Apple Pay
Re: Apple Pay
naco chodit z banky do banky, staci pouzivat twisto
tesit sa tesim ale nejak masivne to asi vyuzivat aj tak nebudem, ale je pravda ze mobil mam castejsie v ruke ako penazenku
tesit sa tesim ale nejak masivne to asi vyuzivat aj tak nebudem, ale je pravda ze mobil mam castejsie v ruke ako penazenku
pouzivam tak casto, ze som ani nezaregistroval kedy v UK menili bankovky a mince
tak snad nebudu slovenske banky robit drahoty a zavedu to vsetky.
\\ a prajem vam impelementaciu do aplikacii na kupu listkov a podobne. dopravcovia tu dokonca davaju vyrazne zlavy pri kupe cez apliakciu, kde je jednym zo sposobov platby prave Apple Pay
\\ a prajem vam impelementaciu do aplikacii na kupu listkov a podobne. dopravcovia tu dokonca davaju vyrazne zlavy pri kupe cez apliakciu, kde je jednym zo sposobov platby prave Apple Pay
Ahojte, vraj revolut spustil podporu apple pay aj pre slovensko, nikde o tom nemozem najst ziadne info, docital som sa o tom akurat na slovenskom apple fore (pridavam aj odkaz na info). Nemate niekto revolut, aby ste to vyskusali, ci to funguje? Mozno konecne dovod, preco si to zalozit. Diky.
//autoeditácia príspevku (29 Máj 2019, 11:45)
Tak asi fakt to funguje mobilmania.cz
//autoeditácia príspevku (29 Máj 2019, 11:45)
Tak asi fakt to funguje mobilmania.cz
Tak podla vsetkeho funguju zatial len visa karty
Od dnes si môžete pridať apple pay na Slovensku pokiaľ vlastníte kartu z jednej z týchto bánk:
Mne osobne išla pridať len debetná karta SLSP, kreditná nie.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
fildinko: Mas na kreditke povolene internetove platby??? Teda predpokladam, ze problem by mohol byt prave v tom.
Áno platím oboma kartami na striedačku. Ešte by som skôr počkal, pravdepodobne to doladia 
ja som iba vosiel do wallet a hned sa mi sama pridala karta zo slsp, chfelo to iba ochranny kod a kod z sms, to je vsetko, ziadne skenovanie ani manualne zadavanie, trvalo to asi 10 sekund bez toho aby som sa pohol z postele lebo cv kod viem naspamat
na Slovensku viac bank na Apple Pay ako vo Svedsku 
Tatra a Slsp pustili len VISA debetky.fildinko napísal:Od dnes si môžete pridať apple pay na Slovensku pokiaľ vlastníte kartu z jednej z týchto bánk:
odo mna to chcelo nastavit kartu pod fotak a aj tak OCR nepresne precitalo meno. ale to je malina. len kvoli overeniu som musel hladat slovensku SIMku
vysiel specialny diel podcastu Klik, ktory mali natoceny uz pri oznameni prichodu Apple Pay na Slovensko, ak by mal niekto zaujem pocuvat
vysiel specialny diel podcastu Klik, ktory mali natoceny uz pri oznameni prichodu Apple Pay na Slovensko, ak by mal niekto zaujem pocuvat
Ja mam pridanu od prveho dna aj TB kreditkuArAsHiD napísal: Tatra a Slsp pustili len VISA debetky.
-
nejakymarko
Addict
rovnako ako Aiden. Od prveho dna TB aj kreditka aj debetna a funguje obe. Krasne aj na apple watch 
Za mna spokojnost. Zatial presli vsetky platby. Pin netreba ani pri platbach 20+. Trosku zamrzelo, ze firemnu visu som nevedel nahodit (TB).
Aj pri kupe listkov okolo £50 v appke stacil odtlacok. Ale pokladnici to tu hatia na 20 ako pri fyzikych kartach