V podstate ephram to napísal, že ide skôr o to nebezpečie zvonka - únos atď. Síce únos mi príde celkom odveci, neviem, či sa vôbec niečo niekedy takéto stalo - skôr sa mi nezdá. Keď už, tak priame atentáty.M142 napísal: btw mujica ma nonstop ochranku taktiez, zakon o bezpecnosti prezidenta bude hadam v kazdej krajine.
Prezidentské voľby 2019
Re: Prezidentské voľby 2019
Tak ale atentáty sa diali, lebo už ten človek mal ochranku, aj keď mizernú ale mal. Teraz už sú bezpečnostné opatrenia také veľké, že je problém spáchať aj atentát, preto sa teroristi začali zameriavať len na civilistov. Ale kebyže ideme ešte viac do minulosti, tak vtedy bola úplne bežná prax, že sa šlachtici unášali a potom sa buď požadovalo výkupné, alebo si tú krajinu donútil podpísať nejakú dohodu a ten človek zostal v podstate doživotne unesený (ako záruka toho, že tú dohodu neporušia).
Inak dnes niekde v paralelnom vesmíre na Slovensku zložil prezident Štefan Harabin sľub do rúk predsedu Ústavného súdu Roberta Fica.
Takže ja som celkom spokojný, že žijeme v takom vesmíre, ako žijeme.
Inak dnes niekde v paralelnom vesmíre na Slovensku zložil prezident Štefan Harabin sľub do rúk predsedu Ústavného súdu Roberta Fica.
Ano, so seniormi to bolo "lacne PR". Ako Kiskov plat. Lebo vsetci vedia, ze jedniny uprimny je Maňo, ktory cistou nahodou rozdaval zo zupneho mladym rodinam, alebo posielal partajnikov darovat krv 14.3..
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak co @kali520, @M4jk1:-),... Caputova je v prezidentskom palaci uz par dni, kde su ti slubeni imigranti do kazdej rodiny?
Neviem, ale mohol by si odcitovať kde som pisal, že do pár dní prijme migrantov, aby, keď už si taký bojovník proti tým konšpiraciam, nevyzeral ako prach obyčanjný klamarsky demagog...harrison314 napísal:Tak co @kali520, @M4jk1:-),... Caputova je v prezidentskom palaci uz par dni, kde su ti slubeni imigranti do kazdej rodiny?
Veru Carlos, si klamarsky demagog: Protokoly, 11/9, Holocaust, nemecki POW, MH17, utecenci...