Progresivne Slovensko
Re: Progresivne Slovensko
To nie je rasizmus, to sú limity liberalizmu v priamom prenose.
A limity/mantinely, treba prekonávať.
keby niekto napise
tak by uz prskaltraja zidovski bohatí muži "rokovali o spolupráci."
ale prečo potom olano, sas, kiskoidi a slušnáci bojujú proti oligarchom smeru a pritom za nimi sú tiež oligarchovia z penty, esetu a sorosove mimovládky. Podľa nich musí byť niejaký meter medzi dobrý a zlý oligarcha.hughito napísal:Sú len zlí. V poslednom čase ma pobavila fotka, ako traja bieli bohatí muži "rokovali o spolupráci." Symptomatické vyjadrenie politiky.
co ja viem, podla mna nezdravo preberas veci, ktore funguju mozno tak v zapadnych krajinach, ktore su pestrejsie na rozne narodnosti. kto iny by mal sediet v spolocnosti, kde je drviva majorita bielych? olassky cigani?hughito napísal:To nie je rasizmus, to sú limity liberalizmu v priamom prenose.A limity/mantinely, treba prekonávať.
To mám tak veľké nároky, aby sa tam vyskytla napr. žena či ne-milionár? Asi nie som dostatočne progresívny. 
jasne, to je legitimna otazka, ja som narazal len na tych bielych 
ne-milionár je ovela lahsie podplatitelny 
Obrovský mýtus. Naivný pohľad, ktorý nemá oporu v realite. Úplne najkrajším príkladom je momentálne Babiš.
PS stoji za iniciativou "Vrat sa", lakajucou ludi na odbornych poziciach v zahranici spat na Slovensko.
opat sa ale nevenuju tomu, ze niektore odbory na Slovensku jednoducho neexistuju a ich okrajove vyuzitie je ohodnotene uplne smiesne.
opat sa ale nevenuju tomu, ze niektore odbory na Slovensku jednoducho neexistuju a ich okrajove vyuzitie je ohodnotene uplne smiesne.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
PS a Spolu sa idu pred volbami spolcit s KDH (bolo to dnes v spravach). Som zvedavy, co z toho vyplynie, ale je to sklamanie. Dalsi, co chcu byt papezskejsi ako papez 
Mek - dufam ze je to zly a neskory 1. april 1. jula. 
EDIT: Pozeral som spravy na RTVS a TA3 a nic tam nebolo, nasiel som len clanok ze rokuju, ale plateny. Nebude to len dohoda o buducej spolupraci po volbach?
https://www.tyzden.sk/politika/56623/pr ... izsie-dni/
Tak som nasiel bezplatny clanok.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... polupraca/
"Jedna vec, ktorá ma vždy na politike vytáčala, bolo to, ako sa politici stále hádajú a majú osobné spory. Toto ja nechcem, preto ma teší, že sa vieme stretnúť a porozprávať sa o tom, ako posunúť Slovensko dopredu."
Hlavne ze KDH sa hada s OLANO, ze im kradne "ich" krestanov, ako utocili na Matovica, ved to su ich krestania, tak nech im ich nekradnu, ale spolupraca s "extremnymi liberalmi" im zrazu nevadi, to je sila.
Nakoniec budu mat KDH, OLANO, MOST, SMK aj KISKA po 4.5% a vladnut bude nadalej SMER, SNS spolocne s LSNS a mozno SME rodina.
EDIT: Pozeral som spravy na RTVS a TA3 a nic tam nebolo, nasiel som len clanok ze rokuju, ale plateny. Nebude to len dohoda o buducej spolupraci po volbach?
https://www.tyzden.sk/politika/56623/pr ... izsie-dni/
Tak som nasiel bezplatny clanok.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... polupraca/
"Jedna vec, ktorá ma vždy na politike vytáčala, bolo to, ako sa politici stále hádajú a majú osobné spory. Toto ja nechcem, preto ma teší, že sa vieme stretnúť a porozprávať sa o tom, ako posunúť Slovensko dopredu."
Hlavne ze KDH sa hada s OLANO, ze im kradne "ich" krestanov, ako utocili na Matovica, ved to su ich krestania, tak nech im ich nekradnu, ale spolupraca s "extremnymi liberalmi" im zrazu nevadi, to je sila.
Nakoniec budu mat KDH, OLANO, MOST, SMK aj KISKA po 4.5% a vladnut bude nadalej SMER, SNS spolocne s LSNS a mozno SME rodina.
-
Mek
Addict
Ano, Dreamer, je to ta sprava, ktoru si nasiel, o ktorej som pisal. Podla mna SMER je na odpis aj s touto celou koaliciou. Myslim, ze vladnut bude terajsia opozicia na cele s PS/Spolu, ale budu to zase hadky na dennom poriadku o "principialnych" veciach aka potraty a registrovane partnerstva 
Lenze prakticky vsetci uz potvrdili ze idu do volieb samostatne, takze pod 5% moze ziskat viacero opozicnych stran, cudoval by som sa ak by nakoniec pod 5% neskoncila ani jedna (ak nepocitam SMK a MOST). V takom pripade by mohlo prepadnut aj 10-20% opozicie a tie by sa rozpocitali medzi koalicne a opozicne strany, takze prepadnute hlasy neprepadnu, ale tak polovicu ziska "opacna" strana - toho sa volici obavaju a ked budu niektore strany na hranici zvolitelnosti, staci aby ich mala cast presla k inej strane a uz nedosiahnu 5%.
Taktiez by som este neodpisoval SMER, nechapem to, ale opat vyskocil nad 20%, odvtedy prisli dalsie balicky a mozno sa opat najde "niekto" - a aj ked nebudu mat vacsinu, tak mensinovu vladu mozu podporit LSNS, mozno SME rodina. Inak aj v minulych volbach sa prave KDH spominalo ze by mohlo ist do koalicie so SMERom.
Som zvedavy ci a ktore strany jasne odpovedia na tieto otazky, niektore vylucuju takmer vsetkych, ine zatial mlcia.
Najlepsie by bolo ak by vsetky strany odpovedali na taky dotaznik, ako bol tusim v prezidentskych volbach, ano/nie/mozno, na najcastejsie otazky, ale malo by to uz byt zavazne, aj ked to asi nie je mozne.
Inak teraz vyzeraju prieskumy dobre pre opoziciu, no do volieb je daleko a kludne to moze byt aj pat, hlavne ked sa prida harabin, smer+sns budu mat 30%, lsns+harabin 25%, opozicia 45%, je to hruby odhad, ale ani smer+sns+harabin nebudu mat dost, rovnako ani opozicia - a to ze sns pojde k opozicii je menej pravdepodobne ako to ze niekto z opozicie sa necha kupit smerom.
Tym ze je tak vela stran, moznosti je strasne vela, minimalne 5 stranam hrozi ze nedosiahnu 5%.
Kazdopadne sme OT, tieto veci by sa uz mali riesit v tebe Volby 2020, ktora zatial este neexistuje.
Taktiez by som este neodpisoval SMER, nechapem to, ale opat vyskocil nad 20%, odvtedy prisli dalsie balicky a mozno sa opat najde "niekto" - a aj ked nebudu mat vacsinu, tak mensinovu vladu mozu podporit LSNS, mozno SME rodina. Inak aj v minulych volbach sa prave KDH spominalo ze by mohlo ist do koalicie so SMERom.
Som zvedavy ci a ktore strany jasne odpovedia na tieto otazky, niektore vylucuju takmer vsetkych, ine zatial mlcia.
Najlepsie by bolo ak by vsetky strany odpovedali na taky dotaznik, ako bol tusim v prezidentskych volbach, ano/nie/mozno, na najcastejsie otazky, ale malo by to uz byt zavazne, aj ked to asi nie je mozne.
Inak teraz vyzeraju prieskumy dobre pre opoziciu, no do volieb je daleko a kludne to moze byt aj pat, hlavne ked sa prida harabin, smer+sns budu mat 30%, lsns+harabin 25%, opozicia 45%, je to hruby odhad, ale ani smer+sns+harabin nebudu mat dost, rovnako ani opozicia - a to ze sns pojde k opozicii je menej pravdepodobne ako to ze niekto z opozicie sa necha kupit smerom.
Tym ze je tak vela stran, moznosti je strasne vela, minimalne 5 stranam hrozi ze nedosiahnu 5%.
Kazdopadne sme OT, tieto veci by sa uz mali riesit v tebe Volby 2020, ktora zatial este neexistuje.
Však ale spolčiť len v zmysle, že teda budú spolupracovať po voľbách, že sú ochotní ísť do koalície. Veď na tom nie je nič prekvapivé.
//autoeditácia príspevku (18 Júl 2019, 22:54)
Beblavý sa stretol so super človekom zo super inštitútu a ešte sa tým pochváli. Ten druhý týpek, čo roky písal (píše) pre .týždeň (čo je samo o sebe vypovedajúce) tiež dobre mimo.
Z FB:
//autoeditácia príspevku (18 Júl 2019, 22:54)
Beblavý sa stretol so super človekom zo super inštitútu a ešte sa tým pochváli. Ten druhý týpek, čo roky písal (píše) pre .týždeň (čo je samo o sebe vypovedajúce) tiež dobre mimo.
Z FB:
Tiež "top washingtonský think tank American Enterprise Institute":
"Using blunt attacks that are not new in Brazil, Bolsonaro is an authentic voice against a corrupt political class that has dug the country into a very deep hole."
https://www.aei.org/publication/a-right ... or-brazil/
A odporúčam tiež top analýzy "climate alarmism", "climate change cult", kultu Grety Thunberg, atď.:
https://www.aei.org/tag/climate-change/
(Vedeli ste, že Earth Day je v ten istý deň ako sa narodil Lenin? V AEI vám to pripomenú a pomôžu aj inak odhaliť tento najnovší boľševistický plot.)
-
Solo_Kamen
King
Myslel som, že Beblavý pre teba nie je fujky, keďže sa na protestoch zvykne promenádovať s antifou
zretelnejší pohlad na vlajku antify (je vidiet trochu aj na zábere s Beblavým) -> 0:03
Beblavý -> 0:39
zretelnejší pohlad na vlajku antify (je vidiet trochu aj na zábere s Beblavým) -> 0:03
Beblavý -> 0:39
A to sa vylučuje? Ty žiješ vo veľmi jednoduchom svete asi.
-
Solo_Kamen
King
Je mi jasné, že pokial sa dostanú k moci, tak sa navzájom poposielajú do gulagov ale nečakal som, hughito bude mať také ostré antipatie voči kolaborantovi teroristickej organizácie v takomto skorom štádiu, keď ešte ani nie sú v parlamente.
Tvoje binárne videnie sveta je vtipné, nevraviac o tých medzerách vo faktoch. Beblavý nemá s "antifou" vôbec nič. Ani antifa s Beblavým či PS.
Beblavý a spol. si robili vlastný protest a naopak, priživili sa na proteste radikálnych antifašistov. To po prvé. Po druhé, Beblavý je pre mňa "fujky," lebo je to pravicový politik, ktorý robil kedysi pravú ruku Kaníkovi. Ako netvrdím, že by keby sa dostal dnes k moci, začne presadzovať to isté ako vtedy, ale treba sa mať na pozore. Určite to nie je nič, čo by som podporoval.
Tieto výstrelky ako som spomenul vyššie, to len korunujú. Už sa objavila aj fotka, kde sa na zábere vyskytuje aj nezávislá študentka a organizátorka protestov Farská. Proste pekná spoločnosť. Len je škoda, že o tomto už Zomri neurobí 10 meme denne, čiže mladá generácia je spoko, hlavne, že sa už chrlia vtipy na Chmelárovu obezitu.
Beblavý a spol. si robili vlastný protest a naopak, priživili sa na proteste radikálnych antifašistov. To po prvé. Po druhé, Beblavý je pre mňa "fujky," lebo je to pravicový politik, ktorý robil kedysi pravú ruku Kaníkovi. Ako netvrdím, že by keby sa dostal dnes k moci, začne presadzovať to isté ako vtedy, ale treba sa mať na pozore. Určite to nie je nič, čo by som podporoval.
Tieto výstrelky ako som spomenul vyššie, to len korunujú. Už sa objavila aj fotka, kde sa na zábere vyskytuje aj nezávislá študentka a organizátorka protestov Farská. Proste pekná spoločnosť. Len je škoda, že o tomto už Zomri neurobí 10 meme denne, čiže mladá generácia je spoko, hlavne, že sa už chrlia vtipy na Chmelárovu obezitu.
-
Mek
Addict
Stefunko sa vyjadril za reg. partnerstva, ale Beblavy dlhodobo tvrdi pravy opak. Tak nech sa dohodnu. Ze by zmenili postoj? Ci teraz tvrdia, ze su za, ked uz je to slubene, ze sa nieco ma do 5 rokov prijat?