Klavesy na ovladanie medii nefunguju

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
skvido
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Klavesy na ovladanie medii nefunguju

Príspevok od používateľa skvido »

zdravim , mam novy notebook lenovo legion y740 17" a vsimol som si ze nemozem ovladat hudbu na spotify (ani nikde inde) pomocou tychto klavesov , ostatne klavesy, ako pridanie zvuku , cez klavesu Fn funguju , samotne klavesy " 4 5 6 *" funguju tiez , vedel by mi niekto poradit co stym ? hned ako som notebook spustil tak som nainstaloval najnovsie aktualizacie zo stranky vyrobcu , sucastou bol aj update biosu , pred aktualizaciami som tieto klavesy neskusal.

mal som podobny problem s print screen klavesou ked som nainstaloval lightshot , problem bol v tom ze screenshoty sa automaticky ukladali na onedrive a klavesu printscreen si privlastnil tento program , ked som ukladanie screenshotov na onedrive vypol uz to fungovalo , ale aky program by mohol robit toto s tymito klavesami netusim , nic som neinstaoval a klavesy nic nerobia , respektive sa spravaju rovnako ako bez Fn
Prílohy
67888256_680350222477417_58530804992573440_n.jpg
Paťko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Klavesy na ovladanie medii nefunguju

Príspevok od používateľa Paťko »

Aj tieto klávesy treba asi nejako aktivovať, podobne ak FN klávesy. Skús vypnúť Num lock.
skvido
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skvido »

pomohlo , neverim ze bol problem v tomto :D , stacilo vypnut numlock , dakujem , myslel som ze tie klavesy spadaju pod Fn ale ocividne nie :D

//autoeditácia príspevku (17 Aug 2019, 20:37)
lebo napriklad na klavesoch "8" a "9" sa nastavuje intenzita podsvietenia klavesnice , a tieto klavesy funguju aj samostatne ked je numlock vypnuty a ked je zapnuty daju sa ovladat s Fn
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa wladas »

Lebo namiesto klasicky sipok tam mas prave tie multimedialne.
Napísať odpoveď