Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Ja mam napr. z Mazrueka radost, ze existuje. Vzdy, ked na mna pride existencna kriza spomeniem si, ze v mojom veku su este aj ludia ako on 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
radsej by som tu krizu utopil v 2-3 pivkach ako znasat existenciu takeho individua
Niektorí už asi aj tušia, čo sa v skutočnosti deje v mazurekovej hlave...
S pubertiakmi by som sa veľmi nezahrával, lebo nabudúce už nebude jedna žiačka kresliť LGBT cat, ale celá trieda nakreslí Mazureka idiota. Podľa mňa by Mazurek nevydržal učiť ani týždeň, tak by som sa na jeho mieste zdržal komentárov na adresu učiteliek a riaditeľky.
S pubertiakmi by som sa veľmi nezahrával, lebo nabudúce už nebude jedna žiačka kresliť LGBT cat, ale celá trieda nakreslí Mazureka idiota. Podľa mňa by Mazurek nevydržal učiť ani týždeň, tak by som sa na jeho mieste zdržal komentárov na adresu učiteliek a riaditeľky.
Ephramko, tú fotku s tým neštastníkom Patoprstým tu vyťahuješ celkom často, jeden by si aj pomyslel, že z pohladu freudovskej psychoanalýzy (ktorej si sa tu svojho času zastaval) je za tým nejaka tvoja sexualna tužba a asi najskôr by si sa tam medzi nich najradšej hodil
.
no ale on ju vytahuje vzdy ked nejaky slusny clovek z LSNS zacne vytahovat temu LGBTI... podla tvojej logiky ked tu temu tak casto vytahuju, asi u nich bude za tym nejaka potlacovana sexualna tuzba...
skoda ze nie je fotka ako bravcova tvar pravidelne vykonava suloz s Bohom. ta by sa mohla pouzivat ked fasisti mrncia o krestanstve
Super, ale Patoprstý bol členom SNS... Tuším taký ako ty tomu hovoria dezinformacie, zavadzanie, konšpiracie a hoax... škoda, len že na toto zavdzanie ten chudák jackb nereaguje s takou usilovnosťou hraničiacou až s posadnutosťou akou na ĽSNS...aacid napísal:no ale on ju vytahuje vzdy ked nejaky slusny clovek z LSNS zacne vytahovat temu LGBTI... podla tvojej logiky ked tu temu tak casto vytahuju, asi u nich bude za tym nejaka potlacovana sexualna tuzba...
Ale kali, aj ty klames a zavadzas ze si kotlebu nevolil a nazory mas totozne. Takze je jedno ake stranicke tricko oblieka chalpik z vane, ukazuje “kolko snehu napadlo v Obersatzbergu” a to staci.
Nácek ako nácek, je jedno akú má stranícku knižku. A podľa mňa je na tom prípade najsmutnejšie to, že "najväčší bojovníci" za slobodu prejavu by tentoraz chceli ešte aj deťom prikazovať, čo môžu a nemôžu kresliť. Jasne to ukazuje, že poslanci za LSNS nemajú žiadnu integritu hodnôt, za ktorými by si stáli, len sa proste účelovo pretvarujú a klamú, aby čo najviac ľudí oje***. Poslanec NRSR, ktorý za 4 roky spravil pre občanov Slovenska veľké hovno a aktuálne rieši mega ohromný problém Slovákov, že pred pár mesiacmi žiačka ZŠ nakreslila obrázok, ktorý sa mu nepáčil, tak taký poslanec je pre mňa politická mŕtvola, ktorá nielenže nemá čo hladať vo vrcholovej politike, ale keby sme posudzovali jeho schopnosti, kvalifikáciu a odbornosť, tak by nemohol riadiť ani upratovačky na ministerstve. Hanba všetkým, čo takého debila zvolili do NRSR.
Aká má vlastne Mazurek vzdelanie? Vysoká škola života, to viem, ale o strednej som nenašiel nikde nič.
-
guess.whoo
Redeemer
tipujem, ze nejaka ucnovka so 70% vynechanych neospravedlnenych hodin
Človek by čakal, že keď ho volia ľudia za poslanca, tak aspoň vedia, akú školu absolvoval a má niekde zverejnený životopis
Ale nuž keď zohľadníme, akí ľudia ho volia, tak to asi ani až tak prekvapivé nie je.
Pridávam to do tejto témy pretože práve okolo ĽSNS sa zgrupuje najviac náckov:
"Vo východonemeckom meste Ostritz cez víkend prebehol krajne pravicový festival. Miestni voči tomu zvolili celkom netradičnú formu protestu, keď v miestnom supermarkete vykúpili všetko pivo. Súd totiž nariadil, že na festivale neonacistov je pre pravidelné násilnosti zakázaný alkohol."
https://www.bbc.com/news/world-europe-48744643
A tu je link na rovnaký článok, ale z portálu JewishNews, nech aj miestnych náckov rozdrapí.
https://jewishnews.timesofisrael.com/ne ... -festival/
"Vo východonemeckom meste Ostritz cez víkend prebehol krajne pravicový festival. Miestni voči tomu zvolili celkom netradičnú formu protestu, keď v miestnom supermarkete vykúpili všetko pivo. Súd totiž nariadil, že na festivale neonacistov je pre pravidelné násilnosti zakázaný alkohol."
https://www.bbc.com/news/world-europe-48744643
A tu je link na rovnaký článok, ale z portálu JewishNews, nech aj miestnych náckov rozdrapí.
https://jewishnews.timesofisrael.com/ne ... -festival/
-
AllGoneDead
Medium Star
Trochu som googlil av ychadza mi to nejako takto:
Mino navstevoval Súkromnú strednú odbornú školu v Poprade(Tatranská akadémia n.o.) ktora ma v sucastnosti dva odbory:
Samozrejme je tu malicka sanca, ze som to dohladal zle a nejdedna sa o "praveho" mina.
V prilohe dobova fotka zo skolskej rocenky(strana 17, oficialne foto). Minov rok narodenia sedi s 2. rocnikom na strednej a neodskriepitelnu podobnost azda nebude nikto spochybnovat.
Mino navstevoval Súkromnú strednú odbornú školu v Poprade(Tatranská akadémia n.o.) ktora ma v sucastnosti dva odbory:
- 6857 M Právo a podnikanie
2569 M Informačné a digitálne technológie
Samozrejme je tu malicka sanca, ze som to dohladal zle a nejdedna sa o "praveho" mina.
V prilohe dobova fotka zo skolskej rocenky(strana 17, oficialne foto). Minov rok narodenia sedi s 2. rocnikom na strednej a neodskriepitelnu podobnost azda nebude nikto spochybnovat.
https://dennikn.sk/1365966/gymnazista-u ... -ho-preco/
a takto mlade aj stare kotleby defekuju do vlastnych ust: nie su Slovaci ci Slovania ale biju sa za nich. su za slusne Slvoensko a volia a citaju ludi, ktori videli Sorosa, ako z tryskaca rozdava mavatka.Na politickej scéne má Peter aj iných politikov, s ktorými sympatizuje. Patrí tam Róbert Švec, ktorý je označovaný aj ako „Kotleba v obleku“, hoci obaja majú medzi sebou značné rozpory.
Švec je hlavnou tvárou Slovenského hnutia obrody (SHO), ktoré sa zaštiťuje Bohom, oslavuje Tisa, oponentov nálepkuje ako „slniečkarov“ alebo rovno ako „neslovenské elementy“. Aj on kandidoval v prezidentských voľbách, získal len 6567 hlasov.
Facebookovú stránku SHO sleduje okolo 47-tisíc ľudí, Peter sa pochváli, že patril medzi prvých 500 fanúšikov. Prečo?
Na Švecovom SHO oceňuje, že robí charitu a dlhodobo pomáha rodinám v núdzi. „Aj prezidentom by mal byť niekto, kto pomáha ľuďom,“ hovorí.
Pýtame sa, či to nie je len marketing pre voličov. Peter neprotirečí, podvedome však cíti, že Švec mu sedí. Používa podobný slovník. Aj on opakovane používa pojmy ako národ, ochrana národa, ochrana kultúry, ochrana kresťanstva.
Paradoxom je, že za „čistokrvného“ Slováka sa nepovažuje. Má maďarsko-slovensko-rusínsky pôvod. „Aj vďaka tomu sa na niektoré veci dokážem pozerať z nadhľadu,“ tvrdí.
...
Migranti Petra neomrzeli ani po tri a pol roku. Nedávno si pozrel aj kotlebovský film Stratená Európa, v ktorom poslanec Milan Mazurek ukazuje, čo videl vo švédskom Malmö. Peter hodnotí film ako „varovný prst“.
„Zarazilo ma, ako sa tam sťažovali domáci obyvatelia, že v ich štvrtiach prebiehajú pouličné boje, lenže oni si nesmú zadovážiť ani slzný plyn.“
Debatu o migrantoch trochu pribrzdíme. Spýtam sa Petra, čo považuje za hlavný problém Slovenska: „Sú to migranti, o ktorých toľko hovoríš?“
Bez zaváhania odpovie, že je to korupcia a populizmus. Hlavné problémy Slovenska podľa neho reprezentuje Smer, ktorý len sľubuje, kupuje si voličov a nič nerobí. „Nejde teda len o Smer, ale aj o väčšinu štandardných politických strán.“
Peter chodil vlani aj na protesty Za slušné Slovensko, rok predtým sa zúčastnil aj na Veľkom protikorupčnom pochode. „Najviac ma mrzí, že museli zomrieť dvaja mladí ľudia, aby sa spoločnosť spamätala a začala riešiť to, čo bolo známe už predtým,“ hovorí.
Hlavné správy, ktoré gymnazista číta, predstavovali protesty Za slušné Slovensko ako pokus o štátny prevrat. Švecovo SHO organizátorov zosmiešňovalo, kotlebovci sa tvárili, akoby sa vôbec neodohrávali. „To, že sympatizujem s Kotlebom a Švecom, neznamená, že zastávam všetky ich názory,“ reaguje na tieto rozpory Peter.
@AllGoneDead
tie samotne recenzie na Miňko s.r.o. su ppci
https://obchody.heureka.sk/elektrocentrum-sk/recenze/
tie samotne recenzie na Miňko s.r.o. su ppci
https://obchody.heureka.sk/elektrocentrum-sk/recenze/
Akože videl som už všeličo, ale takúto politickú reklamu ešte veru nie.
Už to bolo zdieľané na iných stránkach, takže komentáre sú už zasrané. Čo je veľká škoda. Zaujímalo by ma, ako by na ten príspevok reagovali kotlebovci.
Ale dobre vedieť, že voličom Kotlebu stačí k šťastnému životu len to, aby mali chlpy, svaly a priemerne vtáky. Nech teda nechajú politiku a riadenie štátu na ambicióznejších a šikovnejších ľudí. A už asi aj tušíme, odkiaľ sa v Kotlebovcoch berie tá frustrácia...teda minimálne u jedinca, ktorý spravuje tú FB stránku.Príspevok z FB pronárodnej stránky PRONAR
https://www.facebook.com/PronarSK/photo ... 4493069329
-
harrison314
Hardcore addict
Mam k tomu dve otazky (odhliadnuc od toho ci chlpy robia dobreho politika)?
1. Ako Kotlebovici vedia ake prirodzenie maju clenovia inach politickych stran? (zeby ich vyskumna skupina?)
2. Ten vzork Kotlebovcov mi nejako nechadza, lebo vetsina ich clenov ma poriadny pivny pupok.
1. Ako Kotlebovici vedia ake prirodzenie maju clenovia inach politickych stran? (zeby ich vyskumna skupina?)
2. Ten vzork Kotlebovcov mi nejako nechadza, lebo vetsina ich clenov ma poriadny pivny pupok.
mna zaujalo ako sa volici LSNS sami identifikuju s volicmi Smeru, nieco na tom bude
ten obrazok som uz videl na roumenovi s "clenmi" ceskych politickych stran