Antifa
Re: Antifa
Ešte že nackovia v Európe sú neškodní.
https://www.reuters.com/article/us-ital ... SKCN1UA1T0
Italy seizes air-to-air missile, guns in raids on neo-Nazis
https://www.reuters.com/article/us-ital ... SKCN1UA1T0
Italy seizes air-to-air missile, guns in raids on neo-Nazis
Aj preto tvrdim(e), že krajná lavica a krajná pravica sa si až priveľmi podobajú
Áno, viem. Horseshoe theory je veľmi obľúbená mentálna skratka. Bodaj by bol svet taky jednoduchý 
Obľúbená a hlúpa. Tak moc, až z toho v riti štípe.
S tym si skoc na gastro 
Bohuzial, ja nerozdelujem kto si svoje ciele vynucuje pachanim nasilia. Rozlistujem motivaciu a samozrejme, ako si niekde postol, byt anti-fasista by mal byt prirodzene nativny postoj kazdeho cloveka.
Akonahle vsak niekto zoberie "spravodlivost do svojich ruk" tymto stylom, je mi u prdele cela podkovicka, ci je lavak alebo pravak - je to smejd a na takych su v civilizovanom svete prostriedky - chvala bohu.
Bohuzial, ja nerozdelujem kto si svoje ciele vynucuje pachanim nasilia. Rozlistujem motivaciu a samozrejme, ako si niekde postol, byt anti-fasista by mal byt prirodzene nativny postoj kazdeho cloveka.
Akonahle vsak niekto zoberie "spravodlivost do svojich ruk" tymto stylom, je mi u prdele cela podkovicka, ci je lavak alebo pravak - je to smejd a na takych su v civilizovanom svete prostriedky - chvala bohu.
Čiže ty si počkáš až na stav, keď nacisti uchopia zase moc a potom už bude násilný boj proti nim legitímny, áno? Teraz nie je, lebo ešte nie sú takí silní. To má značnú logiku.
Nie, nie som paranoidny.
Podpalovanie autobusov a palivových zásobníkov je boj proti fašizmu? Dobre vedieť
Tak nepredstavujme si nacistov v hnedých košeliach ako v 30. rokoch 20. st., prirodzene sa bavíme o nových formách (neofašizmus, post-fašizmus). Antifašizmus je defenzívna reakcia, ide o preventívnu sebaobranu. Presne kvôli tomu, lebo vieme, čo sa dialo v minulosti. Tak netreba to nechať zájsť do takého stavu.Hegy napísal:Nie, nie som paranoidny.
S tym suhlasim.
Ano, vieme co robili aj komunisti. Preto im nesmieme dat smotanu vyhry nad fasizmom opat.
-
Solo_Kamen
King
Pokial niekto v pivnici schováva rakety vzduch-vzduch, tak je samozrejme na mieste nelegálneho vlastníka zavrieť na sakramenstky dlho... ak je pristihnutý pri ich používaní, tak zastreliť..
Beardie, nacizmus aj internacionálny socializmus sú krajne ľavicové ideológie potláčajúce občianske a ekonomické práva a slobody.
Beardie, nacizmus aj internacionálny socializmus sú krajne ľavicové ideológie potláčajúce občianske a ekonomické práva a slobody.
-
Solo_Kamen
King
Povráva sa o tebe, že si vyštudoval nejakú vysokú školu, takže je dosť hanba, že neovládaš také základné veci, ale ekonomické práva sú(veľmi zjednodušene, aby si to pochopil), že sa môžeš slobodne dohodnúť, s kým chceš pracovať, čo chceš komu predať, alebo kúpiť. A dokonca, že sa môžeš rozhodnúŤ aj niekomu niečo nepredať, ak sa ti ten človek nepáči 
Mňa zaujímalo na aké si myslel ty. Lebo mám nepekný dojem, že primárne na to, ktoré reflektuje obrázok. 
To su tie ktoré ako Kiska povedal sú nadradené ľudským právam?Solo_Kamen napísal:Beardie, nacizmus aj internacionálny socializmus sú krajne ľavicové ideológie potláčajúce občianske a ekonomické práva a slobody.
Aspon je uprimny.
what the fuckpresne takyto zdegenerovaní ludia potápapajú celu planetu, gratulujem
Nezmysel. Väčšina ľudí ani nevie čo fašizmus je. Vrátane návštevníkov tohto fóra.Hegy napísal:byt anti-fasista by mal byt prirodzene nativny postoj kazdeho cloveka
Ano. Fasizmus je to co si v Moskve vymyslia: neuctievat Putina ako pana Zeme, anexiu Krymu nazyvat anexiou, priznavat ludske prava vsetkym ludom...
Prečo si tie s ničím nesúvisiace nezmysly nepíšeš niekam na Twitter alebo podobne..?