Holičstvá
Re: Holičstvá
Strih vlasov 10€ u barbera v Martine.
-
starysomar
Hardcore addict
V obývačke od manželky zadarmo 
Brno od nejakych 120kc(obyc holicstvo) az po 500+ (ultra hipster barbershops). Ja platim u svojej dlhorocnej kadernicky 170kc.
7,5€ aj s umytim. Okrajova cast BA.
Môžeš napísať kde? Tie 300-400 CZK vo Vaňkovke mi prídu celkom zlo.melonSVK napísal:Brno od nejakych 120kc(obyc holicstvo) az po 500+ (ultra hipster barbershops). Ja platim u svojej dlhorocnej kadernicky 170kc.
Inak pre doplnenie, 200 CZK občas u známej kaderníčky.
Asi zalezi kde byvas, ja chodim sem http://www.kadernictvi-kralovopole.cz/
Ale myslim ze v kazdej stvrti najdes podobne kadernictvo za rozumne peniaze, je jasne, ze v obchodaku v centre mesta to nebude stat 200 korun
Ale myslim ze v kazdej stvrti najdes podobne kadernictvo za rozumne peniaze, je jasne, ze v obchodaku v centre mesta to nebude stat 200 korun
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zilina, centrum, oproti Auparku 5,50€. Na jar este 4,50€ a predtym este 3,50€. Dost rychlo zdrazuju, a napriek tomu tam maju stale plno. Dufam len, ze to nedosiahne ceny v obchodakoch ako napr. 14€ za obycajne ostrihanie.
-
yoggy
Ja chodim poslednu dobu do klier za 12,40e. A mozem povedat, ze konecne som s vysledkom spokojny. 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Barber v PO - 10€ (vlasy+brada) 
Hero Barber v BA - (25 - 35€) záleží ku komu idem.
Aky je vlastne rozdiel medzi holicom a barberom?
Barber je asi ako kaderníctvo pre dámy..akurát je to pre pánov.
A robia aj brady. Teda vacsinou.
Barber je po slovensky holič.konyk87 napísal:Aky je vlastne rozdiel medzi holicom a barberom?
Barber je vyssi level kvalitou aj cenou. Kto ma sikovnu priatelku tak ho vystriha strojcekom hocikedy za par minut, kto je sikovnejsi tak to zvladne aj sam.
V Martine old school holicstva tak 4 eura. Nakupne centra okolo 7 az 9 eur. Barber 10 a viac.
-
mirak2
Hardcore addict
v Kosiciach chodim k Barberovi na KVPcku, klasicke strihanie u neho stoji tusim 10 ci 12 eur.
v Innsbrucku bezne neturecke holicstvo klasicky strih stoji okolo 20 eur, u Turkov 15 eur
v Innsbrucku bezne neturecke holicstvo klasicky strih stoji okolo 20 eur, u Turkov 15 eur
Mal som vlasy, že som si strihal iba boky strojčekom a vrch som neriešil (najnižší level), alebo ma strihala frajerka (trochu lepšie), alebo som chodil po random holičstvách za nejakých 4-5€, a bolo to relatívne ok. Teraz som bol v BB v King Barber, platil som 15€ a musím skonštatovať, že najbližšie pôjdem zase tam a radšej priplatím.
barber v ba v boroch strih 15 a brada 10 ale inde uz nechodim, z klieru chodim vystrihany ako kohut, za usetrenych 10 eur sa mi neoplati chodit mesiac po svete ako ko*ot