Pôžička na zmluvu overená unotára
Pôžička na zmluvu overená unotára
Zdravím Vás,
ťažko sa to píše, ale potreboval by som pomoc v podobe požičania finančných prostriedkov, samozrejme so zmluvou, ktorá by sme išli overiť k notárovi, aby všetko bolo ako má byť a s dátumom ku ktorému má byť čiastka na ktorej sa dohodneme vrátená samozrejme s úrokom.
Ako príklad 3000 € požičiate vrátim k dohodnutému dátumu 4500€
Poznáte niekoho kto by do toho šiel, resp. kto takto požičiava hotovosť? (Prosím nepíšte o bankách, chcem to mať mimo banku tieto financie)
Píšte najlepšie do správ.
Ďakujem
ťažko sa to píše, ale potreboval by som pomoc v podobe požičania finančných prostriedkov, samozrejme so zmluvou, ktorá by sme išli overiť k notárovi, aby všetko bolo ako má byť a s dátumom ku ktorému má byť čiastka na ktorej sa dohodneme vrátená samozrejme s úrokom.
Ako príklad 3000 € požičiate vrátim k dohodnutému dátumu 4500€
Poznáte niekoho kto by do toho šiel, resp. kto takto požičiava hotovosť? (Prosím nepíšte o bankách, chcem to mať mimo banku tieto financie)
Píšte najlepšie do správ.
Ďakujem
-
yoggy
Re: Pôžička na zmluvu overená unotára
Banka. Pokial chces mimo banku, tak ten smrad ide az tu... 
neni nad zbytočný komentár .........yoggy napísal:Banka. Pokial chces mimo banku, tak ten smrad ide az tu...
-
yoggy
Nebodaj ta to triggerlo? No len nam prezrad, preco to nemozes riesit cez banku?
Nechce zaznam v uverovom registry.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Banky sledujú aj to, ako splácaš. Ak budeš dodržiavať splátkový kalendár, tvoja dôveryhodnosť u bánk stúpne. Jedine, že by autor témy nemal v pláne požičané prostriedky vrátiť. V tom prípade mu ale nikto z fóra určite nepožičia. Alebo ho banky považujú za insolventného klienta. Prečo by ho potom mal niekto iný považovať za solventného?
-
yoggy
Tak, nechapem preco by si niekto poziciaval 3k a vracal 4.5k, ked si moze pozicat od banky a na urokoch za mesiac zaplati cca 25e (10% urok) + 2% poplatok za uver, co je 60e
Ked to chce na 3 mesiace, tak zaplati len 135e... v 99% pripadoch clovek, ktory si takto chce pozicat, tak neplanuje splacat...
Tusim, ze taka podobna tema, tu bola 2 roky dozadu cca.
Tusim, ze taka podobna tema, tu bola 2 roky dozadu cca.
No 3000e neni velka suma pre banku cize ak tomu dobre rozumiem nechcu ti pozicat a dovody pravdepodobne su: prijem-nizky alebo ziadny, platobna disciplína, mas prilis vela uverov riesenie moze byt aj refinanc.
k téme
ak nemáš čo zaloziť tak ti na zmluvu požičia pravdepodobne len niekto kto ta dobre pozná alebo uzerník a ten si opýta za 3000e minimalne raz toľko tipujem skôr ešte viac...
poradím ti nechce ti nikto požicať 3000e tak si požicaj menšie sumy od viac ľudí.
ale ako veľmi dobre by som to na tvojom mieste zvážil lebo ak ti banka nieje ochotná požicať tak nizku sumu asi je nato dobrý dôvod. Ak ti banka chce dať len ty to ideš riešiť inak to by ma zauijimalo že prečo
k téme
ak nemáš čo zaloziť tak ti na zmluvu požičia pravdepodobne len niekto kto ta dobre pozná alebo uzerník a ten si opýta za 3000e minimalne raz toľko tipujem skôr ešte viac...
poradím ti nechce ti nikto požicať 3000e tak si požicaj menšie sumy od viac ľudí.
ale ako veľmi dobre by som to na tvojom mieste zvážil lebo ak ti banka nieje ochotná požicať tak nizku sumu asi je nato dobrý dôvod. Ak ti banka chce dať len ty to ideš riešiť inak to by ma zauijimalo že prečo
to je skor oje* na ludi, ktori si myslia, ze na niekom taktomto "zarobia" ze len tak niekomu pozicaju 3K a za mesiac maju 4.5K, co je dobry biznis... takto nezmysly sa daju pozicat aj v nebankovkach..
no nemas celkom pravdu dnes uz nebankovky si preveruju ludi rovnako ako banky pretoze musia.....
u mna by takyto clovek nepochodil pretoze si uz po skusenostiach opytam vypis z uveroveho registra z exekucneho registra a opytal by som si aj vyplatnu pasku kde zistis ake ma zrazky....
proste ak smiesnu sumu ako 3k mu nepozicia banka je hlupost ist do toho rizika. Jedine ak mi ma co dat zaloziť a za atraktivny urok....
//autoeditácia príspevku (25 Aug 2019, 21:32)
Ešte mi napadlo že ak nechces z banky mozu ti teoreticky zalezi aku mate firemnú politiku pozicat napr aj v praci ak to chces mimo registra...
u mna by takyto clovek nepochodil pretoze si uz po skusenostiach opytam vypis z uveroveho registra z exekucneho registra a opytal by som si aj vyplatnu pasku kde zistis ake ma zrazky....
proste ak smiesnu sumu ako 3k mu nepozicia banka je hlupost ist do toho rizika. Jedine ak mi ma co dat zaloziť a za atraktivny urok....
//autoeditácia príspevku (25 Aug 2019, 21:32)
Ešte mi napadlo že ak nechces z banky mozu ti teoreticky zalezi aku mate firemnú politiku pozicat napr aj v praci ak to chces mimo registra...
Pozicat 3000 a vratit 4500 eur, tak to je uz hadam uzera podla Trestneho zakona. Za uzeru sa povazuje urok, ktory je dvojnasobne vacsi ako priemer RPMN. Mimochodom, notarsky overena zmluva je stale nic - stale existuje osobny bankrot.
Nikde nepíše že to bude vrátené za 3 mesiace. Kľudne to môže byť aj na 5 rokov, keď dobu splácania vo svojom príspevku neuviedol...
toto je tiez pravda dalši dovod preco sa do toho nepusťat ak mu nedaju v banke...heker napísal:stale existuje osobny bankrot.
aby sme sa chapali ak mi zavola niekto komu dôverujem ze potrebuje pozicat 100-200e ze na vyplatu mi vrati tak jasne neoplati sa mi ho takto preverovať. Buď mu verim a pozicam mu tie peniaze samozrejme ak si to mozem dovoliť alebo nie. Ale 3k je už niečo ine...
Btw ak by zalozil napr auto nato mu osobny bankrot nepomoze lebo stoho su vynate dlhy ako napr aj hypo kde rucis domom
-
SoonWizard
Novice
Takže prácu u polície asi nezískal.