Viete mi poradiť nejaké eshopy, ktoré predávajú slaboprúdové elektrické súčiastky? (kondenzátory, tranzistory, mikročipy, rezistory atď). Ja viem iba o jednom,(neviem, či je dovolené ho v úvodnom príspevku menovať) ale ten je po technickej stránke taký rozbitý, že sa tam nedá ani vytvoriť účet a pri jeho prehliadaní sú medzi položkami obrovské bloky prázdneho miesta, vyzerá to ako nepodarený scam, takže potrebujem nájsť miesto z ktorého sa nebudem musieŤ báť niečo objednať.
ďakujem za tipy ++
Eshop so slaboprúdovou technikou
-
Solo_Kamen
King
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Eshop so slaboprúdovou technikou
avelmak.sk, tme.eu
z tychto nakupujem najcastejsie a ziadny problem, su to seriozni a overeni obchodnici.
z tychto nakupujem najcastejsie a ziadny problem, su to seriozni a overeni obchodnici.
Možno nie presne to čo hľadáš ale dobrú elektroniku majú aj na https://techfun.sk/.
Ako jediný na Slovensku mali v ponuke step-down konvertor podla mojich požiadaviek. Keby niet tohoto shopu tak by mi ostávalo objednať už len z CZ, čo by ma vyšlo pekne draho.
Ako jediný na Slovensku mali v ponuke step-down konvertor podla mojich požiadaviek. Keby niet tohoto shopu tak by mi ostávalo objednať už len z CZ, čo by ma vyšlo pekne draho.
-
harrison314
Hardcore addict
Ja som nakupoval v GME, nebol s dodavkami problem, takisto ani s reklamaciou.
Gme alebo z aliexpresu
-
harrison314
Hardcore addict
Este, nedavno som objednaval Azure Sphere (IoT kit) cez Avent a bol som prekvapeny richlostou dodania. Ale bola to moja jedina kupa.
Farnell, DigiKey, Mouser, GME, TME