mikioko napísal:Není veriaci? Nechce svadbu? Vieš možno ma výčitky že až po svadbe... Všetko je možné...
To nie určite
mikioko napísal:Není veriaci? Nechce svadbu? Vieš možno ma výčitky že až po svadbe... Všetko je možné...
wladas napísal:Vo vztahu by mala fungovat komunikacia. Cize by ste sa o tom mali porozpravat ako dospeli ludia ze kde je problem. Takyto typ nevedomosti je velmi zly.
Blastbit napísal:Je to také zvláštne že zrovna chlap odmieta sex, zvyčajne to je doména žien. Vypráva ako je unavený, bolí ho hlava napriklad, atd a práve ten sex je nato najlepší liek. Dajme tomu zeby si mu ten sex nepripomínala, je tam väčšia šanca žeby sa začal aj on snažiť o ten sex? Ty sama asi najlepsie tusis ci áno ci nie. Možno by sa chytil, chcel by sa citit ako lovec a možno by začal byt aktívny. Alebo bud je taký ze to nepotrebuje až tak často ako ty, alebo je to jeden prípadne viac dovodov co som písal. Mať sex raz za pár mesiacov alebo pol roka je dost o hubu, niečim podobným som si tiez prešiel, tiez som bol odmietaný. A také drísty a to som si tiez aj ja vypočul od bývalky ze to "príde samé", tak tomu never, bez vetra sa ani lístok nepohne.Ked bude stále unavený tak to nepríde proste. Ono sex nemá byt najdolezitejší vo vztahu ale ani nie prehliadaný, nie na poslednom mieste. Snazis sa snim o tom rozumne bavit on po tebe zacne bliakať a výsledok sú obojstranné nervy. Myslím si že fyzicky si atraktívna takze rajcovať by si ho mala. Ja byt tebou tomu dám maximálne 3 mesačnú vzťahovú skušobnu dobu ( tak to volám ja) a ak sa to nezmení pošli ten vzťah do hája.
M142 napísal:a co ine aktivity? spolocenske, sport a podobne? to je v pohode? lebo este je tu moznost, ze po nastupe do novej prace ten stres presiel do depresie, vtedy fakt nie je ani libido. v kazdom pripade dalsia rada na to uz asi nie je. bud zacne komunikovat a ak nie, tak casom to na teba pride a podvedies ho, sex je zakladna zlozka vztahu a taky problem sa neda odkladat donekonecna.
eMPiko napísal:A inak je vztah v poriadku? Nelezies mu na nervy, dokazete sa v pohode o inych veciach porozpravat? Lebo ked tu opisujes, ako sa pohadate, ked zacnes tu temu, vyplyva mi, ze v tom vztahu su aj dalsie problemy. Nechut na sex potom moze byt len prejavom toho, ze sa neciti pri tebe dobre, a toto moze byt pokojne aj podvedome.
Filip87 napísal:Aj iného budeš ľúbiť ...