Xiaomi kolobežka m365
-
Black.Raven
Medium Star
Xiaomi kolobežka m365
ahojte, mam určite pochybnosti o stave mojej baterky na uvedenej el. kolobezke. Kupoval som ju asi pred dvoma týždňami, slovenský eshop. Celkovo som ju nabijal len 4x. v aplikacii mi sem tam pri stave baterky vyskočí "abnormal". Môžte sa mi na to pozrieť? Ci je to v poriadku alebo je tam dôvod na reklamáciu.
Re: Xiaomi kolobežka m365
Čo je to za aplikáciu?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Predpokladam, ze daka oficialna Xiaomi aplikacia, kedze dokaze nacitat aj seriove cislo, jednotlive clanky atd...
-
Black.Raven
Medium Star
m365tools
Neni to oficiálna aplikácia a volá sa m365 tools.
Tie hodnoty jednotlivých akumulátorových článkov sú v poriadku. Skús ale s kolobežkou prejsť napríklad 5 km a potom sa pozrieť na tie hodnoty. Niektorí s tým mali problém Že keď bola plne nabitá tak ukazovala úplne v poriadku Ale keď už trochu prešli tak tam boli veľmi veľké rozdiely v jednotlivých hodnotách. Každopádne si nájdi na Facebooku xiaomi mi scooter cz/sk stránku a tam ti poradia ak by si mal nejaký problém.
Tie hodnoty jednotlivých akumulátorových článkov sú v poriadku. Skús ale s kolobežkou prejsť napríklad 5 km a potom sa pozrieť na tie hodnoty. Niektorí s tým mali problém Že keď bola plne nabitá tak ukazovala úplne v poriadku Ale keď už trochu prešli tak tam boli veľmi veľké rozdiely v jednotlivých hodnotách. Každopádne si nájdi na Facebooku xiaomi mi scooter cz/sk stránku a tam ti poradia ak by si mal nejaký problém.
-
Black.Raven
Medium Star
Hodnoty sú rovnaké aj po jazde. Ide mi vlastne o ten cell deviation, že sa to vymyká štandardom. Ale možno si robím zbytočne starosti
Myslím si že je to v poriadku ale zajtra ráno idem s priateľkou na výlet tak ti to pozriem na jej kolobežke ako to tam má.
Tie rozdiely v jednotlivých článkoch sú minimálne To je úplne v poriadku.
Tie rozdiely v jednotlivých článkoch sú minimálne To je úplne v poriadku.
Na jednom screene mas teplotu baterie 28 stupnov, na dalsom -20 
Práve som sa vrátil z výletu Nemám tam nič to abnormal uvidím Keď sa nabije do plna tak ti to ešte zistím
Ani po nabití, chod na tu fcb stránku tam ti poradia
//foto do prílohy
Ani po nabití, chod na tu fcb stránku tam ti poradia
//foto do prílohy
skus aj oficialnu appku tam to uvidis tiez, boli aj nejake firmware upgrady na baterku