Energeťáky
Energeťáky
Ako často ich pijete a koľko ich vypijete za deň ?
-
yoggy
Re: Energeťáky
Pil som kazde rano jeden. Momentalne ma ale viac nastartuje doubleshot od starbucks 
Kofein, taurin a cukor - toto je to startovadlo? Cukor obmedzujem, takze aj energetaky (aj tie bez cukru), no napriek tomu vypijem tak 3 mesacne, ale skor od chuti.
Tiez energetak dam skor od chuti ked sa zarovej aj energia hodi. Ale velmi zriedka.
yoggy - nechapem ako niekto moze pit ten odpad co robia. Brrrrr
Ja si denne lupnem priemerne 2,5 dopia
yoggy - nechapem ako niekto moze pit ten odpad co robia. Brrrrr
Ja si denne lupnem priemerne 2,5 dopia
v jednom obrdobi som zvykol vypit jeden energetak denne/obden, ale teraz uz dlhsie ich nepijem vobec ani nepijem kavu.
Energetak som zvykol miesat s dzusom, alebo zelenym cajom.
Energetak som zvykol miesat s dzusom, alebo zelenym cajom.
Nepijem. Je to placebo, ako káva.
Kava urcite nie je placebo. Ale ked niekto pije odpad bez efektu tak ano, vie byt aj placebo.
inak ten Alkohol killer je energetak alebo čo je to??
Z hľadiska kofeínu, ako "nakopávač," určite je.wladas napísal:Kava urcite nie je placebo. Ale ked niekto pije odpad bez efektu tak ano, vie byt aj placebo.
-
yoggy
Starbucks alebo ine energy znacky?wladas napísal:yoggy - nechapem ako niekto moze pit ten odpad co robia. Brrrrr
Starbucks
-
yoggy
Mne starbucks celkovo nechuti... Osobne som tam bol asi 10x a nech som si dal cokolvek, nikdy mi to "nesadlo". Mne najviac kava chuti v Ikei alebo v McCafe a ked je neskoro vecer, tak v McDrive
Obycajne si davam rano energy, ale raz v obchode co mame pod officom nemali bohvieaku ponuku energetakov... tak som sa rozhodol, ze skusim doubleshot v plechovke a odvtedy mi to strasne chuti, len trochu drahe.. Dnes to ale nemali, tak ze si dam cafe latte tiez od starbucks a horsiu kavu som snad v zivote nepil.
Taka trpka chut ako po orechoch, blee.
Ale co sa tyka energy, tak pre mna asi neni nic lepsie ako Red Bull.
Obycajne si davam rano energy, ale raz v obchode co mame pod officom nemali bohvieaku ponuku energetakov... tak som sa rozhodol, ze skusim doubleshot v plechovke a odvtedy mi to strasne chuti, len trochu drahe.. Dnes to ale nemali, tak ze si dam cafe latte tiez od starbucks a horsiu kavu som snad v zivote nepil.
Ale co sa tyka energy, tak pre mna asi neni nic lepsie ako Red Bull.
Občas keď som bol v diéte mi dobre padol monster bez cukru alebo redbull bez cukru.
A káva je moja ranná rutina už niekoľko rokov. Bez toho si neviem predstaviť vstup do dňa
.
A káva je moja ranná rutina už niekoľko rokov. Bez toho si neviem predstaviť vstup do dňa