4KA - dalsi mobilny operator
Re: 4KA - dalsi mobilny operator
Sympatická ponuka, keďže mám aj MasterCard
. Telekom tuším rozdáva 1-30 GB.
Orange optika neobmedzený net a 10€ je základ + 2€ za prenájom routra takže dokopy 12€ a mám rýchly, spolahlivý, neobmedzený net.taki7 napísal:300 GB za 12 EUR mesačne, je na Slovensku ešte nejaká výhodnejšia ponuka ?
Ináč aj ja keď som mal 4ku v smartfóne s podporou 4G stále sa to prepínalo medzi swan a orange alebo plný signál swanu ale vypadávalo 4G. Proste na mieste kde je plný signál swanu toto robí. Keď sa vložila iná SIM do toho mobilu tak to už išlo normálne.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
cela tema je o mobilnom operatorovi / mobilnom internete a ty tu ides porovnavat s optikou? vazne?
Prepáčte. Som sa tak začítal že som si ani neuvedomil. Ale to s tým vidím že mali aj iní. Swan má ešte v mobilnej sieti čo doháňať čo sa pokrytia týka a možno aj preto ostatní operátori už vsádzajú na paušály, pevný net, televíziu... Z kreditových už nič nemajú tak tieto buď zanedbávajú alebo vymýšľajú kadejaké kreditopaušálne hybridy myslím tie pravidelne si dobíjaj a získaš tamto, aktivuj si mesačný balíček a dostaneš hentamto...
Kto chce fakt že extrémne lacného operátora aby volania boli lacné aj do zahraničia lebo pozor Easy napríklad ten denný strop už nemá pre zahraničie, aj tesco ktorý je cenovo totžný so swanom zo začiatku tam nemal zahraničie (možno to už npravili) ale majú primárne O2 sieť kým swan prepne do roamingu a späť 3x kým prejdem ulicu.
Kto chce fakt že extrémne lacného operátora aby volania boli lacné aj do zahraničia lebo pozor Easy napríklad ten denný strop už nemá pre zahraničie, aj tesco ktorý je cenovo totžný so swanom zo začiatku tam nemal zahraničie (možno to už npravili) ale majú primárne O2 sieť kým swan prepne do roamingu a späť 3x kým prejdem ulicu.
O2 rozdáva 5 GB dát grátis: https://zive.aktuality.sk/clanok/141187 ... balik-dat/
To je v poriadku. Ak telekom vykrikuje nejakymi letnymi datami. Ale ide o sezonne veci co su obvykle len ponuky od-do s nejakou podmoenkou. Ale swan ma data stale a nez podmienok. To sa mi na tom lubi.
ak to niekde piše ospravedlnujem sa ale ako je to pri 4rke dasa mat normalny pausal ze chodi faktúra ci je potrebne si len predplatit dopredu?
Dik za odpoveď.
Dik za odpoveď.
Vieš si nastaviť nech ti automaticky predlžuje ten balík.
Vieš si kúpiť kredit a z neho to potom odráta, alebo vieš nastaviť priamu platbu kartou, kedy ti strhne cenu paušálu rovno z karty...
Klasické ani e faktúry nie sú, načo?
Klasické ani e faktúry nie sú, načo?
Ako ste spokojný s odstupom času so 4kou? Zlepšilo sa to pokrytie alebo to nestojí ani za reč? Veľké mestá vs malé.
Uľanka, okrajová časť Banskej Bystrice pokrytie stále nemá, podobne je na tom i obec Brusno neďaleko BB. Pohraničie s CZE pri Lanžhote tiež nie je pokryté...
4KA - dalsi mobilny operator
Áno v podstate súhlasím. Oveľa jednoduchšia verzia ako mať paušál.baldorex napísal:Klasické ani e faktúry nie sú, načo?
V okresnom meste na nížine západného slovenska som viac v roamingu ako v 4kefildinko napísal:Ako ste spokojný s odstupom času so 4kou? Zlepšilo sa to pokrytie alebo to nestojí ani za reč? Veľké mestá vs malé.
Zdravím, momentálne potrebujem čisto dátový paušál (ale aby bolo možné volať ofc) a jediný cenovo dostupný so zároveň prijateľnými dátami mi vychádza 4ka. Konkrétne sa mi páči balík Sloboda 100 +.
Ponúkajú 1 + 10GB dát za 8€. Je toto reálne? Snažil som sa niečo o tom vyhľadávať, no neviem nájsť nič negatívne, iba občasné problémové pokrytie.
Teraz neviem, či v tom je nejaký odrb, alebo je to jediný uvedomelý operátor na Slovensku so zameraním na dáta...
Je tu niekto kto je u nich? Kľudne dajte sem svoje návrhy ak je niekde nejaká lepšia ponuka (hľadal som, márne)
Ponúkajú 1 + 10GB dát za 8€. Je toto reálne? Snažil som sa niečo o tom vyhľadávať, no neviem nájsť nič negatívne, iba občasné problémové pokrytie.
Teraz neviem, či v tom je nejaký odrb, alebo je to jediný uvedomelý operátor na Slovensku so zameraním na dáta...
Je tu niekto kto je u nich? Kľudne dajte sem svoje návrhy ak je niekde nejaká lepšia ponuka (hľadal som, márne)
Čo má na tom byť nereálne? Pokiaľ si v dobrom pokrytí, nič výhodnejšie nie je.
Potvrdzujem. 4ka je najlepsia co sa dat tyka. Ja som porovnaval schvalne vsetky datove veci na kredit a 4ka da najviac dat za malo penazi. Tak predpokladam ze pri pausale to plati duplovane.
4ka nemá rozdielne programy na kredit/paušál. Má ponuku balíkov a tú je možné platiť buď z kreditu, alebo daný balík zaplatiť rovno kartou. Žiadny klasický paušál na faktúru nie je.
Tak to rád počujem
Nereálne v tom že konkurencia sa ani len nepribližuje k tomuto pomeru GB/cena, najbližšie čo som našiel je možno od môjho O2 - a to je o 1GB menej a o 12€ viac, takže asi tak.