Chcem kúpiť auto
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
ten deville som myslel ako vikendovku, len som to tam nedopisal
otazne znie ci potrebujes vikendovku za 30 tisic. akoze ked na to mas peniaze, jasne. ale pokial moznost 2 (nechat ix35 a kupit mustang) nie je v budgete, tak by som radsej nechal ix35 a kupil si nieco za polovicnu sumu, aj na 15 tisicovom aute sa vies dobre zabavit.
ono fakt zalezi co chces. ja taketo nieco planujem o par rokov a viem ze to druhe auto chcem ozaj na vyblaznenie sa, nieco co bude mat dobre jazdne vlastnosti, silny vykon a nebude mi luto to znicit. viac ako 10-15 tisic by som do toho nedal. ten deville, to je skor taka stylovka, o ktoru sa treba starat a opatrovat ju, to aby sa clovek bal trochu stlacit plyn, lebo nebodaj tomu ublizis a poplaces si.
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2019, 13:34)
treba ratat nie len nakupnu cenu ale aj co ta bude stat prevadzka. predpokladam ze nahradne diely americkeho 50 rocneho auta budu cenovo niekde inde ako keby si si kupil nejaku starsiu M3ku
ono fakt zalezi co chces. ja taketo nieco planujem o par rokov a viem ze to druhe auto chcem ozaj na vyblaznenie sa, nieco co bude mat dobre jazdne vlastnosti, silny vykon a nebude mi luto to znicit. viac ako 10-15 tisic by som do toho nedal. ten deville, to je skor taka stylovka, o ktoru sa treba starat a opatrovat ju, to aby sa clovek bal trochu stlacit plyn, lebo nebodaj tomu ublizis a poplaces si.
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2019, 13:34)
treba ratat nie len nakupnu cenu ale aj co ta bude stat prevadzka. predpokladam ze nahradne diely americkeho 50 rocneho auta budu cenovo niekde inde ako keby si si kupil nejaku starsiu M3ku
-
guess.whoo
Redeemer
Lenže v tom amikovi je oveľa menej veci ktoré sa ti môžu posrat ako v starej m3 
samozrejme, ale ked sa nieco poserie, tak budes krvacat z penazenky. v starej m3ke sice budes riesit nieco kazdu chvilu, ale vsetko kupis za par eur.
ale kazdopadne porovnavame neporovnatelne, rozdiel medzi autami 3 generacie a kazde je urcene na nieco podstatne ine. kazde stare auto bude potrebovat servisovanie a pokial nemas zaujem sa v aute hrabat sam, tak to asi nie je uplne dobra volba, cim starsie tym viac sa predpoklada ze si budes ochotny zaspinit ruky.
mozno by stalo skor zauvazovat nad niecim novsim, mx5, swift sport ci z4. mne sa napriklad na zabavu velmi paci toyota 86 respektive subaru brz. ziadne s tych aut nema pod kapotou 8 valcov, ale na zabavu posluzia.
ale kazdopadne porovnavame neporovnatelne, rozdiel medzi autami 3 generacie a kazde je urcene na nieco podstatne ine. kazde stare auto bude potrebovat servisovanie a pokial nemas zaujem sa v aute hrabat sam, tak to asi nie je uplne dobra volba, cim starsie tym viac sa predpoklada ze si budes ochotny zaspinit ruky.
mozno by stalo skor zauvazovat nad niecim novsim, mx5, swift sport ci z4. mne sa napriklad na zabavu velmi paci toyota 86 respektive subaru brz. ziadne s tych aut nema pod kapotou 8 valcov, ale na zabavu posluzia.
Nie nie chlapci. Musí to byť moje primárne auto. Takže v rámci možností praktické, a ako tak pohodlné na denno denne jazdenie. Keby som si bral nejakú víkendovku, tak určite beriem mustanga s osemvalcom, prípadne mx5 (po ktorej už od mala túžim), alebo niečo maximálne nepraktické z veľkým motorom. Ale momentálne na to nejak nemám, živiť 2 auta, a nemal by som ho popravde ani kde parkovať.
tak ber ten ecoboost, stale to bude mustang, stale to bude mat dostatok vykonu.
-
Kibo
Hardcore addict
lukas9206, a čo kompromis 5,0 GT v plyne? 
lukas a nerozmýšľal si o niečom z dvojice Charger/Challenger? Oproti Mustangu su obe v podstate obrovské autá, čiže o niečo praktickejšie a je tam aj rokmi overená 3.6ka benzinova, s ktorou sa dajú celkom pekné spotreby spraviť, síce výkonovo to je ako ten ecoboost no
Plyn? Čo ja viem. Musel by som si o tom čo to naštudovať. Ale plyn do takého auta nepasuje asi tak ako štvorvalec
.
A čo sa týka Chargeru/Challengeru. Pravdu povedať, o nich som vôbec neuvažoval. Ale včera som v bazáre náhodou na jedného Chargera narazil, a na prvý pohľad to nevyzerá zle. Skúsim si o nich niečo prečítať.
A čo sa týka Chargeru/Challengeru. Pravdu povedať, o nich som vôbec neuvažoval. Ale včera som v bazáre náhodou na jedného Chargera narazil, a na prvý pohľad to nevyzerá zle. Skúsim si o nich niečo prečítať.
-
PhYs0c
King
lukas skus pozrieť na youtube mustanga s ecoboostom a nejakym remus výfukom aky to ma zvuk
ahojte
zvazujem ze svoje auto vymenim za nieco ine
chcel by som atmosferu do tych 3K, zatial jazdim na mazde 3 bk
zatial co som pozeral trh tak som nasiel opel astra H za 2500e (tam mam trochu vyhrady voci interieru "nemci") na druhej strane Uckovy zadny nosnik je celkom ekonomicky na udrzbu auta
popravde ani neviem po akych atmosferickych motoroch sa pozriet a co by bolo idealne
co sa tyka vybavy do tej sumy tak ratam s klimou , abs , centralom
ale na druhej strane zas by som nechcel cestovat pol republiky kvoli autu v takej sume
skor by som potreboval inspirovat niecim
zo zoznamu som vyskrtol fabia 2 (vsetky motori) , citroeni a asi aj peuegoty
zvazujem ze svoje auto vymenim za nieco ine
chcel by som atmosferu do tych 3K, zatial jazdim na mazde 3 bk
zatial co som pozeral trh tak som nasiel opel astra H za 2500e (tam mam trochu vyhrady voci interieru "nemci") na druhej strane Uckovy zadny nosnik je celkom ekonomicky na udrzbu auta
popravde ani neviem po akych atmosferickych motoroch sa pozriet a co by bolo idealne
co sa tyka vybavy do tej sumy tak ratam s klimou , abs , centralom
ale na druhej strane zas by som nechcel cestovat pol republiky kvoli autu v takej sume
skor by som potreboval inspirovat niecim
zo zoznamu som vyskrtol fabia 2 (vsetky motori) , citroeni a asi aj peuegoty
A aky zmysel ma menit tu Mazdu za toto? Resp. aky rocnik to je?
chcel by som vediet ci existuje alternativa mam rv 2005 a ten opel ako priklad je 2004
Neodpovedal si mi ale na otazku.
Diky yoggy, tu aby som poznal kompletnu genealogiu diskutujucich. Kazdopadne tato zmena je uplne nanic, keby si isiel z niecoho ako 3k do 8k, tak by som povedal ano, takto si radsej uz tie peniaze posetri, ked ti to auto ide. To nehovorim o tom, ze ine auta v tomto rocniku nepoznas, cize to moze byt (teoreticky) este aj horsie.
Keď už máš tú Mazdu poservisovanú, tiež by som si ju na tvojom mieste nechal. Pretože je dosť možné, že keby si zase kúpil auto za 3k €, tak ťa bude čakať podobný servis.
Tak tak, v tejto cene a s tvojimi poziadavakami musis mat velke stastie aby si nekupil crep. Mazdu mas uz asi opravenu, tak si ju uzivaj, daj este osetrit podvozok a dutiny proti hrdzi a mal by si mat na par rokov pokoj.
Stare auta sa budu kazit vzdy, ale na tej Mazde si uz hlavne veci spravil.
Stare auta sa budu kazit vzdy, ale na tej Mazde si uz hlavne veci spravil.
mne by to nedalo a auto by som servisoval dalej a dalej tak zvazujem inu variantu už nemam chuť tlačiť ďalšie peniaze do auta
-
guess.whoo
Redeemer
a cital si co ti pisali vyssie?