Systém Lenovo L540
Systém Lenovo L540
Zdravím, dúfam, že sa to neberie ako warez, ak áno, tak sa ospravedlňujem. Nenájde sa tu niekto, kto vlastní notebook Lenovo L540? Potreboval by som napáliť inštalačné DVD z recovery partície. Bol by niekto ochotný z toho urobiť prípadne .iso, alebo mi poslať DVD poštou? Samozrejme by som to vopred zaplatil. Je mi v podstate jedno, či to bude windows 7 alebo 8. Ďakujem.
Re: Systém Lenovo L540
Nainštaluj si sám, taký OS aký tam bol.Nepotrebuješ recovery.
S inštaláciou problém nie je, problém je, že ho nemám ako aktivovať. V BIOS-e som licenciu nenašiel a systém z recovery partície je už vopred aktivovaný.
Systém sa aktivuje sám po pripojení na internet. Ak už bol aktivovaný,
Bol tam Win7 alebo Win8 ?
Netuším. Ku mne sa notebook dostal s pokazeným diskom.
Ak tam bol win7,tak sa pozri pod batériu, či tam nie je nálepka s kľúčom.Ak tam bol win8, tak rovno stiahni win10 a nainštaluj.Ak je kľúč v biose, tak win10 nebude chcieť žiadný kľúč.
Thinkpady tuším od tretej rady(T530,E530,X230...) nemajú licenčnú nálepku, ale mali predinštalovaný a aktivovaný win 7 + k ním boli inštalačné DVD na win 8. Keby bola licencia na win 8 v biose, tak by som ju tam mal vidieť nie? Aspoň doteraz som to všade tak videl, že v biose bolo napísané, že je tam licencia na win 8 alebo 10. Mám doma jeden thinkpad T440p a kamarát má tiež taký istý. Keď mi zdochol disk, tak mi kamarát napálil DVD z jeho recovery partície a bez problémov som to nainštaloval. Proste tam podľa všetkého dávajú stále ten istý už aktivovaný systém. Preto hľadám niekoho, kto by mi takto pomohol aj pri tomto notebooku.
Win7 stále mal nálepku.
No očividne asi nemal
Mám doma TP E530, E540, T440p a teraz aj L540 a všade to je tak, ako to opisujem.
Ani pod bateriou nie je nálepka , ak je tam Win7 ?
Nehnevaj sa, ale čomu z toho, čo som vyššie písal nerozumieš?
Pozri ,ak je tam niekde kľúč k win8 tak nerieš a nainštaluj win10.Ja idem vymeniť v PC disk a nainštalovať win10.Tak to sprav aj Ty.Ak tam nebude kľúč , tak sa dozvieš.
Prinajhoršom kúpiš kľúč na ebay za pár eur
Nikde v biose ani inde nie je žiadny kľúč. Ten kľúč z ebay bola hneď ďalšia možnosť, keby sa nikto neozval. Ale ako tak pozerám, tak inú možnosť ani nemám.
Už si to mohol mať za sebou, ak by si skúsil inštaláciu.
Uplne zbytocne to riesis. Kup si kluc na eBayi za 3 eura a sprav si cistu instalaciu.