Pstros napísal:Tak to rád počujem Nereálne v tom že konkurencia sa ani len nepribližuje k tomuto pomeru GB/cena, najbližšie čo som našiel je možno od môjho O2 - a to je o 1GB menej a o 12€ viac, takže asi tak.
4ka sa však ani len nepribližuje k tomu pokrytiu ako napríklad O2 Osobne mám O2 a aj 4ku.
pokrytie si vies pozriet, resp. je jasne, ze 4ka ma pokrytie len v mestach. ja byvam mimo mesta a na ten cas ked som tam mi bohato staci aj 3G od Orange
Tam medzi kopcami to ide dobre? Ani neviem ci teren ma na to vplyv lebo ja som na nizine a staci sa len bicyklovat ze prejdem o ulicu dalej a uz som v roamingu. Idem na koniec mesta zase plny signal 4G, prejdem par ulic a plny signal 2G a prejdem este dalej a roaming... Ta stvorka jak keby nejake smejdove vysielace pouzivala.
Ľudia, potrebujem poradiť. Preniesol som si čislo do 4ky a potrebujem si na SIM karte nastaviť funkčnosť netu, pretože sa mi mobil nechce pripojiť. Viete mi povedať, ako to treba v nastaveniach telefonu zadať? Pozeral som si to už aj na ich stranke ale ako to APN nastaviť, netušim. Mobil Xiaomi Mi A2 lite dual.
Ja uz zo stvorky idem het lebo zistil som ze Easy dalo lepsiu ponuku, nemyslim data (v tom je stale 4ka naj) ale ked zhrniem aj volania atd. A ten swanacky signal mi uz lezie na nervy.
Fuuuha. Ja nemavam take moderne mobily ale na starsich pasovali nastavenia z orange tie su rovnake. Bod pristupu a tam som zadal iba internet a hotovo. Teraz mam po ruke Motorolu E play co je z O2 tak predpokladam ze swanacke nastavenia tam urcite niesu a sam nabehol net nebolo treba nic robit.
Pred tym som mal iphone 5S z bazaru ktory urcite pochadzal z telekomu alebo orangu a tiez same to zacalo ist. S tymto som nikdy na 4ke problem nemal. Aj na Sony Xperia Tipo a tuctu dalsich smartfonov starych Galaxy Samsung S3 Mini a vsade ta 4ka isla len tie nemaju 4G tak len 2G islo.
APN - všade do každého mena treba dať : internet
minimálne na iOS to mám nastavené tak a pri androide to nebolo inak mam pocit .. každopádne 4ka má návod ako si tie body nastaviť. Každopádne ale verím že si to už stihol vyriešiť.
Nemusí to byť za takú cenu ale niečo sa musí chystať keď Orange dovolil štvorke "neobmedzené" dáta na svojej sieti. Štvorka by nezaplatila takú prevádzku.
a hlavne ,,Ponuka platí od 17.septembra 2019 do 31. januára 2020 a aktivovaná je automaticky. Vzťahuje sa aj na klientov, ktorí majú aktivovanú automatickú obnovu balíčka a výhodu získajú pri najbližšom predĺžení paušálu. Zatiaľ nevedno, či ju po tomto období operátor nepredĺži."