V PC (Win.7) mám 2 zvukové karty. Jedna je na zákl. doske (myslím Realtec alebo tak nejak), a druhú mám cez USB. Je to Creative Sound Blaster THX. Táto je o dosť kvalitnejšia než tá na doske. (Obe sú 5.1)
Ku každej mám jednu reprosústavu. Doteraz som fičal na 5.1 zostave od Creative. Je dobrá na filmy a hry, ale nie na hudbu. Preto som nedávno nahodil tú USB zvukovku a prikúpil k nej 2.0 zostavu Creative Gigaworks T20 na počúvanie hudby. Lenže v systéme môžem mať aktívnu iba jednu. Resp. jednu predvolenú a druhú predvolenú pre komunikačné zariadenie, čo ale môj problém nerieši. Ja by som potreboval aby sa hudba spúšťala na jednej karte a Filmy a hry zase na tej druhej. Samozrejme že nie naraz! Potrebujem niečo kde sa dá nastaviť aké programy/prehrávače/aplikácie sa budú spúšťať na akej zvukovke aby som nemusel zakaždým chodiť do nastavenia zvuku. Vie, prosím vás niekto ako na to? Ďakujem vopred. (Rovnako ďakujem aj za to že mi nebudete radiť aby som to hodil do smetiaka a kúpil zase niečo iné).