emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
No však ja súhlasím, len ma stále prekvapuje tá snaha eMPika vykresliť Obchodnú ako no g zónu vytvorenú albánskou mafiu (teda de facto imigrantmi).
Je to uplne normalna ulica, len trochu rusnejsia. V noci moze byt nebezpecnejsia, ale to moze byt defacto ktorekolvek miesto, naviac myslim ze tam nedavno v strede otvorili straznicu mestskych policjtov. Treba siuvedomit ze v centre Ba sa denne presunie velke mnozstvo ludi, takze statisticka pravdepodobnost ze sa stane nieco negativne je podstatne vyssia ako niekde kde vela ludi nie je.. ale to je tak vsetko.
byval som priamo na obchodnej dva roky .. ako som tu uz raz pisal, v noci to je slalom medzi rozbitym sklom, bandami nackov a grckami ...
Migračný úrad SR lekárom: Cudzinci majú dostať zdravotnú starostlivosť zadarmo. Slovákov sa to netýka!
Ale zrejme je dôležitejšie riešiť Kotlebove milenky, že hughito a ephramko...
zdravotna starostlivost je zadarmo, IIKC, a Slovaci na Slovensku nespadaju pod Migracny urad MV, ergo poslanec, ktory sa nemoze vyjadrovat, by sa naozaj nemal vyjadrovat.
mozno by si mal prestat citat sprostosti a klamstva a miesto toho normalnu tlackali520 napísal:Migračný úrad SR lekárom: Cudzinci majú dostať zdravotnú starostlivosť zadarmo. Slovákov sa to netýka!
https://www.aktuality.sk/clanok/700263/ ... v-zavadza/
Text je zpoplatenený ale asi podstata má byť toto: Tento nárok zaniká v prípade, že sa cudzinec u nás zamestná. Vtedy za neho odvody platí zamestnávateľ.
NIč to nemení natom, že cudzinec je zvyhodnovaný a autor z "normalnej tlače" sa môže vykrucať ako chce...
Inak len taka poznamka, ty musiš byť tiež dobre zufalý keď si za toto aj za dennik n platiš...
NIč to nemení natom, že cudzinec je zvyhodnovaný a autor z "normalnej tlače" sa môže vykrucať ako chce...
Inak len taka poznamka, ty musiš byť tiež dobre zufalý keď si za toto aj za dennik n platiš...
skus stlacit to tlacidlo "Pokracovat na clanok zadarmo", mozno budes prekvapeny
Aspon v tomto mas pravdu, vacsinou tam ideme taxikom, alebo tak, ozierat a fetovat sa tam chodi par dekad a nechapem pojitka na migrantov.eMPiko napísal:Ano, ale ti ozrati a nafetovani ludia tam nespadli z mesiaca...
kali520 napísal:Migračný úrad SR lekárom: Cudzinci majú dostať zdravotnú starostlivosť zadarmo. Slovákov sa to netýka!
Vyjadrenie Migracneho uradu MV SRkali520 napísal:Zase klameš a zavadzaš
-
Solo_Kamen
King
...a susedné krajiny potom môžu zabrať prázdne územie. Nie, že by som niečo chcel naznačovať,ale poliaci tiež vymierajújavatar napísal: a) nebudes zasahovat do reprodukcnej slobody nemcov a uzatvoris hranice pre ekonomickych migrantov
- a teda nechas nemecko prestarnut a vymriet
ze ludia nechcu na priedomi imigrantov je skutocnost, s ktorou sa treba zmierit. ale ked politik vystupuje aj proti tomu, ked ludia odchadzaju...
http://institutvk.cz/clanky/1357.html
http://institutvk.cz/clanky/1357.html
Migračný urad nijak nevyvracia to, že cudzinci dostanú bezplatnú zdravotnú starostlivosť, okrem toho už som to riešil s beardim vyššie, tak skus radšej viac krotiť tú svoju obsesiu na každý moj koment a viac čitaj...jackb napísal:Vyjadrenie Migracneho uradu MV SR
ide o to, ze sa jedna iba o akutnu zdravotnu pomoc
neviem kto by mal zacat citat viac
neviem kto by mal zacat citat viac
Ja ze sme to už vyriešili, očividne ale stále niekali520 napísal:Migračný urad nijak nevyvracia to, že cudzinci dostanú bezplatnú zdravotnú starostlivosť, okrem toho už som to riešil s beardim vyššie, tak skus radšej viac krotiť tú svoju obsesiu na každý moj koment a viac čitaj...
Zábery priamo z Európskej agentúry pre pohraničnú a pobrežnú stráž (Frontex). Pašeráci ľudí ťahajú za sebou čln a keď sa nachádzajú v medzinárodných vodách, dajú migrantom pokyn do neho nasadnúť. So satelitným telefónom, ktorý je v remorkéri, zavolajú záchrannú linku pre migrantov "alarm phone Twitter", ktorý je prepojený s mimovládnymi organizáciami.
Stačí keď do člnu dajú tehotnú ženu alebo pár detí, povedia, že zomierajú a lode mimovládok dobehnú ako na koni. Tu je aj odpoveď na otázku, ako môžu migranti zavolať z mobilu o pomoc, keď 10 km od pevniny nie je žiadny signál, pretože im nikdy v člne nenájdu satelitný telefón.
V niektorých prípadoch pred tým ako záchranári tieto člny potopia, si ich nafilmujú a zavesia na sociálnu sieť. Ľudia sú potom z toho v šoku, a takto krásne citovo vydierajú tých, ktorí veria všetkému, čo im „humanitárne“ mimovládky naservírujú.
Ide však len o špinavý biznis, z ktorého sa rodí ďalší biznis - financovanie mimovládok napojených na falošných filantropov, ktorí si potrebujú odpísať milióny na daniach a úradníci zase majú vďaka tomu svoje teplé miesto v OSN.
https://www.infovojna.sk/article/video- ... -do-europy
ale kali, takto si ani veriaci na konspiracne teorie nemoze srat do huby: cela obec fasisticka ste mali citaciu La Republica o tom, ze Fico si volaval s paserakom drog za hoax produkt fake news a teraz od La Republica zdielas video? 
a este napis koho to citujes, kedze tam mas emotikonu, ktora nie je z fora. nie si predsa plagiator, alebo NPC, aby si len tak bloky textu kopiroval... alebo?
a este napis koho to citujes, kedze tam mas emotikonu, ktora nie je z fora. nie si predsa plagiator, alebo NPC, aby si len tak bloky textu kopiroval... alebo?