-problem mozno nie, ale pytal sa si sa preco som to oznacil za intelektualny suteren. Toto je uroven IV. cenovej, nie politika ktory zastupuje volicov v parlamente.-AA- napísal:V zosmiešňovaní Merkelovej, Macrona a Beňovej nie je problém.
Europska únia
Re: Europska únia
ak by osoba romskeho povodu mala vzdelanie uplatnitelne vo funkcii a spravanie vybocujuce od spravania sa vacsiny, tak urcite nie.
ten chlapik vo videu nema ani vzdelanie a jeho otvoreny rasizmus sa nezlucuje so spravanim sa vacsiny obyvatelov EU.
ten chlapik vo videu nema ani vzdelanie a jeho otvoreny rasizmus sa nezlucuje so spravanim sa vacsiny obyvatelov EU.
Nemyslím si, že ich volič s tým majú problém.gogo956 napísal:Toto je uroven IV. cenovej, nie politika ktory zastupuje volicov v parlamente.
Šetri si frázy, hľadať Róma, ktorého správanie "vybočuje od správania väčšiny" (predpokladám Rómov), určite zaváňa "otvoreným rasizmom" zas niekomu inému.jackb napísal:ak by osoba romskeho povodu mala vzdelanie uplatnitelne vo funkcii a spravanie vybocujuce od spravania sa vacsiny, tak urcite nie.
To len dokazuje cielovu skupinu volicov.-AA- napísal:Nemyslím si, že ich volič s tým majú problém.
Zosmiešňovať globalistické štetky ako Merkel, Macron, Beňová by nemalo byť tabu, zaslúžia si oveľa viac.
Európa je pod vedením takýchto indivíduí potápajúci sa Titanic, len tí na vrchných palubách si ešte niečo dokazujú "slušnosťou"..
Možno tí istí, by uvítali aj viac reprezentantov ako toto,
Európa je pod vedením takýchto indivíduí potápajúci sa Titanic, len tí na vrchných palubách si ešte niečo dokazujú "slušnosťou"..
Možno tí istí, by uvítali aj viac reprezentantov ako toto,
taketo bububu skusaj v diskusiach pod clankami v novom case
Už som zabudol čo si zač, komunista, anarchista alebo nejaká iná špeciálna snehová vločka..
Každopádne u teba predpokladám dosť obrátené vnímanie reality a to "bububu" vnímaš najskôr opačne.
Takže ma môžeš brať ako nositeľa dobrých správ, do diskusií Nového času nechodím.
Každopádne u teba predpokladám dosť obrátené vnímanie reality a to "bububu" vnímaš najskôr opačne.
Takže ma môžeš brať ako nositeľa dobrých správ, do diskusií Nového času nechodím.
nieco okrem nalepkovania a tvojich predpokladov by nebolo? napriklad k tomu vyjadreniu MK ktore som sem dal? tvoja rola na fore je jasna: hovorca a obhajovatel LSNS, popr. ideolog vacsiny myslienok ktore presadzuje LSNS a ludia okolo nej
Portugalcanca africkeho povodu je za ludske prava. No bodaj by, ked portugalska Angola bola najvacsi zdroj otrokov.
Ale co chciet od ludi, ktori su zhrozeni z Africanov v Bruseli a ignoruju belgicke kolonialne panstvo...
Ano, kotlebam zavana rasizmom ak vo veducich postaveniach nie su Vychodoeuropania
Mas aj reakciu k veci, alebo si prisiel na predlzeny vikend posthuntovat?
Ale co chciet od ludi, ktori su zhrozeni z Africanov v Bruseli a ignoruju belgicke kolonialne panstvo...
Ano, kotlebam zavana rasizmom ak vo veducich postaveniach nie su Vychodoeuropania
Mas aj reakciu k veci, alebo si prisiel na predlzeny vikend posthuntovat?
-AA-
a ked dospely muz vulgarne nadava matke s dietatom a je sucastou skupiny ktora hadze na nich kamene, to sa vola prosim ta ako? Abosolutna ubohost a vrcholna primitivnost? Nie, to sa ani slovami vyjadrit neda.
a ked dospely muz vulgarne nadava matke s dietatom a je sucastou skupiny ktora hadze na nich kamene, to sa vola prosim ta ako? Abosolutna ubohost a vrcholna primitivnost? Nie, to sa ani slovami vyjadrit neda.
Ale veď výskumný tím odborníkov ĽSNS vykonal analýzu a dospeli k záveru, že na mieste sa žiadne dlažobné kocky nachádzať nemohli
Predpokladám, že to bol rovnaký tím ktorý mal na starosti prípad "Saharský piesok" (na výsledky ktorého stále čakám)
Podla nackov nevadi ani to, ze opity mladeznik vykrikoval na male deti o svojich sexualnych fantaziach - o sulozi s Bohom.
Dokonca z neho robia univerzalneho kandidata ci voccu mladeze.
Dokonca z neho robia univerzalneho kandidata ci voccu mladeze.
Nepoznám ten citát ani kontext, ale vzhľadom na rok vzniku, to vyzerá na obdobie vstupu SR do EÚ.DEVZYO1G napísal:napriklad k tomu vyjadreniu MK ktore som sem dal?
Bežne používaná absurdná výčitka je "prečo participujú v xyz keď sú proti xyz". Keď je jedným z hesiel "odvahou proti systému", neznamená to v prípade politickej strany izoláciu, ale aktívnu snahu o reformu alebo prinajmenšom o informovanie a odhalenie charakteru tohto systému, najlepšie priamo u zdroja.
Alebo by si preferoval revolučnejšie formy politického boja?
To bude asi ten dospelý muž, ktorého spomínal gogo956. Inak patril k tej bezbrannej rodine žien a detí aj Arab, ktorý provokačne vykrikoval "Allah Akbar"? Pýtam sa len preto, že dlhodobo píšeš ako expert na túto udalosť.jackb napísal:opity mladeznik vykrikoval na male deti
Expert na tuto udalost pocul turistu provokovat vyrazkave decko
kedy tak vedel, ze to zvolanie je zaciatok modlitby a mozno sa turista modlil, aby hlupe deti neublizili jeho rodine. Ale zastanca kotlieb isto videl okolo chalpika vestu s danubitom 
-AA- napísal:Nepoznám ten citát ani kontext, ale vzhľadom na rok vzniku, to vyzerá na obdobie vstupu SR do EÚ.
Bežne používaná absurdná výčitka je "prečo participujú v xyz keď sú proti xyz". Keď je jedným z hesiel "odvahou proti systému", neznamená to v prípade politickej strany izoláciu, ale aktívnu snahu o reformu alebo prinajmenšom o informovanie a odhalenie charakteru tohto systému, najlepšie priamo u zdroja.
Alebo by si preferoval revolučnejšie formy politického boja?
To bude asi ten dospelý muž, ktorého spomínal gogo956. Inak patril k tej bezbrannej rodine žien a detí aj Arab, ktorý provokačne vykrikoval "Allah Akbar"? Pýtam sa len preto, že dlhodobo píšeš ako expert na túto udalosť.
Aha, tak to potom dáva zmysel - poslanci z LSNS sú vo výboroch pre ochranu ľudských práv (po novom uz aj v EP) pretože ľudské práva sú to proti čomu bojujú , dik za vysvetlenie
ale do istej miery suhlasim - ak chcu politici nieco na EU zmenit, je idealne ak su blizko centra diania, ALE politika je aj symboloch a signaloch ... aky signal vysiela slovensko voči EU ak do LIBE (vybor pre občianske slobody, spravodlivosť a vnútorné veci) posadi cloveka zo strany akou je LSNS? Ak ma byt Slovensko v EU brane seriozne, musi tam posielat odbornikov a nie kriklunov s kladivami .. vid hlasovanie o predsedovi EK a fiasko V4 - blokovat veci to ano, ale ponuknut konstruktivne riesenie, to uz netreba, ved volicom staci pocut A, bez B ... rovnaky pripad eurofondy v BBSK.
Takže sa modlil, vďaka za objasnenie..jackb napísal:Expert na tuto udalost pocul turistu provokovat vyrazkave deckokedy tak vedel, ze to zvolanie je zaciatok modlitby a mozno sa turista modlil, aby hlupe deti neublizili jeho rodine. Ale zastanca kotlieb isto videl okolo chalpika vestu s danubitom
Áno, predsa ľudské práva hádzať na modliacich sa Arabov dlažobné kocky.DEVZYO1G napísal:Aha, tak to potom dáva zmysel - poslanci z LSNS sú vo výboroch pre ochranu ľudských práv (po novom uz aj v EP) pretože ľudské práva sú to proti čomu bojujú
EÚ je projekt infiltrovaný ľavičiarmi a inými globalistami, ak sa ich nepodarí časom vymeniť, vyhnije celý sám od seba a rozpadne sa.
Nie je to žiadna úctyhodná inštitúcia, len prostriedok, ktorý zdegeneroval do niečoho čo nemal.
Hlas SR v EÚ parlamente je zanedbateľný, bez ohľadu na to či tam sú poslanci z ĽSNS alebo nie.
Europska únia
Ale nikto, okrem prasacieho ksichtu tam nespominal boha. Takze len klames a zavadzas.
Rovnako ako v tej “kritike” EU, ktora je prazdna ako hlava vrhaca skal.
Nie su globalisti Britain First, ktori vidia buducnost v spojeni sa snehobielych a ich unii? Alebo uz tie videa postradaju dogmatizmus?
Rovnako ako v tej “kritike” EU, ktora je prazdna ako hlava vrhaca skal.
Nie su globalisti Britain First, ktori vidia buducnost v spojeni sa snehobielych a ich unii? Alebo uz tie videa postradaju dogmatizmus?
Počkať na z "možno sa modlil" sme zrazu na "nikto" (okrem blabla) "nespomínal boha".
Vidím, že na konzistentnosti pri útokoch na "prasačí ksicht" veľmi nezáleží.
Britain First nepoznám, spýtaj sa niekoho iného.
Vidím, že na konzistentnosti pri útokoch na "prasačí ksicht" veľmi nezáleží.
Britain First nepoznám, spýtaj sa niekoho iného.
Nie. Ako bot zdielas ich videa a teraz nepoznas ich 
Ty si prisiel s tvrdenim, ze turista prokoval naziemarch vetou, ktora je sucast modlitby. Preto ju bolo o.i. pocut aj na videach z bombardovania civilov v Syrii. Aj fanaticki imbecili sa vlastne modlia, aby sli do raja... Ale tuto teoriu o tom, ze bravciak nemal inu moznost len vrieskat ako diva zver, lebo “turista na neho zautocil prvy vetou Boh je velky” si nicim nepotvrdil.
Takze na konzistencii pracuj sam.
Ty si prisiel s tvrdenim, ze turista prokoval naziemarch vetou, ktora je sucast modlitby. Preto ju bolo o.i. pocut aj na videach z bombardovania civilov v Syrii. Aj fanaticki imbecili sa vlastne modlia, aby sli do raja... Ale tuto teoriu o tom, ze bravciak nemal inu moznost len vrieskat ako diva zver, lebo “turista na neho zautocil prvy vetou Boh je velky” si nicim nepotvrdil.
Takze na konzistencii pracuj sam.
Aj ak som kedysi poslal nejaké ich video alebo vyjadrenie, nepoznám pohľad "Britain First" na budúcnosť..
Ohľadom "Allah Akbar" výkrikov šlo len o zistenie či máš o nich vedomosť.
Ohľadom "Allah Akbar" výkrikov šlo len o zistenie či máš o nich vedomosť.
Samozrejme nečakám, že by ťa to presvedčilo zmeniť na to pohľad.Niekto vás mohol odsúdiť aj na základe videa, kde na proteste proti islamizácii kričíte: „Je*em vášho Alaha...“
To video bolo, samozrejme, veľmi vytrhnuté z kontextu.
Riaditeľ Úradu BBSK, poslanec a člen ĽSNS Milan Uhrík sa vyjadril, že v tomto prípade išlo o vybičované emócie a že ste nereprezentovali stranu napriek tomu, že ste mali oblečené jej tričko…
Hovoríte konkrétne o tom videu spred Hlavnej stanice?
Áno o ňom...
Tak tam určite išlo o vybičované emócie a bola to čisto moja chyba, pretože som sa nechal vyprovokovať malým drzým Arabom, ktorému nešlo o nič iné, len o to, provokovať ľudí, ktorí išli okolo. Nechal som sa takto vyprovokovať a vyjadril som takto svoj názor. No odmietam akékoľvek špekulácie o tom, že by som hádzal akékoľvek predmety alebo niečo podobné.
Odmietate tvrdenia, že ste po niekom hodili kameň?
Samozrejme, že som nič nehádzal. Vyjadril som tam pár tých viet, čo tam zazneli, a potom som išiel preč. Presne tie vety vytrhli z kontextu médiá a zverejnili ich. Ale to, že spoza policajných chrbtov na ľudí kričal malý meter šesťdesiat vysoký Arab: „Allah Akbar,“ vysmieval sa im do tváre a natáčal ich na video, to už médiá nezverejnili. A ja aj viem prečo.