Páni neviete mi prosím poradiť nejaký jednoduchý video editor? Stačí úplne nejaké základné orezanie videa + možno pridanie jednoduchého textu, bez nejakých efektov a pod.
Najlepšie, keby bol free a v sk / cz jazyku. Hľadám to pre otca
Ďakujem za tipy
Strih videa for dummies
-
nejakymarko
Addict
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Strih videa for dummies
Tazko povedat, mozno Windows Movie Maker, ten je sk/cz a tieto zakladne veci zvladne, mozno este Pinnacle Studio by mohlo byt z tych jednoduchsich a je tiez v cestine (treba stiahnut cesku verziu). Aj cestky Zoner Photo Studio X ponuka pracu s videom. Niekede medzi by mohol byt napriklad program Shotcut alebo Ashampoo Movie Studio. Z tych profi Adobe Premiere Pro alebo Sony Vegas. Neviem aky je otec zdatny, kolko nervov na to bude mat, treba skusit a uvidi sam.
-
nejakymarko
Addict
Zdatný nie je, potrebuje to len k nejakému strihu videí z tréningových procesov zápasov a tak na následný rozbor s mužstvom atd.
Dik za tipy, skúsim mu odporučiť ten movie maker (neviem prečo som si myslel, že s vistou skapal aj movie maker) a pripadne ten pinnacle
Ďakujem za pomoc K+
Dik za tipy, skúsim mu odporučiť ten movie maker (neviem prečo som si myslel, že s vistou skapal aj movie maker) a pripadne ten pinnacle
Ďakujem za pomoc K+
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Myslim, ze oficialne asi Movie Maker skoncil. Predpokladam vsak, ze sa bude dat stiahnut a pouzit. Ak Pinnacle, tak daku starsiu verziu, tie neboli az take nabite funkciami a nebolo problem ich zohnat v cestine. Co som pozeral screeny novej verzie, tak uz to tam dost pokrocilo k profesionalnejsiemu strihu videa.
Pokial dokazes stiahnut Movie Maker, tak to bude dobra volba, je intuitivny a lahko sa s nim pracuje, len obcas mi padal a je mozne ze bude mat problem s novsimi formatmi.
Na celkom jednoduche strihy je dobry napr. AviDemux, vyhodou je ze je mozny strih aj celkom bez rekompresie, takze je to rychle a bez straty kvality, ak su videa z rovnakeho zdroja.
Tu je clanok viacerych, niektore su aj zdarma: https://www.zive.cz/clanky/programy-na- ... fault.aspx
Na celkom jednoduche strihy je dobry napr. AviDemux, vyhodou je ze je mozny strih aj celkom bez rekompresie, takze je to rychle a bez straty kvality, ak su videa z rovnakeho zdroja.
Tu je clanok viacerych, niektore su aj zdarma: https://www.zive.cz/clanky/programy-na- ... fault.aspx