Aryan Angel, pokial som spravne pochopil, moze ist o homosexualov, avsak nesmu byt sexualne aktivni, t.j. musia byt schopni zit v celibate rovnako ako heterosexualni knazi a nesmu verejne podporovat tzv. kulturu gayov. V tomto ja osobne problem nevidim, nakolko nevidim jediny dovod, preco by heterosexualny knaz mal dodrziavat celibat ale homosexualny nie. That´s it
panter2005 napísal:Zavriet a liecit, je to uchylka... ziadna orientacia ale deformacia psychiky a svedomia...
Aha, tak preto ich zavriet? Mas velmi pekne myslienkove pochody... Tusim, ze homosexualita tu bola od davna pradavna, myslim ze sa zachovali nejake malby s muzskymi/zenskymi orgiami... Otazkou je, co je normalne a prirodzene...???
robeno napísal:Si predstav ze ty by si bol homosexualne orientovany.. Deformacia Psychiky? Ta osoba nemoze za to ze ju pritahuje to iste pohlavie.. Hm??!
Tak ako nemoze za to ten koho pritahuju zvierata, deti, mrtvoly a podobne excesy??? A nehovor ze je to ine... Je to o tom istom - proti prirode a moralke...
mastermind napísal:http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=154084#154084
tiez som si to myslel. ale ten posledny clanok ma donutil si o tom pozistovat viac...
Mna na tom clanku najviac zaujal autor: Eva Bobůrková, Pavel Pošusta Ok, aj ked tomu neverim, menim psychicku vadu na geneticku poruchu... ) To ich neopravnuje na uzatvaranie zväzkov ci adopciu deti... chudaci deti... vyrastie a zisti ze rodicov ma buznov...
myslim ze tvoja psychicka vada je daleko vacsia ako homosexualita ak takto uvazujes. To je to iste ako ked sa niekto narodi slepy, hluchy, bez ruky, ochrnuty apod. Narodis sa tak a nespravis s tym nic. A taki ako ty ho odsudia pretoze je "iny" ako ostatny. Vzdy to bolo tak ze normalne bolo to co povazovala za normalne vacsina. Vsak gayovia a lesibcky mozu povazovat heterosexualov za nenormalnych.. Proste som tym chcel povedat, ze rozmyslas velmi divne.
Nerozmysla divne a homosexuali si mozu za svoj negativny obraz sami, napr. takymi nechutnymi gay parade akciami, kecami o normalnosti homosexuality, naroky na adopciu deti atd..
Ked je niekto hluchy, slepy alebo inak hendikepovany nema potrebu nejak davat svoju vadu na !obdiv!, nevravim ze sa ma preto skryvat ale akcie ako Gay Pride(???) Parade, to ma byt co?? Hluchy ludia, ludia bez ruky sa premavaju pomalovany, polonahy alebo v SM handrach verejne po ulici?? WTF?!?! Vykrikuju vsade ake je to prirodzene byt bez ruk, hluchy ci slepy? Nieco taketo pisem uz po niekolkykrat ale vidim, ze stale nechapete problem homosexualov. Je to cista degeneracia.
panter2005 napísal:Tak ako nemoze za to ten koho pritahuju zvierata, deti, mrtvoly a podobne excesy??? A nehovor ze je to ine... Je to o tom istom - proti prirode a moralke...
Ked niekoho pritahuju deti,zvierata, mrtvoly, to nieje podla mna normalne.. to treba liecit.. ale ked niekoho pritahuje to iste pohlavie, tak na tom nic zle neni.. mozno sa ti to zda nechutne, ale je to tak.. dajme si nejaky prikla: Lesbicky.. ked mi povies ze sa ti nepacia lesbicky tak ti obec neuverim.. tak vidis..
Aryan Angel napísal:Nerozmysla divne a homosexuali si mozu za svoj negativny obraz sami, napr. takymi nechutnymi gay parade akciami, kecami o normalnosti homosexuality, naroky na adopciu deti atd..
Ked je niekto hluchy, slepy alebo inak hendikepovany nema potrebu nejak davat svoju vadu na !obdiv!, nevravim ze sa ma preto skryvat ale akcie ako Gay Pride(???) Parade, to ma byt co?? Hluchy ludia, ludia bez ruky sa premavaju pomalovany, polonahy alebo v SM handrach verejne po ulici?? WTF?!?! Vykrikuju vsade ake je to prirodzene byt bez ruk, hluchy ci slepy? Nieco taketo pisem uz po niekolkykrat ale vidim, ze stale nechapete problem homosexualov. Je to cista degeneracia.
Presne toto som chcel povedat... a tvarit sa ze je to normalne je tiez nenormalnost... dnes schvalime homosov, o par rokov zoofilov a hned tu mame bordel jak pred potopou...
robeno napísal:Ked niekoho pritahuju deti,zvierata, mrtvoly, to nieje podla mna normalne.. to treba liecit.. ale ked niekoho pritahuje to iste pohlavie, tak na tom nic zle neni.. mozno sa ti to zda nechutne, ale je to tak.. dajme si nejaky prikla: Lesbicky.. ked mi povies ze sa ti nepacia lesbicky tak ti obec neuverim.. tak vidis..
Si precitaj este raz co si napisal... Nechapem ze take daco vypustis z ust... Tak pedofilia alebo zoofilia alebo ine uchylky treba liecit? Preco? Obratim tvoje tvrdenia: Mozno sa ti zda ze je to nechutne ale ked mne sa pacia zvieratka... alebo deticky... co ta do toho... na tom nic zle nie je...TAK TOHO SA NECHCEM DOZIT... K tym lesbickam... Mne sa lesbicky nepacia... pacia sa mi zeny a nie ich vztahy navzajom...
Aryan Angel napísal:Nerozmysla divne a homosexuali si mozu za svoj negativny obraz sami, napr. takymi nechutnymi gay parade akciami, kecami o normalnosti homosexuality, naroky na adopciu deti atd..
nie je to nahodou to iste ako Love Parade kde sa premavaju heterosexualovia v roznych vystrednych obleceniach, ficia na extaze a podobnych srackach a mecu hlavy do rytmu techna? Navyse na tej Gay Pride "SU URCITE VSETI GAYOVIA a LESBICKY" na svete
No pokial ide o to vystupovanie, moze tam byt ista podobnost v tom spravani, ale nejde tam o podporu, propagaciu a vystavovanie heterosexuality narozdiel od Gay Pride pochodov. Vsetci gayovia a lesbicky tam logicky nie su, ale skor by ma zaujimalo ci ti ostatni su proti tomu a nesuhlasia s tym ako s niecim nevhodnym. tazko...