Ahojte,
mám už roky domáce kino Philips HTS3583/12, ale v poslednom čase začína blbnúť.
Pôvodne som si myslel, že bude stačiť akýkoľvek DVD prehrávač a naň napojím reproduktory,
lenže toto domáce kino má repro zapojené pomocou Click-fit konektorov a tie majú len komplety, no príde mi nezmyselné kupovať komplet domáce kuno keď reproduktory mám.
Existujú len prehrávače, ktoré maju Click-fit konektory? Alebo ako by sa to dalo poriešiť?
btw. domáce kino som používal len kvôli reproduktorom, DVD/BD som neprehrával na ňom.
Dakujem.
Domace kino a reproduktory
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Domace kino a reproduktory
A čo ti začalo blbnúť? Neskúšal si mrknúť na bazoš?
Nejde zvuk, tak ho vypnem a uz sa nezapne len preblikne kontrolka, musim ho vytiahnut z elektriky (niekedy aj viackrat) a potom ide.
Ono uz mesiac po kupe bolo na reklamacii (menili komplet dosku). Ale kazdopadne uz to ma dost vela rokov, len ja uz si neviem predstavit pozerať TV bez tohto zvuku [emoji23]
Ono uz mesiac po kupe bolo na reklamacii (menili komplet dosku). Ale kazdopadne uz to ma dost vela rokov, len ja uz si neviem predstavit pozerať TV bez tohto zvuku [emoji23]
-
starysomar
Hardcore addict
A je problém spraviť reprokáblom iné koncovky?
Koncovky spravím, na tolko zrucny som,len aj keď ich prerobím tak neviem kam ich zapojiť [emoji23]
A predpokladám, ze ten prehrávač je zaroven aj zosilňovač, takze priamo do telky sa zapojiť asi nebudu dať
A predpokladám, ze ten prehrávač je zaroven aj zosilňovač, takze priamo do telky sa zapojiť asi nebudu dať
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kup nejaky lacny reciever co ma aspon hdmi a tam zapojis jetnotlive repro ked odcvaknes koncovky =)
Mozno budem za debila, ale aky receiver mas na mysli [emoji23]
//Uz viem.. kazdopadne take ceny, ze to radšej kupim nove domace kino [emoji23]
Btw koncovky na repro nie su. Su tam droty ktore sa zacvakavaju
//Uz viem.. kazdopadne take ceny, ze to radšej kupim nove domace kino [emoji23]
Btw koncovky na repro nie su. Su tam droty ktore sa zacvakavaju
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Mrkni na nejaký nový soundbar