli dodane prostriedky tak sa vyjadrujem len sporadicky 
Tak sorry no, nedalo mi. Posles dva linky kde mozes krasne napisat: "Sulik opat kratkozrako dava ekonomicke zaujmy pred enviromentalnymi" alebo "aha tu je z kontextu vytrhnute protirecenie v dvoch vyjadreniach s odstupom 3 rokov" a ty si vyberies to druhe tak som musel trosku anti-hughitovat.
V kazdom pripade sa aspon zhodneme o kaslani SaS na zelene temy. (co je samozrejme hlupy krok ci uz ide o presvedcenie alebo politikarcenie)
Tak sorry no, nedalo mi. Posles dva linky kde mozes krasne napisat: "Sulik opat kratkozrako dava ekonomicke zaujmy pred enviromentalnymi" alebo "aha tu je z kontextu vytrhnute protirecenie v dvoch vyjadreniach s odstupom 3 rokov" a ty si vyberies to druhe tak som musel trosku anti-hughitovat.
V kazdom pripade sa aspon zhodneme o kaslani SaS na zelene temy. (co je samozrejme hlupy krok ci uz ide o presvedcenie alebo politikarcenie)
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
https://komentare.hnonline.sk/komentare ... LXtOAwzpp0
ako nikdy som nebol nejak extra proti Sulíkovi ale potomto čo napísal dúfam že SaSka skončí na hranici zvoliteľnosti
ako nikdy som nebol nejak extra proti Sulíkovi ale potomto čo napísal dúfam že SaSka skončí na hranici zvoliteľnosti
nechapem, o co mu ide
Viac slobody v podaní SaS znamená len viac slobody pre podnikateľov a menej slobody pre pracujúcich. Toť vsjo.Steven666 napísal:https://komentare.hnonline.sk/komentare ... LXtOAwzpp0
tych zlych podnikatelov, ktori zamestnavaju 90 % naroda
uz sa zobud
uz sa zobud
hughito - A kde by pracovali nepodnikatelia keby sa podnikatelia vyrazne osekali?
Pozri sa. Kedysi sme tu mali feudalizmus. Potom aj skúsenosti so socializmom sovietskeho autoritárskeho typu. Je to síce podivné, ale svet fungoval, zemeguľa sa točila, ľudia pracovali. Ja teraz, prirodzene, nevolám po návrate k spomenutým usporiadaniam, len poukazujem, že je možný aj taký systém, ktorý nebude postavený na princípoch tak, ako to poznáme dnes. Nie je to jediný možný variant, hoci tomu už podaktorí zjavne uverili. Pointou samozrejme je, aby to bol kvalitatívny posun vpred.
Ale tak asi nikto nečaká, že zajtra príde revolúcia, čiže ak sa bavíme o pragmatickej politike, ja stojím na strane práce, ak sa bavíme v rovine kapitál vs práca - aby sa misky váh posúvali smerom k práci. Ja sám som pracujúci, čiže je to pochopiteľné. Aj preto nemôžem byť napr. voliť SaS. Kapišto?
Ale tak asi nikto nečaká, že zajtra príde revolúcia, čiže ak sa bavíme o pragmatickej politike, ja stojím na strane práce, ak sa bavíme v rovine kapitál vs práca - aby sa misky váh posúvali smerom k práci. Ja sám som pracujúci, čiže je to pochopiteľné. Aj preto nemôžem byť napr. voliť SaS. Kapišto?