Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Príspevok od používateľa aacid »

ale to je nieco uplne ine. to je presne o tom ze mas telefon s nejakou nefunkcnou nadstavbou, ktoru tam nabastlili nejaki cinania. cinges prave rozprava o cistom androide. staci si otvorit android dokumentaciu a precitat si co nove priniesla verzia 9.0, 8.0 a podobne. zistis ze su to vacsinou veci ktore vela vyrobcov uz davno poskytuje vo svojej nadstavbe.
priklad 8.0, oreo, najvacsia feature bolo picture in picture, nieco co samsung vo svojich telefonoch mal uz davno.
otvor si 9.0, pie, overview toto su najvacsie novinky:
Notification updates and smart reply
ImageDecoder for bitmaps and drawables
Data cost sensitivity in JobScheduler
Display cutout APIs
Multi-camera APIs
parada, co? ako som bez tohto mohol zit?
deszka3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa deszka3 »

Ja som tiez zacinal na Androide, potom som presiel na iPhone(6S), mal som ho rok aj pol, bol som spokojny ale chcel som zmenu, tak som si kupil Galaxy S8. S8 uz mam pomaly 2 roky a som velmi spokojny a predstav si cinges, ten telefon vazne neseka, odkedy ho mam tak mi doslo asi 8 aktualizacii(spolu s bezpecnostnymi). Suma sumarum nehovorim, ze Android je lepsi alebo opacne, je to hlavne o uzivatelovi. Rozmyslam nad nastupcom mojej S8 a napada ma jedina bud Galaxy S10 alebo iPhone XS.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

fildinko napísal:Kto už prešiel z iPhone na nejaký android fón?
ja som vcera presiel z XS na S10+
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

Prejsť na Android je bez problémov možné a je to možno lepšia voľba, ale keď už ste v tom ekosystéme (iwatch, Macbook, iPad, AirPods) tak sa už ťažko prechádza. Ten ekosystém je proste nádhera.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

pre mna je ten ich system moc obmedzeny. android ma v tomto volnejsiu ruku co je pre mna plus.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Arkaz, android nema ekosystem, okrem xiaomi, skus to trochu rozpisat..
Android v podslednu dobu na vsetko len serie a neprinasa nic nove.. - sekol s tabletmi, hodinky nevideli aktualizaciu ani nepamataju, aplikacie na android tv su takmer nepouzitelne, ovladanie je peklo, uplne na to vsetko seru..
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Filip87 napísal:Prejsť na Android je bez problémov možné a je to možno lepšia voľba, ale keď už ste v tom ekosystéme (iwatch, Macbook, iPad, AirPods) tak sa už ťažko prechádza. Ten ekosystém je proste nádhera.

Ja som začínal na iPhone 3G, 5S, 6S, SE, teraz XR. Pri XR som si kúpil Apple Watch. A dovtedy som nikdy nemal problémy že by mi budík nezazvonil. Nechápem čo sa stalo, ale pár krát sa mi normálne stalo že budík mi zasvietil na mobile a nič viac. Žiadna melódia ani nič. A to mám mobil vždy v tichom režime.

Proste mobil mi zasvietil o 5 tej že je budík a svietil až do 6-7 kým som sa nezobudil ja a pozrel som sa naň že svietil asi celý čas. Baterka bola z toho dosť vycucaná. Čo som si všimol keďže nabíjam pred spaním do plna a potom vyberiem zo zásuvky.

Hľadal som aj na internete. Ale mám pocit že len ja som mal tento problém. Nerozumiem tomu.
Filip87
Medium Star
Medium Star

Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Príspevok od používateľa Filip87 »

Ja som mal iPhone 2G, 3G, 3GS a ešte potom 4. Následne som vyskúšal Samsung Galasy S4, Note 3 a potom Samsung Galasy S8+. Potom som si kúpil iPhone 7+ a už nechcem meniť. Teraz mám iPhone XS a prešiel som na Apple ekosystém.

Tak som sa nestretol s takýmto problémom. Ja fungujem na verejnej public beta iOS 13 a nemám žiadny problém. Možno by som spravil factory reset.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Filip87 napísal:Tak som sa nestretol s takýmto problémom. Ja fungujem na verejnej public beta iOS 13 a nemám žiadny problém. Možno by som spravil factory reset.

Pokiaľ som nemal hodinky nikdy som tento problém nemal. Factory reset je odveci IMHO.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Od veci urcite nie je, len si lenivy to spravit :-)

Co sa tyka atypickych problemov, tiez ma skoro porazilo, ked 8 Plus mal verziu iOS, ktore ostatne telefony nemali (novsiu) a ja som samozrejme robil upgrade. Vtedy mi neslo presunut ziadne data na novy telefon a to ani cez iCloud. Apple uz nie je to, co byval. Support mi navrhol enrolment na nejaku spolocnu non-public betu, ale to som sa hned vykaslal na taketo nieco.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

cinges - co je na android tv nepouzitelne ? Pouzivam Shield TV uz 3 roky a nestretol som sa este s tym, že by tam bol nejaký problem oproti Apple TV ci už vo funkčnosti alebo ovládaní, ono jasne neda sa porovnavat nejaka 30 eurova android tv krabicka s AppleTV
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

v apple music ked skonci platene clenstvo a zmyzne automaticky playlist navzdy ci sa sam obnovi ?
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

predstavili nove iphony a nikto nic. je vidiet, ze posledne roky to stratilo stavu
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Trussardi napísal:v apple music ked skonci platene clenstvo a zmyzne automaticky playlist navzdy ci sa sam obnovi ?
Playlist nezmizne. Bude tam keď zaplatíš.

//autoeditácia príspevku (14 Sep 2019, 14:06)
yoggy napísal:predstavili nove iphony a nikto nic. je vidiet, ze posledne roky to stratilo stavu
Žiadne prevratné novinky. Stále je to dokonalý stroj. Ale kupovať to, ak máte X/XS, je zbytočné.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

yoggy napísal:predstavili nove iphony a nikto nic. je vidiet, ze posledne roky to stratilo stavu
dám vedieť pocity keď ho budem mať
CheZteR
Redeemer
Redeemer

lebo nemá zmysel nanho prechádzať a ani sa len o ňom baviť, drahá kktina a zbytocny prechod ako z X tak aj z XS
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Tak ja mam stale 7 a fakt som premyslal nad vymenou ale potom som po predstaveni dospel k tomu, ze je to zbytocne. Akurat by som na svojom chcel lepsi fotak. :)
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Podobne to vidím aj ja s 8+. Buď kúpim za dobrú cenu zľacnené XS, alebo ešte rok počkám.
IPhone 11 má škaredé hrubé okraje a Pro je zbytočne predražené.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Mna na mojom zacina hnevat notch celkovo a hlavne battery life - aj o 4 poobede musim nabijat uz, pricom bateria ma po roku 91%.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

mne baterka na X po 3 mesiacoch od kúpy ukazovala 99% a nakoniec som ho po roku predával s 89%
dosť smutné na 1000 eurovy telefon
Napísať odpoveď