Krematórium v Bratislave
Krematórium v Bratislave
Prosim vas daju mi potvrdenie o navsteve pohrebu kvoli praci? Ma niekto skusenost v Záhorskej Bystrici? Nikto mi neberie tam telefon...
Re: Krematórium v Bratislave
asi nikde, nepocul som o zamestnavatelovi, ktory by chcel ine potvrdenie, ako od doktora..
Ked ides na pohreb, beries si dovolenku. Ak ma firma ako benefit v pripade umrtia niekoho z rodiny (manzelka, dieta) tak ti da volno, ale ani na to nepotrebujes potvrdenie, kedze to nebudes zneuzivat tri krat do roka..
Ked ides na pohreb, beries si dovolenku. Ak ma firma ako benefit v pripade umrtia niekoho z rodiny (manzelka, dieta) tak ti da volno, ale ani na to nepotrebujes potvrdenie, kedze to nebudes zneuzivat tri krat do roka..
Samozrejme že dávajú.
"Potvrdenie o pohrebe vydáva pohrebná služba, ktorá obstaráva obrad, alebo obecný (prípadne miestny či mestský) úrad."
https://www.slovensko.sk/sk/agendy/agen ... o-cloveka/
"Potvrdenie o pohrebe vydáva pohrebná služba, ktorá obstaráva obrad, alebo obecný (prípadne miestny či mestský) úrad."
https://www.slovensko.sk/sk/agendy/agen ... o-cloveka/
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to nie je benefit, na to mas normalny zakonny narok.cinges napísal:asi nikde, nepocul som o zamestnavatelovi, ktory by chcel ine potvrdenie, ako od doktora..![]()
Presne tak. Na blizkeho rodinneho prislusnika.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
V kremáku po smútočnom obrade chodí pani a pýta sa, kto potrebuje potvrdenie a na mieste ho "vystaví".
Tak, ako je to spomenuté. Veď nedávno bolo kolo toho haló, keď tento "inštitút" navrhoval zrušiť "nezávislý" analytik z INESS.