Europska únia

Diskusie na politické témy...

Odkial viete informácie o EU

Hlasovanie ukončené 30 nov 2009, 10:21

Z vlastného úsilia kedže ma to zaujíma
5
23%
Vo všeobecnosti z TV, časopisov, atd
13
59%
vobec ma EU nezaujima
4
18%

Celkom hlasov: 22

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Europska únia

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:takze Europa nie je a nikdy nebola obyvana len belochmi. preto je boj za snehobielu Europu chorobne bluznenie, lebo Europanmi su aj ti, ktorych predkovia tu ziju ovela dlhsie ako si Slovaci uvedomuju, ze su Slovakmi.
Teraz je dobré previesť túto "teóriu" do praktických príkladov.

"Nevadí, že väčšinu dediny už tvoria cigáni, lebo aj pred 50 rokmi tam žila jedna cigánska rodina."

"Nevadí, že moslimovia tvoria vyše 8% (napr.) švédskej populácie, lebo ani pred 100 rokmi tam nebolo 0% moslimov"

Dobrá práca, určite si presvedčil stovky, možno tisíce ľudí, čítajúce toto fórum. :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

prosim?
v ktorej casti tejto diskusie som ci nieco vadi alebo nie?
ja cely cas rozporujem tvoju halucinaciu o snehobielej Europe. lebo je vraj mytologicke, ze by obyvana belochmi nebola.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

"Rozporuješ" jedine nezmysel, ktorý si si vymyslel.

Každému kto číta diskusiu môže byť jasné, či smeruješ k tomu, že to "vadí" alebo "nevadí".
jackb
Redeemer
Redeemer

tak uz si na prvom stupni zkaladnej skoly a hras vadi-nevadi? alebo ti vestica Teodora pozicala nausnice a sklenenu gulu?
-AA- napísal:Nie, nerátajú sa medzi bielych Európanov.

Neblahé následky invázie, ako príklad ďalších demografických zmien .. z takých ako ty musia mať ľavičiari sediaci v EÚ radosť.
:lol: nezabúdaj na Cigánov, aj tí sa tu vyskytujú už stáročia. Stále ti nedošlo, že žiadny z tvojich smiešnych príkladov, výnimiek a iných odchyliek, nezmení nič na tom, že základným kameňom toho, čomu sa hovorí Európa, sú Bieli Európania.
je tam tebou napisane, ze Europu obyvaju len belosi, lebo vsetko ostatne su lavicke hluposti?
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Myslím že s tým som prišiel ja: post2337145.html#p2337145

Na čo som chcel skôr poukázať boli tendencie ĽSNS ospravedlňovať ich účasť v inštitúcií ktorú tak kritizovali. Samy označili mandát v európskom parlamente ako vlastizradu. Logicky z toho vyplýva že aj oni sú vlastizradcovia. Argumenty ako
"časy sa menia, bla bla ... situacia si to vyžaduje, blabla" sú irelevantné, Kotlebovci sa predsa uchádzali o mandát v EP s vedomím že tam budú izolovaní a ich vplyv tam bude minimálny.
jackb
Redeemer
Redeemer

no a Aryan tu obhajuje svoju utkvelu predstavu, ze mytus o bielej Europe nie je, lebo ta bola obyvana belochmi az do 10.5. 1945.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:je tam tebou napisane, ze Europu obyvaju len belosi, lebo vsetko ostatne su lavicke hluposti?
Nie. Tvoja "sklenená gula" je už dávno rozbitá.
DEVZYO1G napísal:Na čo som chcel skôr poukázať boli tendencie ĽSNS ospravedlňovať ich účasť v inštitúcií ktorú tak kritizovali. Samy označili mandát v európskom parlamente ako vlastizradu. Logicky z toho vyplýva že aj oni sú vlastizradcovia. Argumenty ako
"časy sa menia, bla bla ... situacia si to vyžaduje, blabla" sú irelevantné, Kotlebovci sa predsa uchádzali o mandát v EP s vedomím že tam budú izolovaní a ich vplyv tam bude minimálny.
Konečne niečo k veci. Vraciam sa ale k tomu čo som už pôvodne napísal, ak je citát z roku 2004 - rok vstupu do EÚ, ide o inú situáciu ako o 15 rokov neskôr. Z kontextu vyplýva, že zradou bolo označené samotné vstúpenie do EÚ, čoho symbolom mali byť spomínané miesta v EP.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

-AA- napísal:Konečne niečo k veci. Vraciam sa ale k tomu čo som už pôvodne napísal, ak je citát z roku 2004 - rok vstupu do EÚ, ide o inú situáciu ako o 15 rokov neskôr. Z kontextu vyplýva, že zradou bolo označené samotné vstúpenie do EÚ, čoho symbolom mali byť spomínané miesta v EP.
Nie, pozri si tu fotku znovu a citaj pomaly, za zardu bolo oznacene byt eurposlancom.

K tomu rok 2016, ked LSNS oranizovalo zbieranie podpisov za vystupnie ze Eu nebolo tak davno, vtedy padali tiez silne obvinenia. A dnes...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Ty čítaj ešte pomalšie čo som napísal. Aj keď neviem či to pomôže.

https://slovnik.aktuality.sk/pravopis/s ... ?q=kontext
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

-AA- napísal:Ty čítaj ešte pomalšie čo som napísal. Aj keď neviem či to pomôže.

https://slovnik.aktuality.sk/pravopis/s ... ?q=kontext
Kontext je nova "mladicka nerozvaznost"?

Kotleba na bilbordoch tvrdi, ze je vo svojich nazoroch nmenny.

A na ten rok 2016 nezaregujes?
jackb
Redeemer
Redeemer

Ary, a teraz si pozri ako sa v jazyku tvojho naroda pisu biely a beloch :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

-AA- napísal:Nie. Tvoja "sklenená gula" je už dávno rozbitá.

Konečne niečo k veci. Vraciam sa ale k tomu čo som už pôvodne napísal, ak je citát z roku 2004 - rok vstupu do EÚ, ide o inú situáciu ako o 15 rokov neskôr. Z kontextu vyplýva, že zradou bolo označené samotné vstúpenie do EÚ, čoho symbolom mali byť spomínané miesta v EP.
A teraz sú tie isté miesta obsadene členmi strany LSNS.A co je ešte horšie, obsadili ich s vedomím že ich vplyv bude minimálny. Prečo toto nieje vlastizrada?
Nieje predsa základná premisa že EÚ je pre Slovensko niečo nežiaduce (vid snaha o vystúpenie). Kotlebovci vedeli ze tam budu impotentni, čiže ani argument o akejsi zmene zvnútra tu neobstojí.

Mne z toho vychádza jedine - voňajú im peniaze a šikovne využili svojich voličov. Prípad s bagrom je niečo podobné, trosku viac symbolické.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Členstvo v EÚ je už fakt, to že vplyv akéhokoľvek slovenského poslanca je minimálny, nebolo "zatajované".

Nie je to ale dôvod dobrovoľne prenechať tieto pozície ľuďom, od ktorých sa nedá očakávať ani snaha o hájenie národných záujmov.

Celá táto kritika je hranie na údajné zradenie idealistických princípov "kotlebovcov". Z môjho pohľadu opodstatnená len ak sa účasťou v týchto inštitúciách, stanú aj ich bežnou súčasťou, bez rozdielu od ostatných.
DEVZYO1G
Addict
Addict

-AA- napísal:Členstvo v EÚ je už fakt, to že vplyv akéhokoľvek slovenského poslanca je minimálny, nebolo "zatajované".
Nikde som netvrdil opak - tvrdím že Kotlebovci vedeli že ich vplyv bude o to nižší z dôvodu že budú izolovaní. Preto tvrdím že zradili, ak nie vlasť, tak svojich voličov.
-AA- napísal:Nie je to ale dôvod dobrovoľne prenechať tieto pozície ľuďom, od ktorých sa nedá očakávať ani snaha o hájenie národných záujmov.
Ale Kotlebovi majú mylnú predstavu o tom čo sú záujmy Slovenska - preto ich v EP ani nemôžu hájiť. To je tvoj výmysel že prítomnosť Kotlebovcov je jediná garancia hájenia záujmov Slovenska.

Chápem, musí to byť celkom potupný pocit pre teba ako voliča LSNS.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

DEVZYO1G napísal:Ale Kotlebovi majú mylnú predstavu o tom čo sú záujmy Slovenska - preto ich v EP ani nemôžu hájiť.
Svetoobčania a komunisti tvojho typu majú tú "spravnu" predstavu čo sú narodné zaujmy :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nejaká chorvátska diplomatka mala tiež "nesprávnu" predstavu o budúcnosti Európy.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... nicni_remy
Prílohy
f8d5e3d4fbb8739f3686c94d8c5d479d_XL.jpg
DEVZYO1G
Addict
Addict

Doučiť dejepis a geografiu, inak to nejde.
Len treba dávať pozor, aby učiteľ náhodou nebol žid. Že, ty antisemita?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

No hlavne by nemal tárať, relativizovať a byť komunista.

//autoeditácia príspevku (18 Sep 2019, 8:10)
O fungovaní EÚ z iného pohľadu,
jackb
Redeemer
Redeemer

odvratena strana EU je, ked sa z dani obyvatelov EU platia nackovia, ktori ju chcu znicit a cez nich aj tieto projekty, kde sa na politicku propagandu zneuzivaju deti.

ked sa mu bridi EU, nech sa vzda platu. je to rovnako pokrytecke ako vsetci ti pakovia, co hadzu vojenske vyznamenania za misie, ale zabudaju vratit tie desiatky tisic co na nich zarobili.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Myslím, že práve v tejto relácii zaznelo, že by "rád prišiel o prácu (v EP)", tým že by sa celý zrušil.

Na druhej strane je infantilné požadovať odmietanie alebo vrátenie zdrojov z týchto inštitúcii, keďže z daní ich platia všetci, aj keď nepriamo-nedobrovoľne.
Napísať odpoveď