Ukrajinky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Ukrajinky

Príspevok od používateľa kompi »

Ahojte,

Vopred upozornujem ze blbe komentare ma nezauijimaju takze poprosim k veci a k téme diki :) ....

Ako každy vieme na ukrajine je chudoba veď tu aj ukrajinci chodia robiť napriklad do USS lebo tu zarobia kralovsky oproti tomu čo maju doma.

Strýko rád chodí na ukrajinu nakupovať a za welnesom tak sa ma minule pýtal ze prečo niekedy nevybehnem z kamošmi na tamojšiu dedinsku zabavu disktotéku nazvyte si to ako chcete...
Ja sa ho pýtam že čo ho to napadlo tak on že veľa krásnych nezadaných žien z chudobnych rodín že nijaky jeho kolega tak raz bol a domov sa vratil uz z priateľkou ktorá znim ostala žiť.
Videl som fotku tej baby a poviem Vám ako baba ako z rozprávky. Z rozpravania viem že aj skromna normalna baba vraj su spolu uz dáke 4 roky. Kamoš si tiez takto na ukrajine našiel babu.

Tak ma napadlo kedže som na voziku a mam problem si najst partnerku zeby to bola možno cesta :) Kočka bude mať lepší život ako doma. Keď budem mať štastie a natrafím na normalnu skromnú babu tak to bude výhra aj pre mňa :)

Čo poviete máte niekto takú skúsenosť ? :)
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Ukrajinky

Príspevok od používateľa heker »

Skusenost taku nemam. Ale uprimne, preco by si taka baba vybrala teba miesto niekoho ineho, napriklad takeho co ju vezme a mozu spolu pobehat svet? Myslim si, ze aj pre zenu z chudobnej krajiny je tvoj vozik skor na pritaz, hlavne, ak ma moznost si zvolit ineho chlapa bez vozika. Prepac, ak som to napisal hnusne, ale snazil som sa to napisat tak realisticky ako to vnimam. Tiez by ma zaujimal ten kamos tvojho stryka, ze ci ta baba z Ukrajiny s nim odisla len kvoli tomu, ze ju vezme do vyspelejsieho sveta a asi aj za peniazmi, pripadne ci to bola skutocna laska?
kompi
Medium Professional
Medium Professional

co ja viem stale su spolu a ten jeho kolega neni milionar obycajna stredna vrstva cize laska tam eventuelne aj je asi :)

//autoeditácia príspevku (19 Aug 2019, 0:25)
a aby som trosku na teba zareagoval chápem čo si chcel povedať tak isto chápem aj to že podobne ako ty to vníma asi väčšina ľudí.
Ale neviem skušam všetko možne tak nedá sa celý život prežiť len na prostitutkach.
Večná škoda že niesom asexual :D

BTW kamoška z detstva rovnaký hendikep ako ja si našla pre rokom priatela spoluziaka na VŠ ciže asi sa to dá :)
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Pre Ukrajinky je Slovensko rajom.Slobodne cestovanie, dobry zivot, dobre vzdelanie, (relativne) dobra politicka situacia.
Teda aspon toto mi povedala Ukrajinka na intraku.
A ano su to riadne supy.. :) Asi znova nieco poriesim s tou z intraku :D :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

chod do toho. akoze realne tato tema ani nema existovat. mas moznost, preco by si to realne nevyskusal? preco sa musis pytat o nejake potvrdenie tu? chod tam, vyskusas, v najhorsom sa zabavis na diskoteke.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

kompi napísal:Večná škoda že niesom asexual :D
fyi: asexualita znamena, ze osobu nepritahuju ine osoby sexualne, v zmysle, ze sa pozrie na inu osobu a povie si "hmmm tu/toho by som dal", nema nic s libidom, vraj existuju asexualne osoby, ktore maju take vysoke libido, ze su zavisle na sexe a naopak take, co sex nepotrebuju nikdy. zdroj: riesil som asexualku a dostal som powerpointovsku prezentaciu o problematike

k teme: ale nastav si realisticke ocakavania, aby si nebol sklamany
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Ísť na Ukrajinu s tým, že Ukrajinky sú pekné, milé a skromné, je podľa mňa dosť naivné. Rovnako ako u nás, aj tam sa nájdu normálne skromné baby a aj také, ktoré sú vychcané svine a zlatokopky. Jediný rozdiel môže byť v tom, že ak zarábaš na Slovensku 1500€ mesačne, tak sa tej Ukrajinke môže zdať, že si už nejaký milionár (lebo ona zarobí tak 150€), ale každopádne ťa stále bude chcieť len kvôli prachom... Princíp je rovnaký.

Neuvažoval si o tom, že tvoje očakávania a požiadavky na partnerku, nie sú príliš realistické?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

chod, ale nemaj velke oci. ako pise ep, ukrajinky su zeny ako kazde ine. solventnejsi chlap zo zapadu moze niektorym z nich imponovat, ale rozhodne necakaj, ze tam cakaju v radoch, kym ich pridu vyslobodit slovenski princovia zo strednej triedy :D
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Na margo ukrajiny, nebol som tam. Kamaráti boli na dovolenke (skôr takom tripe) v Odese, a vraveli že nejakú chudobu, alebo skromnosť žien tam necítili. Takže ako si písal, možno na nejakej dedinskej zábave, kde tá chudoba je, a hlavne sa tam ešte nedostali pomýlené hodnoty z veľkomesta (tj. baby si tam šetria, aby v piatky a soboty mohli ísť autom do mesta na zábavu, a reálne žijú skôr mestský život, ako dedinský). Na druhej strane, taký istý kontrast je asi aj na slovensku a ani nemusíš ísť za hranice. Ale možno nie...

K vozíku: Asi to tak v 99% prípadov bude, že si baba radšej vyberie niekoho, kto na tom vozíku nie je. To zase buďme realisti. Na druhej strane, poznám páry, kde je chodiaca žena s chlapom na vozíku, pričom chlap žiadny mačo, ani model, ani boháč. A tie ženy tiež vyzerajú dobre. Proste, kľúč je asi sa s takou spoznať, a zaujať ju. Keď sa "zaľúbi", tak je tam priestor na robenie kompromisov.

K veci ale, ak máš možnosť choď. Prečo nie.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Však choď, minimálne bude nejaké ňuňuňu. Aj keď možno lacnejšie v konečnom dôsledku vyjdu tie prostitutky. A hlavne, ja by som si nikdy nemohol byť istý, či nie je kvoli peniazom so mnou.
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Kompi prečo si myslíš, žeby si uspel u Ukrajinky keď si neveríš u žiadnej Slovenky? To není o tom, že si na vozíku. Dievča si vie nájsť každý chalan ktorý si verí. Poznám chalanov co nevedia pohnúť ničím len hlavou a majú babu, poznám chalana co sedí len doma a chodí von len na cyklotrasu na elektrickom vozíku a vieš čo? Našiel si babu čo sa tam chodievala bicyklovať. A je to riadna šupa ta baba, chudá a pekná ako modelka. A vieš odkiaľ je? Z Bratislavy. Takže mi nevrav že na východe kde sú baby ešte neskazene ako tu na západe, si nemôžeš nájsť babu.
Ale zas na druhej strane je to len o tebe a tvojom nastavení, pohľade na svet.
Hensym
VIP
VIP

begbee: No, na 99% to tak bude. Buď chcú peniaze, alebo všeobecne bývať mimo ukrajiny, a keď príde slovák s bytom, tak sa tieto dvere logicky otvoria. Možno ozaj 1 prípad zo 100 bude taký, že láska.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Na TLC v "90 days to wed" je teraz jeden Afroameričan v strednom veku, ktorý robí pedikéra a do práce jazdí na bicykli, ale "má" priateľku na Ukrajine a už jej 4 roky každý mesiac posiela 800 dolárov. Stretko nejako nikdy nevyšlo a keď jej teraz v relácii volal, že za ňou príde na Ukrajinu, tak mu povedala, že to nie je dobrý nápad, že na Ukrajine je zima a to je zlé. Že lepšie by bolo keby sa stretli v Mexiku, že to by bola romantickejšia dovolenka. Tak jej poslal 2000 USD na letenku a keď jej volal, tak mu povedala, že či nevidel správy, že Rusi napadli Ukrajinu, že je stanné právo v krajine a ona sa teraz nevie dostať z krajiny a že on je sebec, čo myslí len na seba. Ale že hej, peniaze prišli.
:lol:
Hensym
VIP
VIP

Nuž, ale tak...

Ona je tá múdra, a on je ten sprostý. Prečo nie, keď sa dá. Bere prachy a nemusí s ním ani spať, za mňa palec hore. :D
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Ja toto nikdy nepochopim, ako moze byt niekto tak zufaly...

Alee, raz som mal spolubyvajucu, ktora posielala arabovi z egypta peniaze, cize je to na kazdej strane, nie len muz dava zene... Ale je pravda, ze bola trochu hrosik.
Dokonca aj auto predala a vsetky peniaze mu poslala :lol:

Inak som rad, ze nie som jediny, kto si obcas pozrie TLC :P
kompi
Medium Professional
Medium Professional

ephramko napísal:Na TLC v "90 days to wed" je teraz jeden Afroameričan v strednom veku, ktorý robí pedikéra a do práce jazdí na bicykli, ale "má" priateľku na Ukrajine a už jej 4 roky každý mesiac posiela 800 dolárov. Stretko nejako nikdy nevyšlo a keď jej teraz v relácii volal, že za ňou príde na Ukrajinu, tak mu povedala, že to nie je dobrý nápad, že na Ukrajine je zima a to je zlé. Že lepšie by bolo keby sa stretli v Mexiku, že to by bola romantickejšia dovolenka. Tak jej poslal 2000 USD na letenku a keď jej volal, tak mu povedala, že či nevidel správy, že Rusi napadli Ukrajinu, že je stanné právo v krajine a ona sa teraz nevie dostať z krajiny a že on je sebec, čo myslí len na seba. Ale že hej, peniaze prišli.
:lol:
toto je hadam zlý vtip :D
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Ziadny vtip, to je bezna prax, mlade Ukrajinky su zrejme chytrejsie ako starsie Slovenky, nedavno bol novy pripad, ale teraz narychlo som nasiel toto, je tam viac pripadov...

Slovenka naletela falošnému kapitánovi a poslala mu peniaze: Na čo ju "namotal"?

Pod menom generál Robert William Cone z USA podozrivý z podvodu prostredníctvom emailovej komunikácie vylákal od Spišiačky (58) peniaze na úhradu nákladov spojených s prepravou peňazí a vybavenia potrebných certifikátov. Žena mu na účet v Afrike poslala takmer 72 tisíc eur.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

aacid napísal:chod do toho. akoze realne tato tema ani nema existovat. mas moznost, preco by si to realne nevyskusal? preco sa musis pytat o nejake potvrdenie tu? chod tam, vyskusas, v najhorsom sa zabavis na diskoteke.
o žiadne potvrdenie mi neslo skor o skusenosti inych :)
CrazyJerry napísal:Pre Ukrajinky je Slovensko rajom.Slobodne cestovanie, dobry zivot, dobre vzdelanie, (relativne) dobra politicka situacia.
Teda aspon toto mi povedala Ukrajinka na intraku.
A ano su to riadne supy.. :) Asi znova nieco poriesim s tou z intraku :D :D
to iste si myslim aj ja :) Ono mal som uz jednu v er. salóne a tá mi povedala ze keby má moznosť urcite by ostala zit tu na slovensku resp. by sa nevratila na ukrajinu (vek 20) :)
Ale dlho tam neostala asi necely mesiac :) škoda :(
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Ukrajinky su prekrasne a sympaticke. Mam byvaleho kolegu a tenn si tam nasiel super babu, pritom on ma 1,65 a je cely plesaty a ani milionar nie je. Dalsi sa s Ukrajinkou dokonca ozenil a spokojnost.
Napísať odpoveď