Chcem kúpiť auto
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
a napriek tomu si myslis, ze ti daju za to auto 3300? plati co som napisal vyssie. ty nepredavas 2,5 ani 5,5 rocne auto, ktoremu dokopy nic nie je 
pozri , pojdem a uvidim
ked mi volali z AAA , tak to bolo asi takto:
trhova cena je 2500e , vravim dotycnej v ziadnom pripade nedam za 2500e auto s xenonmi a automatickou klimou
potom prisla s tym ze tych 3000eur by som mohol dostat ak nevezmem od nich auto
potom isla za "nadrizenym" ze vedia mi dat 3800e za auto ak ho vezmem od nich
dokopy za tym nadrizenym bola asi 3x alebo 4x
ocakavam podobny scenar na pobocke
potom prisla s takym vtipom ze ci nevezmem jednu kiu od nich za protihodnotu , sa jej pytam ci sranduje ze vezmem zakladnu kiu za mazdu vo vybave s xenonmi
taktiez som ju ubezpecil o tom ze viem velmi dobre kolko stoja veci ktore je nutne na aute zrobit to jest ESP a central
o dalsich veciach "neviem"
a ak je tu niekto toho nazoru ze mi daju 1500e a prikivnem behom 10minut - nie , pekne si zabalim rezne so sebou a aj chlebik si vezmem ale pod tych 3.5K by som nesiel
nech si potom vykupia dovezenu mazdu z nemecka s cenou 4400e bez sk spz a potom zjednavaju
- pre vyrivacov , mozno sa mylim mozno to tak nebude ale chcem vediet kolko mi za to auto daju oni potom sa bude riesit co dalej ak nepochodim
ked mi volali z AAA , tak to bolo asi takto:
trhova cena je 2500e , vravim dotycnej v ziadnom pripade nedam za 2500e auto s xenonmi a automatickou klimou
potom prisla s tym ze tych 3000eur by som mohol dostat ak nevezmem od nich auto
potom isla za "nadrizenym" ze vedia mi dat 3800e za auto ak ho vezmem od nich
dokopy za tym nadrizenym bola asi 3x alebo 4x
ocakavam podobny scenar na pobocke
potom prisla s takym vtipom ze ci nevezmem jednu kiu od nich za protihodnotu , sa jej pytam ci sranduje ze vezmem zakladnu kiu za mazdu vo vybave s xenonmi
taktiez som ju ubezpecil o tom ze viem velmi dobre kolko stoja veci ktore je nutne na aute zrobit to jest ESP a central
o dalsich veciach "neviem"
a ak je tu niekto toho nazoru ze mi daju 1500e a prikivnem behom 10minut - nie , pekne si zabalim rezne so sebou a aj chlebik si vezmem ale pod tych 3.5K by som nesiel
nech si potom vykupia dovezenu mazdu z nemecka s cenou 4400e bez sk spz a potom zjednavaju
- pre vyrivacov , mozno sa mylim mozno to tak nebude ale chcem vediet kolko mi za to auto daju oni potom sa bude riesit co dalej ak nepochodim
-
guess.whoo
Redeemer
okej no vela stastia a nervov. ak si na tom s podnikanim tak dobre, ze mozes minimalne jedno poobedie zabit tymto tak prosim 
no je to jedna z ciest ktoru mozem skusit , ako vravim ked nepochodim potom budem riesit co dalej s autom
ked som predaval feliciu boli asi traja ludia ktori mali otazky tipu preco je toto tak spinave preco je tu potah natiahnuty viac nez na druhej strane.. zjavne prisli kupovat maybach za 320e
ked som predaval feliciu boli asi traja ludia ktori mali otazky tipu preco je toto tak spinave preco je tu potah natiahnuty viac nez na druhej strane.. zjavne prisli kupovat maybach za 320e
strasne sa tesim na spravu od teba ako to prebiehalo a aky si spokojny
guess.whoo to napisal pekne... zabit poobedie namiesto niecoho produktivneho. Ak si myslis, ze realne telefonovala s nadriadenym, si presne tak cielova skupina, ktoru AAA hlada.
ty si zjavne nepochopil že to bolo na prvy krat jasne
, fakt si myslíš že som tomu veril ?
lol , ja viem presne čo ma bude čakať v piatok len dve veci sa môžu stať bud odidem s peniazmi alebo s autom
V piatok ta caka len jedna vec - strata casu. S peniazmi urcite neodides, resp. tak s 39% toho, co si myslis, ze dostanes.
-
awtt
Medium Professional
No tak ako si pochodil? Cele forum caka.japaja napísal:ty si zjavne nepochopil že to bolo na prvy krat jasne, fakt si myslíš že som tomu veril ?
![]()
lol , ja viem presne čo ma bude čakať v piatok len dve veci sa môžu stať bud odidem s peniazmi alebo s autom
myslim, ze tam este stale sedi
Posledná návšteva: 19 Júl 2019, 16:50 (piatok)
Vtedy sa mu asi vybil mobil v cakarni
Auto este nie je online:
https://www.aaaauto.sk/mazda/3/2002.htm ... &ymin=2002
Vtedy sa mu asi vybil mobil v cakarni
Auto este nie je online:
https://www.aaaauto.sk/mazda/3/2002.htm ... &ymin=2002
-
guess.whoo
Redeemer
ani sa nelogne lebo sa hanbi 
alebo je už zahojeny a je na bahamach
Ahojte,
Mam golfa 1.6tdi bluemotion 08/2011 najazdenych 185k km, kupovane nove. Jedine co sa mi tam zatial pokazilo bol ERG ventil (tu skratku som mozno skomolil, na aute si viem vymenit akurat tak koleso) a samozrejme klasicke servisne zalezitosti ako rozvody (2x menene), brzdy a podobne. Auto servisovane vo VW az na 2x suchnute dvere to som dal robit inde. Jazdim cca 25k rocne z toho 90% dialnica, od pondelka do piatku mi auto stoji na ulici.
Otazka na obecentstvo: nechat si to auto a dojazdit ho, alebo predat a kupit nieco novsie ?
V hladaciku mam Passata 150 konovy diesel 12/2017 najazd 34k km manual.
Momentalne som vo faze ze som vsetkym moznostiam otvoreny, a cital som tu par prispevkov a zopar ludi sa tu vyzna rozhodne lepsie ako ja, tak kratky koment by potesil. Dik
Mam golfa 1.6tdi bluemotion 08/2011 najazdenych 185k km, kupovane nove. Jedine co sa mi tam zatial pokazilo bol ERG ventil (tu skratku som mozno skomolil, na aute si viem vymenit akurat tak koleso) a samozrejme klasicke servisne zalezitosti ako rozvody (2x menene), brzdy a podobne. Auto servisovane vo VW az na 2x suchnute dvere to som dal robit inde. Jazdim cca 25k rocne z toho 90% dialnica, od pondelka do piatku mi auto stoji na ulici.
Otazka na obecentstvo: nechat si to auto a dojazdit ho, alebo predat a kupit nieco novsie ?
V hladaciku mam Passata 150 konovy diesel 12/2017 najazd 34k km manual.
Momentalne som vo faze ze som vsetkym moznostiam otvoreny, a cital som tu par prispevkov a zopar ludi sa tu vyzna rozhodne lepsie ako ja, tak kratky koment by potesil. Dik
passat je uplne ine vozenie, samozrejme neviem v akej vybave
ja by som isiel do dsg, su fajn a v tom najazde nebudes mat ani ziadne problemy a starosti, pozeraj aj led svetlomety, svietia bombovo
ak to mas kde parkovat ja by som do toho isto siel
ja by som isiel do dsg, su fajn a v tom najazde nebudes mat ani ziadne problemy a starosti, pozeraj aj led svetlomety, svietia bombovo
ak to mas kde parkovat ja by som do toho isto siel
Pri tvojom najazde by som bral radsej Passata, velmi ho ocenis na dialnici. Pocitaj vsak s tym, ze ti mozu stupnut servisne naklady. Bude v nom viac elektroniky a ide o auto z vyssej cenovej kategorie ako Golf. A vacsinou plati, ze je lacnejsie servisovat maly hatchback ako vacsi sedan, ktory novy stoji 2x viac.
clovek ktory robil obhliadku mi povedal k tomu tolko ze je to riziko pre nich vziat taketo auto ktoremu konci stk s tym ze stk sa uz neda "dublovať" nvm čo to znamená za výraz a že už sa im neoplati ho vziať keby stk bola 1,5r a tak , tak by už mali k tomu iny pristup ale vzhľadom na situaciu kolo stkačiek a ostatných vecí tak nie 
ide sa plan B ! a zajtra zisitm čo auto je z podvozkovej strany
ide sa plan B ! a zajtra zisitm čo auto je z podvozkovej strany
-
guess.whoo
Redeemer
no vidiiiis. mal si spravit STK a potom by si sa zabavil
Michi - preco prave passat? v rovnakej cene mas aj lacnejsie a lepsie vybavene limuziny
Michi - preco prave passat? v rovnakej cene mas aj lacnejsie a lepsie vybavene limuziny
možno chce kombi nie limo
-
guess.whoo
Redeemer
to iste plati pre combi