Úplne nový notebook hreje
Úplne nový notebook hreje
Zdravím, dnes mi prišiel z alzy tento notebook https://www.alza.sk/asus-vivobook-s15-s ... 596914.htm, vymenil som hdd za ssd a od 1.momentu strašne hreje, ventilátor sa nezastaví, čistý Windows 10 originál, aktualizoval som bios ... v recenziách sa zapínal ventilátor až pri zaťaží, a teplota cpu okolo 30 stupňov, ale ja mám cca 50 až 60 stupňov, ako môže nový notebook tak hriať v kľude?
Re: Úplne nový notebook hreje
všetko nainstaloval windows,nemám žiaden vykricnik v spravcovi zariadeni,proste ventilator ide vkuse
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2019, 13:53)
strašne nárazovo sa spusta vetrak,je ticho a staci ze otvorim nejaku stranku uz sa spusti z 2300 rmp na 2600/2700 rpm
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2019, 13:53)
strašne nárazovo sa spusta vetrak,je ticho a staci ze otvorim nejaku stranku uz sa spusti z 2300 rmp na 2600/2700 rpm
Mozes poslat tu recenziu, kde bola teplota CPU 30C?
odkial si prisiel, ze je to moc? to ze si to ty myslis, nemusi to byt zrovna pravda..
proste uplne novy notebook myslel,som ze pri beznej zatazi (browsovanie,hudba) bude nepocutelny
-
yoggy
Nejde o to, ci je to novy alebo nie, ale co je to za notebook 
hlavne ked je v miestnosti 26 stupnov, tak tazko ho mikro ventilatorikom ochladis na 10 stupnov..
prepáčte zbytočne som stresoval, mali ste pravdu v miestnosti nebolo najchladnejšie a notebook si dosť dlho inštaloval ovládače, už sa Windows dal dokopy
//autoeditácia príspevku (04 Júl 2019, 16:57)
Takže moje pocity potvrdili aj v recenzii,asi Asus dal do tohto veľmi lacny vetrak.Povodny HDD som vymenil za SSD a predal už,inač by som ho vratil...Hoci teploty su v pohode aj vykon,nič neseka,neblbne,ale ten zvuk vetraku ked sa zapne na 4-5 sekundy a opäť zmizne je otravný
//autoeditácia príspevku (04 Júl 2019, 16:57)
During idle, the fan is mostly silent. However if it finally does turn on, it quickly becomes annoying. The reason is not necessarily the volume itself, but the kind of the fan noise. Unfortunately the fan of our test unit was roaring a bit. Under load, this naturally became even more pronounced. This might possibly be a defect, but since we do not have a second test unit, we cannot confirm this.cinges napísal:hlavne ked je v miestnosti 26 stupnov, tak tazko ho mikro ventilatorikom ochladis na 10 stupnov..
Takže moje pocity potvrdili aj v recenzii,asi Asus dal do tohto veľmi lacny vetrak.Povodny HDD som vymenil za SSD a predal už,inač by som ho vratil...Hoci teploty su v pohode aj vykon,nič neseka,neblbne,ale ten zvuk vetraku ked sa zapne na 4-5 sekundy a opäť zmizne je otravný